Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ΑΘΗΝΩΝ – Ν.Δ.

                                                                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αθήνα,  16/2/2010 

Μιλώντας στους Ρ/Σ «Real fm» και «ΚΑΝΑΛΙ 1, Πειραιάς»,  ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής :

«Διευκρινίζω προκαταρκτικώς τούτο: Σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον Τόπο –και, σ’ αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, που ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, ανεύθυνα και προκλητικά, καταστροφολογούσε και πολιτευόταν με στείρα άρνηση- η Ν.Δ. ως Κόμμα ευθύνης, όπως έχει επανειλημμένα τονίσει ο Πρόεδρός της κ. Α. Σαμαράς, «βάζει πλάτη» προκειμένου να ληφθούν τα σωστά μέτρα για να ξεφύγουμε από τη κρίση.  Όμως αφενός θα κάνει με συνέπεια –και με μόνο γνώμονα το δημόσιο συμφέρον- κριτική για τις λάθος κινήσεις του κ. Γ. Παπανδρέου.  Και, αφετέρου, δεν πρόκειται να του αφήσει περιθώριο συκοφάντησης της πολιτικής της Κυβέρνησης  Κ. Καραμανλή. Ειδικότερα:

I.             Προεκλογικώς ο κ. Γ. Παπανδρέου, για καθαρώς ψηφοθηρικούς λόγους και θυσιάζοντας το συμφέρον του Τόπου στις μικροκομματικές του σκοπιμότητες, ισχυρίστηκε, ακόμη και στα διεθνή fora, ανακριβέστατα ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται «σε κατάσταση κατάρρευσης».

II.          Ταυτοχρόνως όμως διατεινόταν ότι «υπάρχουν χρήματα» και ότι ο ίδιος, χωρίς κόστος για το κοινωνικό σύνολο, θα έβγαζε τη Χώρα από την κρίση. Επιχείρημά του μάλιστα ήταν πως υπήρχε απόθεμα άντλησης χρημάτων από 30 δισ. ευρώ ανείσπρακτες οφειλές! Αλήθεια, πόσα έχει εισπράξει ο κ. Γ. Παπανδρέου και η Κυβέρνηση από τις οφειλές αυτές;  Άρα, αφού κατά τις ρητές δηλώσεις του υπήρχαν χρήματα, συκοφαντούσε τη Χώρα λέγοντας ότι η οικονομία «βρίσκεται υπό κατάρρευση».  Γι’ αυτό και μετά τις δηλώσεις Παπανδρέου στη ΔΕΘ, τον Σεπτέμβριο του 2009, ο αρμόδιος Επίτροπος της Ε.Ε. κ. Χ. Αλμούνια του διαμήνυσε – προσωπικώς σ’ αυτόν- ότι «οι Έλληνες Πολιτικοί γνωρίζουν την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας»!

III.        Ως Πρωθυπουργός ο κ. Γ. Παπανδρέου και το οικονομικό του επιτελείο, αφού ισχυρίσθηκαν, urbi et orbi, ότι η οικονομία μας «είναι στην εντατική», έχασαν τρεις ολόκληρους μήνες, επιβαρύνοντας συνειδητά το έλλειμμα με τις «παροχές» τους κατά το 2009 και μεταθέτοντας, για το 2010, εισπρακτικά μέτρα, προκειμένου να συκοφαντήσουν την Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή και να δείξουν ότι το 2010 θα μειωθεί θεαματικά το έλλειμμα! Συνέπεια: Λόγω της παγκόσμιας κρίσης, που δεν αφήνει περιθώριο να χάσει κανείς μια μέρα, επιδεινώθηκε δραματικά η κατάσταση της οικονομίας μας.  Ο κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος προεκλογικώς ισχυριζόταν ότι η κρίση στην οικονομία μας «δεν οφείλεται στην παγκόσμια οικονομική κρίση», είναι, λοιπόν, πλήρως και αποκλειστικώς υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει σήμερα.  Και όχι βεβαίως η Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή.

IV.          Τώρα ο κ. Γ. Παπανδρέου αμήχανος –αναιρώντας προκλητικά και ανεύθυνα τον προεκλογικό εαυτό του- από τη μια πλευρά επιτίθεται στην Ε.Ε. και, από την άλλη, συκοφαντεί την Κυβέρνηση Καραμανλή. Αποτέλεσμα:

Α.   Η Ε.Ε. αντιδρά, αναδεικνύοντας τα καμώματα των πασοκικών Κυβερνήσεων, ιδίως των Κυβερνήσεων Σημίτη, των οποίων κορυφαίος Υπουργός –και όχι «αμέτοχος»- ήταν ο κ. Γ. Παπανδρέου.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα το δομημένο και τοξικό ομόλογο (2001), της Κυβέρνησης Σημίτη, για τις μεθοδεύσεις του οποίου μας διασύρει σήμερα ο διεθνής Τύπος.  

Β. Συκοφαντώντας την Κυβέρνηση Καραμανλή και υπονοώντας τα περί Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία ο κ. Γ. Παπανδρέου οδηγεί, κατ’ ανάγκη και επειδή αυτό επιβάλλει η αλήθεια, στο να πάμε την έρευνα από το 1981.  Τότε, όμως,  θα φανεί η διαχρονική εγκληματική οικονομική πολιτική των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και ως προς το έλλειμμα και ως προς το δημόσιο χρέος. Διότι αποκλειστικώς υπεύθυνες και για το έλλειμμα και για το δημόσιο χρέος είναι, όπως καθένας γνωρίζει, οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή οι Κυβερνήσεις των δανεικών και των αλχημειών στην οικονομία.

V.            Τελικό συμπέρασμα: Όπως τώρα φαίνεται ο κ. Γ. Παπανδρέου, αντίθετα με τον κ. Κ. Καραμανλή που προεκλογικώς είπε την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό, μετείλθε τα πάντα –πρωτίστως το πολιτικό ψέμα- για να παραπλανήσει το Εκλογικό Σώμα και να κερδίσει, με κάθε μέσο, τις εκλογές. Σήμερα, αμήχανος, όπως τόνισα, εξακολουθεί, δυστυχώς, να θυσιάζει την πορεία του Τόπου στο βωμό της πολιτικής του επιβίωσης.  Η ευθύνη είναι αποκλειστικώς δική του και δεν θα μπορέσει να την μεταθέσει στο παρελθόν. Το μόνο παρελθόν στο οποίο μπορεί να παραπέμψει είναι εκείνο των Κυβερνήσεων του Κόμματός του, στις οποίες –το τονίζω, για μιαν ακόμη φορά- ο ίδιος μετείχε, πλήρως υπεύθυνος για τα έργα και τις ημέρες τους, ως κορυφαίος Υπουργός.»