Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,  2/10/2011

           Απαντώντας στη δήλωση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γ. Ραγκούση, σχετικά με τις ετήσιες εκθέσεις του ΑΣΕΠ μετά το 2008 και τις εκεί επισημάνσεις, ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε τα εξής:

          «Στην παρέμβασή μου στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της 30.9.2011 του τηλεοπτικού σταθμού MEGA αποκατέστησα, με στοιχεία που δεν είναι επιδεκτικά αμφισβήτησης, τα μυθεύματα που ο κ. Ραγκούσης είχε παραθέσει κατά καιρούς ως αρμόδιος Υπουργός, σχετικά με τις προσλήψεις δημόσιων υπαλλήλων μεταξύ 2004-2009.  Μυθεύματα τα οποία είχαν επηρεάσει και τους δημοσιογράφους του ως άνω δελτίου.  Για τους αριθμούς λοιπόν αυτούς ο κ. Γ. Ραγκούσης σιωπά αιδημόνως στην ανακοίνωσή του.  Δηλαδή για την «ταμπακιέρα» τίποτα.  Και πως θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά όταν τα επίσημα στοιχεία του νυν αρμόδιου Υπουργείου μαρτυρούν αψευδώς.

          Κατά τα λοιπά αρκέστηκε να παραθέσει, με τη λογική της επιλεκτικής μνήμης φυσικά, συγκεκριμένα αποσπάσματα από τις ετήσιες εκθέσεις του ΑΣΕΠ, μεταξύ 2008-2010.  Μόνο που «ξέχασε» ν’ αναφέρει πόσα άλλα αποσπάσματα από τις ετήσιες εκθέσεις του ΑΣΕΠ και πόσες ομιλίες του Προέδρου του ΑΣΕΠ κ. Βέη το 2008 και το 2009 καταδεικνύουν τις μεγάλες προσπάθειες που καταβλήθηκαν για τη θωράκιση του κύρους του ΑΣΕΠ, της υποδομής του και των αρμοδιοτήτων του.

          Και κάτι τελευταίο: Μπορεί ο κ. Ραγκούσης ν’ ανακοινώσει πόσες από τις αρμοδιότητες του ΑΣΕΠ, ως προς την επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων της δημόσιας διοίκησης που εκείνος θεσμοθέτησε, έχουν ως τώρα ασκηθεί; Ή μήπως και τις «τομές» αυτές τις έχει συμπαρασύρει η σημερινή πλήρης διάλυση της δημόσιας διοίκησης;»