Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Συνεντεύξεις




Π. Παυλόπουλος: Απλετο φως στην ιστορία

Πηγή: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=176055&catID=1

Π. Παυλόπουλος: Άπλετο φως στην ιστορία
27/9/2012 12:01:00 μμ
 
 

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις της Realnews και ζήτησε να χυθεί άπλετο φως, με την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης. «Δεν πρέπει να μείνει τίποτα και αυτό είναι προς το συμφέρον ιδίως των πολιτικών προσώπων. Εγώ πιστεύω ότι είναι συκοφαντίες, αλλά η δικαιοσύνη είναι εκείνη η οποία θα αποδείξει και ο έλεγχος που θα γίνει βεβαίως από τα όργανα της εκτελεστικής εξουσίας που θα επικουρήσουν το έργο της», τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Σε ερώτηση σχετικά με την αποδοτικότητα του νέου πακέτου μέτρων ο πρώην υπουργός είπε:«Αν δεν υπάρξει αναπτυξιακή πορεία η οποία θα αντιστρέψει το υφεσιακό κλίμα με αυτά τα μέτρα –και αυτό πρέπει να καταλάβει η τρόικα- η ύφεση θα γίνει βαθύτερη. Είδατε τις εκθέσεις που γίναν με τα σημερινά δεδομένα για την επόμενη χρονιά πάμε στο 7,5% κι αν η τρόικα εμμείνει σε τέτοια υφεσιακή πολιτική τότε και η Ελλάδα θα έχει πολύ μεγαλύτερη, από τη σημερινή ύφεση, που δεν την αντέχει. Γι’ αυτό τόνισα ότι πρέπει να καταλάβει η τρόικα ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι στα όριά της κι αυτή η κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς δεν έχουν την ευθύνη για ότι φτάσαν εδώ».

«Να μην παριστάνει ο κ. Βενιζέλος τον αντιμνημονιακό πολιτικό»

Οσον αφορά το ζήτημα της συνοχής της τρικομματικής κυβέρνησης εν όψει της ψήφισης των μέτρων ο κ. Παυλόπουλος τόνισε στον realfm 97,8. «Οι κυβερνητικοί εταίροι πρέπει να καταλάβουν το βάρος των ευθυνών που τους αναλογεί. Και ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης, περισσότερο ο κ. Βενιζέλος. Θέλω να τονίσω στον κ. Βενιζέλο κάτι, ξέροντας ότι είναι κυβερνητικός εταίρος. Είναι εκείνος ο οποίος πρέπει να αντιληφθεί πως αυτή τη στιγμή ο Σαμαράς φέρει τις ευθύνες της κυβερνήσεως της οποίας ήταν αντιπρόεδρος. Επομένως τα μέτρα αυτά εκείνος τα είχε εισηγηθεί και εκείνος τα είχε φέρει προς ψήφιση στη βουλή. Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή ο κ. Βενιζέλος να κάνει τον αδιάφορο τρίτο, ούτε να μου παριστάνει τον αντιμνημονιακό πολιτικό. Εκείνο που θέλω να του τονίσω είναι ότι οφείλει να στηρίξει τον Σαμαρά στην αναδιαπραγμάτευση που δεν την έκανε ποτέ ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Λουκάς Παπαδήμος προηγουμένως».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ REAL FM ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
   

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Βουλευτή Α΄ Αθηνών
Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»
και στον δημοσιογράφο κ. Γιώργο ΜΕΛΙΓΓΩΝΗ
(Κυριακή 23/9/2012)

 1.     Καταγγείλατε το γεγονός ότι, πριν το περίφημο “κούρεμα”, ξένες τράπεζες και funds “ξεφορτώνονταν” ελληνικά ομόλογα, που αγόραζαν ελληνικές τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία είδαν μετά το PSI την περιουσία τους να απομειώνεται δραματικά. Πιστεύετε ότι υπήρξε μεθόδευση, κύριε υπουργέ; Μπορεί να προκύψουν ποινικές ευθύνες επ’ αυτού του θέματος;

