Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Βουλευτή Α΄Αθηνών

κ. Προκόπη Παυλόπουλου

στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ TΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» και

στην δημοσιογράφο κα Νίκη Ζορμπά

 (21/2/2010)

1.   Μπαράζ εξεταστικών στην Βουλή.  Προσεχώς και για την οικονομία.  Η Ν.Δ. τελικά είναι κατήγορος ή κατηγορουμένη;

Εφόσον, τελικώς, ο κ. Γ. Παπανδρέου επιλέξει -και μάλιστα μέσα σ’ αυτήν την κρίσιμη συγκυρία που απαιτεί, πρωτίστως, σοβαρότητα και συναίνεση- τον ολισθηρό δρόμο της Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία, είναι προφανές ότι η Ν.Δ. θα επιδιώξει, με μόνο γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, να έλθει στο φως όλη η αλήθεια για την Οικονομία.  Άρα και η αλήθεια για τα έργα και τις ημέρες του ΠΑΣΟΚ, από το 1981 και επέκεινα.  Διότι όλοι γνωρίζουν ποιος καταχρέωσε την Χώρα και το Λαό μας, ποιος κατασπατάλησε τουλάχιστον δύο, πολύτιμα, κοινοτικά πλαίσια στήριξης και, ιδίως, ποιος ήταν ο «αρχιμάγειρας» των οικονομικών αλχημειών. Δηλαδή οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς η Ν.Δ. δεν πρόκειται να δώσει συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ, πέραν του ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου, με δική του αποκλειστικώς ευθύνη, και τορπιλίζει την αναγκαία συναίνεση και βλάπτει τον Τόπο.

hello: Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" και στην δημοσιογράφο κα ΝΙΚΗ ΖΟΡΜΠΑ (21/2/2010)

   

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Βουλευτή Α΄Αθηνών

κ. Προκόπη Παυλόπουλου

στην "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" και στην δημοσιογράφο κα Ευτυχία Αδηλίνη

(4/1/2010) 

Κύριε υπουργέ, η ΝΔ θα αντιδράσει συνολικά στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια και τα πολιτικά δικαιώματα των μεταναστών που θα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση;

Είναι αυτονόητο πως η πλήρης θέση της ΝΔ θα διαμορφωθεί και θα εκφρασθεί αρμοδίως όταν το σημερινό προσχέδιο νόμου πάρει την οριστική του μορφή και κατατεθεί στη Βουλή.  Υπό την σημερινή του όμως εκδοχή και ως προς τις βασικές του επιλογές το προσχέδιο νόμου κινείται σε λάθος κατεύθυνση και για τη Χώρα και για τους ίδιους τους μετανάστες.

hello: Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" και στην δημοσιογράφο κα ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΔΗΛΙΝΗ (4/1/2010)

   

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Βουλευτή Α΄Αθηνών

κ. Προκόπη Παυλόπουλου

στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ» και στον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Βλαβιανό

(28/12/2009)         

Αν δεν κάνω λάθος, η πρώτη αντίδραση της Ν.Δ. στο προσχέδιο νόμου για την ιθαγένεια και τα πολιτικά δικαιώματα των μεταναστών, που παρουσίασε η Κυβέρνηση, είναι αρνητική.

Βεβαίως. Κι’ αυτό –το διευκρινίζω ευθύς εξ αρχής- όχι βεβαίως γιατί υπάρχει οποιαδήποτε αρνητική στάση της Ν.Δ. έναντι των μεταναστών.  Κάθε άλλο.  Και η ΝΔ το έχει αποδείξει εμπράκτως και με συνέπεια ως Κυβέρνηση, με την πολιτική της.  Μια πολιτική σύγχρονη και προοδευτική, που στηρίχθηκε στην, κοινώς άλλωστε αποδεκτή στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρχή μιας δημοκρατικής και ισότιμης κοινωνικής ένταξης των μεταναστών.

hello: Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" και στον δημοσιογράφο κ. ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΑΒΙΑΝΟ (28/12/2009)

   

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΘΕΣΣΑΛΙΑ»

 ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κ. ΣΩΤΗΡΗ ΛΕΤΣΙΟ

(7/12/2009) 

1)  Τι σηματοδοτεί για τη Ν.Δ η εκλογή Σαμαρά; Δημιουργεί προϋποθέσεις για την πιο γρήγορη ανάκαμψη της Ν.Δ από την ήττα στις εκλογές του Οκτωβρίου;

Σηματοδοτεί, πρωτίστως, ένα νέο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα, που το έχει ανάγκη όχι μόνον η Ν.Δ. αλλά, ιδίως, ο Τόπος, όπως φαίνεται από το μεγάλο κενό που ήδη δημιουργεί, δυστυχώς, η ανερμάτιστη πολιτική της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.  Είναι, επίσης, αυτονόητο ότι η εκλογή του κ. Σαμαρά εγγυάται τη γρήγορη και πλήρη ανάκαμψη της Ν.Δ.  Και τούτο και γιατί πρόκειται για καθαρή νίκη και εκλογή και γιατί η εκλογή αυτή βασίζεται σε μια ευρύτατη δημοκρατική νομιμοποίηση, την οποία παρέχει η βάση της Ν.Δ., ύστερα μάλιστα από μια πρωτόγνωρη, για τα δεδομένα της πολιτικής μας ζωής, δημοκρατική διαδικασία.

hello: Συνέντευξη στην εφημεερίδα "ΘΕΣΣΑΛΙΑ" και στον δημοσιογράφο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΛΕΤΣΙΟ (7/12/2009)

   

Page 13 of 14