Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

                                                                  Αθήνα, 13/12/2010

          Σε συνεντεύξεις του στον Ρ/Σ 9,84 και στον Τ/Σ ΣΚΑΙ, σχετικά με το υπό συζήτηση σχέδιο νόμου της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου για τα πρόσθετα οικονομικά μέτρα, ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

 Ι.  O Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος, με δική του αποκλειστικώς ευθύνη, οδήγησε τη Χώρα στο σημερινό οικονομικό και κοινωνικό χάος, ζητάει τώρα, και με αφορμή το σχέδιο νόμου για τα νέα, άκρως επιβαρυντικά και κοινωνικώς άδικα, οικονομικά μέτρα, συναίνεση. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Σαμαράς, με υψηλό αίσθημα εθνικής ευθύνης, του έχει ήδη διαμηνύσει:  Ναι στην προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος, όχι όμως στη συνενοχή ως προς τη διαχείριση της πολιτικής ανευθυνότητάς του.  Συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία λέει όχι επί της αρχής του σχεδίου νόμου, διότι:

           Α.-  Ευτελίζει την κοινοβουλευτική δημοκρατία αφού, για πολλοστή φορά -7η σ’ ένα χρόνο!-  η Κυβέρνηση Παπανδρέου, και μάλιστα το ίδιο πάντα Υπουργείο ήτοι το Υπουργείο Οικονομικών, νομοθετεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.  Όταν επί πεντέμισι χρόνια η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε φέρει μόνον ένα νόμο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

          Β.- Αναδεικνύει την προκλητική υποκρισία της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, δεδομένου ότι το σχέδιο προϋπολογισμού δεν περιέχει ούτε ίχνος από τα στοιχεία του σχεδίου νόμου.  Άρα, για μιαν ακόμη φορά,  ήτοι όπως το έκανε και προ των εθνικών εκλογών του 2009, ο κ. Γ. Παπανδρέου, λόγω των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, παραπλάνησε τον Ελληνικό Λαό.

          Γ.- Οδηγεί, με μαθηματική ακρίβεια, την οικονομία σε ακόμη βαθύτερη ύφεση και την κοινωνία σε ακόμη μεγαλύτερη ανέχεια και, άρα, σε τραγικό αδιέξοδο.  Όπως π.χ. συμβαίνει με την αύξηση του ΦΠΑ που κατήγγελλε προεκλογικώς το ΠΑΣΟΚ ως μέτρο καταστροφικό για την οικονομία!

ΙΙ.  Υπό τα δεδομένα αυτά η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει μόνο συγκεκριμένες ρυθμίσεις του σχεδίου νόμου που, κατ’εξαίρεση, βαίνουν προς τη σωστή, αναπτυξιακή και κοινωνικώς δίκαιη, κατεύθυνση, όπως:

          A.-  Τη μη αύξηση των αποδοχών, πράγμα που, άλλωστε, η Νέα Δημοκρατία είχε τονίσει και προ των εκλογών του 2009, αντίθετα με τον κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος υποσχόταν αφειδώς αυξήσεις με το αλήστου μνήμης «λεφτά υπάρχουν».  Είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συναινέσει σε άκριτες οριζόντιες μειώσεις αποδοχών στις ΔΕΚΟ.  Θα συναινέσει μόνο σε μειώσεις που αφορούν προκλητικές περιπτώσεις καταστρατήγησης της αρχής της ισότητας μεταξύ εργαζομένων που, όπως είναι κοινώς γνωστό, το ΠΑΣΟΚ καθιέρωσε στο απώτερο και πρόσφατο παρελθόν.

          Β.-  Τον περιορισμό των προσλήψεων στη λογική του ένα προς πέντε, σε σχέση μ’ αυτούς που εισέρχονται στο δημόσιο τομέα και μ’ αυτούς που αποχωρούν.

          Γ.-  Την καθιέρωση της υπερίσχυσης των επιχειρησιακών συμβάσεων μόνον όμως ως προς τις επιχειρήσεις εκείνες που κινδυνεύουν να κλείσουν.  Και τούτο για να μη χαθούν και άλλες θέσεις εργασίας και, άρα, για να μην επιδεινωθεί περαιτέρω η ανεργία που το ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει. Αντιθέτως η γενικευμένη υπερίσχυση των επιχειρησιακών συμβάσεων συνιστά μέτρο κοινωνικώς άδικο και αντισυνταγματικό, αφού παραβιάζει ευθέως την κατά το άρθρο 22 του Συντάγματος συλλογική αυτονομία.

          Δ.- Τη μείωση του ΦΠΑ ως προς τα φάρμακα και την τουριστική δραστηριότητα.

            Συμπερασματικώς ο κ. Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ θα βρουν  -αντίθετα  με ό,τι έκαναν εκείνοι στο παρελθόν ως θιασώτες της στείρας άρνησης-  τη Νέα Δημοκρατία συμμέτοχη στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης.  Όχι όμως συνένοχη στο πολιτικό έγκλημα που συντελείται από την πλευρά τους σε βάρος του Τόπου και του κοινωνικού συνόλου.