Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














ΜΜΕ

Δελτία Τύπου

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής Α΄ Αθηνών – Ν.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2009

 Ο Βουλευτής Α΄Αθηνών και πρώην Υπουργός κ. Προκόπης Παυλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά το οικονομικό αλαλούμ της Κυβέρνησης Παπανδρέου έρχεται το φορολογικό πογκρόμ. Μέσα στις 50 μέρες που κυβερνά το ΠΑΣΟΚ η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, χωρίς να το καταλάβει, φαίνεται να πλούτισε και ν’ απέκτησε μεγάλη ακίνητη περιουσία! Και η Κυβέρνηση Παπανδρέου, με την φοροεπιδρομή, θέλει να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε αυτό το «θαύμα» της πράσινης ανάπτυξης!»

   

Δελτία Τύπου

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΩΝ, Ν.Δ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                     Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009

 Ενόψει της σημερινής ενημέρωσης των αρμόδιων συντακτών από τον κ. Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄ Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επειδή τακτική της Κυβέρνησης Παπανδρέου είναι η παραμόρφωση της πραγματικότητας και η επιχείρηση μηδενισμού του έργου της Κυβέρνησης Καραμανλή, υπενθυμίζουμε στον κ. Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ότι, στον τομέα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ενώ ως το 2004 η Δημόσια Διοίκηση βρισκόταν στον αστερισμό του τριτοκοσμικού ψηφιακού μαρασμού, εφεξής και ως τον Οκτώβριο του 2009, έχουν γίνει, μεταξύ άλλων, και τα εξής, τα οποία μας έχουν πλέον οδηγήσει στην εποχή της Ψηφιακής Δημόσιας Διοίκησης:

 Ι.          Ειδικό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για τη «Διοικητική Μεταρρύθμιση» 2007-2013, προϋπολογισμού 631 εκ. ευρώ που εφαρμόζει το Υπουργείο Εσωτερικών. Πρόκειται για το σημαντικότερο πρόγραμμα διοικητικής αναδιοργάνωσης που έχει επιχειρηθεί ποτέ για τον ανασχεδιασμό των κρισιμότερων δημόσιων υπηρεσιών καθημερινότητας, το οποίο καλύπτει τόσο τη Δημόσια Διοίκηση όσο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συνιστά τη «ναυαρχίδα» της προώθησης της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Υπενθυμίζεται ότι στο Γ΄ Κ.Π.Σ., που σχεδιάσθηκε από το ΠΑΣΟΚ, ουδεμία τέτοια πρόνοια είχε ληφθεί.

hello: Δήλωση σχετικά με την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση / Ψηφιακή Δημόσια Διοίκηση (20/11/2009)

   

Δελτία Τύπου

 ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής Α΄ Αθηνών – Ν.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2009

 Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, και συγκεκριμένα στις 16 Οκτωβρίου 2009, ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου είπε, verbatim, ότι διαπίστωνε «την απαξίωση της ανθρωπιάς, με φαινόμενα όπως τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός Πακιστανού μετανάστη από την Αστυνομία».

Την επόμενη μέρα, 17 Οκτωβρίου, επισήμανα από το βήμα της Βουλής ότι μια τόσο βαριά αλλά και τόσο ατεκμηρίωτη – και, γι’ αυτό, επιπόλαιη- κατηγορία στρεφόταν ευθέως εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας και της ίδιας της Χώρας και έπρεπε να υπάρξει αμέσως ανασκευή της από τον ίδιο τον, κακώς πληροφορημένο, κ. Πρωθυπουργό.

hello: Δήλωση για την μη ανασκευή καταγγελίας για τον δήθεν ξυλοδαρμό Πακιστανού μετανάστη από την Αστυνομία (15/11/2009)

   

Δελτία Τύπου

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής Α΄ Αθηνών – Ν.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2009

 Σχολιάζοντας την νομοθετική πρωτοβουλία με τίτλο «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων και καθολική υπαγωγή τους στον πλήρη έλεγχο του ΑΣΕΠ», που εγκρίθηκε σήμερα από το Υπουργικό Συμβούλιο, ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε τα εξής:

 «Η σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου συνιστά ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της συνέχισης της τακτικής παραποίησης της πραγματικότητας και κραυγαλέας υποκρισίας, την οποία ακολουθούν πάντοτε οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας διαχρονικά ότι δεν αλλάζουν, όποια λεοντή  «εκσυγχρονισμού» και αν φορέσουν πρόσκαιρα.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η σημερινή νομοθετική πρωτοβουλία «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων και καθολική υπαγωγή τους στον πλήρη έλεγχο του ΑΣΕΠ».

 

hello: Δήλωση για την νομοθετική πρωτοβουλία "Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων και καθολική υπαγωγή τους στον πλήρη έλεγχο του ΑΣΕΠ" (11/11/2009)

   

Page 50 of 51