Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Σχολιασμός-Δηλώσεις

ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ

I.Πως υπερηφανεύεται ότι ήταν, το 2009, «έτοιμος» να κυβερνήσει όταν –πέρα από το περιβόητο «υπάρχουν λεφτά»- έχει αλλάξει ως τώρα τρεις φορές τις αρμοδιότητες των Υπουργείων; Έτσι ώστε, ακόμη και αυτή τη στιγμή, οι Υπουργοί του και οι «συντονιστές»  του ψάχνουν να δουν τι θα κάνουν αύριο;

II.    Ως προς το πώς φθάσαμε στο ΔΝΤ τίθεται το μεγάλο ερώτημα:  Πότε έλεγε την αλήθεια ο κ. Γ. Παπανδρέου;  Όταν προ των ευρωεκλογών -3/6/2009- «αναθεμάτιζε» το ΔΝΤ στον δημοσιογράφο κ. Σ. Κούλογλου;  Ή όταν, αμέσως μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, ο ίδιος «απειλούσε» την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι το ΔΝΤ ήταν «το όπλο στο τραπέζι του» και ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Σ. Ξυνίδης προοιωνιζόταν την είσοδο στο ΔΝΤ ως «λύση» για την αντιμετώπιση του οικονομικού μας κατήφορου;

hello: ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ, Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος της 13/9/2010

   

Δήλωση Καθηγητή Προκόπη Παυλόπουλου σχετικά με την καταδικαστική για την Ελλάδα απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τους εκτός Επικράτειας Έλληνες.
                                                                                                                                           Αθήνα, 9/7/2010

« Με αποκλειστική ευθύνη του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ η Ελλάδα, με την απόφαση της 8ης Ιουλίου 2010, καταδικάσθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου επειδή δεν έχει ως τώρα ψηφίσει τον εκτελεστικό των διατάξεων του άρθρου 51 παρ. 4 του Συντάγματος νόμο, για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τους εκτός Επικρατείας ‘Ελληνες.
Θυμίζω ότι το ΠΑΣΟΚ, ως Αντιπολίτευση, εμπόδισε την Κυβέρνηση Καραμανλή να ψηφίσει τον σχετικό νόμο – αφού απαιτείται πλειοψηφία των δύο τρίτων – και ως Κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ προτίμησε να μην φέρει προς ψήφιση το νόμο αυτό αλλά να διασφαλίσει πολιτικά δικαιώματα και ελληνική ιθαγένεια για τους Μετανάστες που ζούν στην Ελλάδα !
Αυτές είναι οι «προτεραιότητες» του κ. Γ. Παπανδρέου και της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή πρώτα η «εκλογική πελατεία» του ΠΑΣΟΚ και ύστερα οι ΄Ελληνες της Διασποράς και το Έθνος !
Κατά τα άλλα ο κ. Γ.Παπανδρέου ισχυρίζεται ότι «δίνει μάχη κατά της πελατειακής νοοτροπίας» ενώ, στην πραγματικότητα, θωρακίζει θεσμικώς την πιο αποκρουστική,  εθνικώς και πολιτικώς, έκφρασή της »

   

                                                                                                                                                  Αθήνα, 30/4/2010

Σχόλιο στην εφημερίδα "Αδέσμευτος Τύπος" (30/4/2010) σχετικά με τον "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"

«Μετά τα «κατορθώματά της» στην οικονομία η Κυβέρνηση Παπανδρέου επιτίθεται, δριμύτερη, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον «Καλλικράτη».  Πραγματικό θέατρο του παραλόγου.  Ο Ιονέσκο θα ήταν ευτυχής να είχε τέτοιους σεναριογράφους.  Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος:

Πρώτον, πως οργανώνεται σοβαρή και αποτελεσματική διοικητική μεταρρύθμιση όταν προηγουμένως «στήνεται» ο εκλογικός μηχανισμός και μόνον ύστερα παραπέμπεται, αορίστως, στο μέλλον η χρηματοδότηση των μεταφερόμενων αρμοδιοτήτων, ιδίως δε το αντίστοιχο Επιχειρησιακό Σχέδιο Υποστήριξης; Κάπως έτσι δεν συνέβη και με τον «Καποδίστρια», του οποίου το Επιχειρησιακό Σχέδιο Υποστήριξης δεν έφτασε ούτε στο μισό απ’ αυτό που είχε εξαγγελθεί, οδηγώντας τότε την τοπική Αυτοδιοίκηση σε οικονομική εξαθλίωση, από την οποία σώθηκε, μετά το 2004, με τον «ΘΗΣΕΑ»;

hello: Σχόλιο σχετικά με τον "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" στην Εφημερίδα "ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ" (30/4/2010)

   

Page 3 of 3