Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Άρθρα

Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΕΙΑ ΚΛΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

του

ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ­*

 

Το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί, δυστυχώς, σταθερά την οδό της πολιτικής και θεσμικής ανευθυνότητας ακόμη και στον τόσο κρίσιμο τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Θυμίζω ότι το 1994 καθιέρωσε την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, χωρίς αρμοδιότητες και, κυρίως, χωρίς πόρους.  Ενώ και ο περίφημος «Καποδίστριας» οδήγησε, ως το 2004, στην απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ βαθμού, κυρίως λόγω πλήρους έλλειψης των στοιχειωδών υποδομών και πόρων για την ουσιαστική άσκηση των αρμοδιοτήτων της.  Αυτή είναι η πραγματικότητα και η αλήθεια όσο και αν το ΠΑΣΟΚ και οι προπαγανδιστές του προσπαθούν να μετατρέψουν το αυτοδιοικητικό του ναυάγιο –που πιστοποίησαν οι δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του 2006- σε πολιτική, δήθεν, «αυτοδιοικητικής ευθύνης».

hello: Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΕΙΑ ΚΛΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ 7/1/2010)

 

ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ «ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ»

του

Προκόπη ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ*­

 

          Ύστερα από επίπονες και, σε αρκετές περιπτώσεις, πολιτικώς επώδυνες διεργασίες ψηφίσθηκε -με οριακή πλειοψηφία και ως τελικό προϊόν «προκρούστειου» συμβιβασμού- από τα νομοθετικά σώματα (Βουλή των Αντιπροσώπων και Γερουσία) των ΗΠΑ η μεταρρύθμιση του Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα για το σύστημα υγείας και κοινωνικής ασφάλισης. 

          Και να σκεφθεί κανείς ότι ακόμη και αυτή η «κόλουρη μεταρρύθμιση» του ασφαλιστικού συστήματος των ΗΠΑ χαιρετίσθηκε ως «πραγματικό επίτευγμα»!  Ο ίδιος ο Μπάρακ Ομπάμα τη χαρακτήρισε ως τη «δεύτερη μεγαλύτερη» –μετά την παρέμβαση διάσωσης του χρηματοοικονομικού συστήματος των ΗΠΑ κόστους, ως τώρα, 787 δισ. δολαρίων- μεταρρύθμιση της μέχρι σήμερα διακυβέρνησής του.

        

hello: ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ «ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ» (Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 1/1/2010)

   

Page 22 of 22