Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














ΜΜΕ

Δελτία Τύπου

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ΑΘΗΝΩΝ – Ν.Δ.

                                                                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αθήνα,  16/2/2010 

Μιλώντας στους Ρ/Σ «Real fm» και «ΚΑΝΑΛΙ 1, Πειραιάς»,  ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής :

«Διευκρινίζω προκαταρκτικώς τούτο: Σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον Τόπο –και, σ’ αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, που ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, ανεύθυνα και προκλητικά, καταστροφολογούσε και πολιτευόταν με στείρα άρνηση- η Ν.Δ. ως Κόμμα ευθύνης, όπως έχει επανειλημμένα τονίσει ο Πρόεδρός της κ. Α. Σαμαράς, «βάζει πλάτη» προκειμένου να ληφθούν τα σωστά μέτρα για να ξεφύγουμε από τη κρίση.  Όμως αφενός θα κάνει με συνέπεια –και με μόνο γνώμονα το δημόσιο συμφέρον- κριτική για τις λάθος κινήσεις του κ. Γ. Παπανδρέου.  Και, αφετέρου, δεν πρόκειται να του αφήσει περιθώριο συκοφάντησης της πολιτικής της Κυβέρνησης  Κ. Καραμανλή. Ειδικότερα:

hello: Για την Ελληνική Οικονομία (16/2/2010)

   

Άρθρα

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΤΟΥ κ. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

του

Προκόπη Παυλόπουλου*­

 

          Η απαντητική επιστολή του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου προς τον Τούρκο ομόλογό του κ. Τ. Ερντογάν και οι δηλώσεις των κ.κ. Γ. Δρούτσα και Α. Νταβούτογλου, μετά την πρόσφατη συνάντησή τους, δεν προοιωνίζονται, δυστυχώς, κάτι θετικό ως προς την σθεναρή και συνεπή υπεράσπιση των ελληνικών θέσεων απέναντι στην απροκάλυπτη και διαχρονική τουρκική επιθετικότητα και προκλητικότητα.  Πραγματικά,  κοινό σημείο και των δύο αυτών γεγονότων είναι η διαφαινόμενη, από το ίδιο το περιεχόμενό τους, επαναφορά των ελληνοτουρκικών σχέσεων στην προ του 2004 κατάσταση και στην, συνακόλουθη, απώλεια των αδιαμφισβήτητων πλεονεκτημάτων που αποκτήσαμε μετέπειτα, καθ’ όλη την περίοδο διακυβέρνησης της Χώρας από την Κυβέρνηση Καραμανλή.  Διατρέχουμε, δηλαδή, τον ορατό κίνδυνο επανόδου στην εποχή του Ελσίνκι που, όπως καθένας γνωρίζει, συμπυκνώνει, μεταξύ άλλων, και τα ολισθήματα ιδίως του πληθυντικού ως προς το τι αναγνωρίζαμε ως «διαφορά» με την Τουρκία και της, έστω και έμμεσης, αποδοχής ύπαρξης δήθεν «γκρίζων ζωνών» εντός του χώρου που ανήκει, χωρίς καμία αμφιβολία, με βάση το διεθνές δίκαιο –γραπτό και εθιμικό- στο πεδίο της εθνικής μας κυριαρχίας.  Και τούτο όταν, όπως ήδη επισημάνθηκε, και τα δύο αυτά μελανά σημεία έχουν, εξ’ ολοκλήρου, εξαλειφθεί με τις θέσεις και πρωτοβουλίες που υιοθετήθηκαν από Ελληνικής πλευράς μεταξύ 2004-2009.

 

hello: ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΤΟΥ κ Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 7/2/2010)

   

Άρθρα

ΤΑ ΚΑΘ’ ΕΞΙΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

του

Προκόπη Παυλόπουλου

Βουλευτή, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Η πολιτική προϊστορία του ΠΑΣΟΚ, ιδίως ως προς την εκλογική νομοθεσία, έχει ήδη γραφεί με ιδιαιτέρως μελανά χρώματα.  Όλες οι ως τώρα αλλαγές του εκλογικού νόμου από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ έφεραν, ανεξίτηλο, το στίγμα του πολιτικού τυχοδιωκτισμού και της στυγνής κομματικής σκοπιμότητας. Καθένας γνωρίζει πια ότι το ΠΑΣΟΚ δεν δίστασε να θυσιάσει, απροκάλυπτα, το δημόσιο συμφέρον, ιδίως δε την συνταγματικώς κατοχυρωμένη αρχή της κυβερνητικής σταθερότητας, στο βωμό της πελατειακής του νοοτροπίας και της, συνακόλουθης, κομματικής του επιβίωσης.  Τον ίδιο ολισθηρό δρόμο ακολουθεί και σήμερα, με την «πρωτοβουλία» αλλαγής του ισχύοντος εκλογικού νόμου. Ενός νόμου που εκείνο, στην αρχική του μορφή, θέσπισε ως Κυβέρνηση το 2003, λίγο πριν χάσει τις εκλογές του 2004, με μόνο στόχο να περιορίσει δραστικά την επερχόμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας. 

hello: ΤΑ ΚΑΘ' ΕΞΙΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (Εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, 6/2/2010)

   

Δελτία Τύπου

 ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ΑΘΗΝΩΝ – Ν.Δ.

                                                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,  5/2/2010 

Μιλώντας στον Ρ/Σ ANT1,  ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής ως προς το προσχέδιο νόμου για την απονομή της Ελληνικής ιθαγένειας:

«Η θέση της Νέας Δημοκρατίας, όπως έχει άλλωστε διατυπωθεί δια του Προέδρου της κ. Α. Σαμαρά, στο προσχέδιο νόμου «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα», είναι αρνητική, και μετά τις μικρές τροποποιήσεις που επήλθαν, με βάση την ακόλουθη τεκμηρίωση:

hello: Προσχέδιο Νόμου για την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας (5/2/2010)

   

Page 45 of 51