Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


ΜΜΕ

Δελτία Τύπου

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής Α΄ Αθηνών – Ν.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 10/11/2009

Μιλώντας στον Ρ/Σ ANT1 (εκπομπή των κ.κ. Ν. Βαφειάδη και Δ. Στάμου), ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής ως προς το θέμα των συμβασιούχων:

« Η Κυβέρνηση Καραμανλή υπήρξε απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις της έναντι των συμβασιούχων.  Εφαρμόζοντας – και μάλιστα μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, ενώ το θέμα εκκρεμούσε επί ΠΑΣΟΚ σχεδόν δέκα χρόνια –

hello: Επισημάνσεις ως προς το θέμα των συμβασιούχων (10/11/2009)

   

Δελτία Τύπου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

02/11/2009

 Απαντώντας σε σημεία της ομιλίας του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Σπ. Βούγια, κατά την έναρξη των εργασιών της πρώτης ημέρας του Παγκόσμιου Forum για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη, στο πλαίσιο των οποίων κ. Βούγιας αναφέρθηκε στη «νέα» μεταναστευτική πολιτική της Κυβέρνησης, ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Θα ήταν καλλίτερα για την ίδια την Κυβέρνηση,  κυρίως όμως για τον Τόπο, τα μέλη της αφενός να συνειδητοποιήσουν ότι δεν βρίσκονται ακόμη στην Αντιπολίτευση και, αφετέρου, να μην διαστρεβλώνουν προκλητικά την πραγματικότητα.

 

hello: Δήλωση-Απάντηση στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Βούγια για τη μεταναστευτκή πολιτική της Κυβέρνησης (2/11/2009)

   

Page 51 of 51