Αυτό είναι ζήτημα της Δικαιοσύνης και, βεβαίως, της Βουλής, όταν έλθει η ώρα σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής.  Από την πλευρά μου ενεργώ και στην προκείμενη περίπτωση ως Βουλευτής. Άρα αυτό που μ’ ενδιαφέρει -και, φυσικά, ενδιαφέρει περισσότερο την κοινωνία- είναι τούτο:  Ότι κατά την περίοδο  1/1/2010 - 31/12/2011 ένα πολύ μεγάλο μέρος ελληνικών ομολόγων που κατείχαν ξένες τράπεζες, κυρίως γαλλικές, γερμανικές και αγγλικές, γύρισε πίσω στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις ελληνικές τράπεζες, στα ασφαλιστικά ταμεία και αγοράστηκε επίσης από ένα σημαντικό αριθμό ιδιωτών ομολογιούχων. Έτσι, όταν ήρθε η ώρα της αναδιάρθρωσης του χρέους, αντί να κουρευτούν αυτά τα ομόλογα στα χέρια των ξένων τραπεζών κουρεύτηκαν στα χέρια ελληνικών τραπεζών, ελληνικών ασφαλιστικών ταμείων και Ελλήνων ιδιωτών ομολογιούχων. Δηλαδή, στην ουσία, αυτό που εμφανίζεται ως μείωση του χρέους μας σημαίνει, σε μεγάλο βαθμό, εξαγορά του ελληνικού χρέους από τους Έλληνες! Θεωρώ, λοιπόν, ότι αυτή η κατάσταση δεν πρέπει να μείνει ως έχει τώρα, όπως δηλαδή μας την άφησαν οι Κυβερνήσεις Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου.  Πρέπει, στο πλαίσιο της αναδιαπραγμάτευσης, να διορθωθεί.  Και τούτο πρέπει να το απαιτήσουμε από την Τρόικα, η οποία είναι συνυπεύθυνη, αφού και με τη δική της προτροπή η –αναπόφευκτη, όπως όλοι οι οικονομολόγοι τόνιζαν και φαίνεται να προειδοποιούσε το ΔΝΤ κατά τα λεγόμενα του κ. Π. Ρουμελιώτη- αναδιάρθρωση του χρέους μας καθυστέρησε πάνω από 18 μήνες.

 2.     Έχετε σημειώσει ότι η διαβίβαση της δικογραφίας για τις δηλώσεις Ρουμελιώτη στη Βουλή δεν μπορεί να αγνοηθεί. Τότε, γιατί η κυβέρνηση εμφανίζεται να σφυρίζει αδιάφορα στην προεκλογική υπόσχεση Σαμαρά για σύσταση εξεταστικής επιτροπής περί το Μνημόνιο;
Δεν σφυρίζει καθόλου αδιάφορα.  Ο Πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς ουδέποτε πήρε πίσω τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Είναι, φυσικά, αυτονόητο ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη και η συγκυρία που διανύουμε.  Κατά συνέπεια το πότε και πως θα εκπληρώσουμε αυτή την προεκλογική μας δέσμευση είναι θέμα, το οποίο θ’ αποφασίσουμε στη Ν.Δ.  Και, όπως είναι αυτονόητο, την τελική απόφαση θα την πάρει ο κ. Α. Σαμαράς.  Να είσθε δε βέβαιοι ότι θα σεβασθούμε και την εμπιστοσύνη του Λαού και τις επιταγές του άρθρου 86 του Συντάγματος.

hello: 23-9-2012. Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" και στο δημοσιογράφο κ. Γιώργο ΜΕΛΙΓΓΩΝΗ

   

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Βουλευτή Α΄ Αθηνών
Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στην εφημερίδα «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ»
και στον δημοσιογράφο κ. Λάμπρο Καλαρρύτη
(Σάββατο 15-Κυριακή 16/9/2012)

- ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
- Πρέπει να τηρήσουμε την προεκλογική μας δέσμευση και να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο
- Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τη διαβίβαση στη Βουλή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου της δικογραφίας για τις καταγγελίες Ρουμελιώτη
Η ανακεφαλαιοποίηση των Ασφαλιστικών Ταμείων, κατά το μοντέλο που εφαρμόστηκε στις τράπεζες, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές που υπέστησαν από το "κούρεμα" των ελληνικών ομολόγων, είναι ηθική, κοινωνική και πολιτική υποχρέωση της κυβέρνησης τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος  μιλώντας στον ΕΠΕΝΔΥΤΗ. Επισημαίνει, δε, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν στη Βουλή κατόπιν σχετικής ερώτησής του, αποδεικνύεται ότι ξένες τράπεζες "ξεφόρτωσαν" ελληνικά ομόλογα δισεκατομμυρίων την περίοδο πριν από την αναδιάρθρωση με αποτέλεσμα αυτά να "κουρευτούν" στα χέρια των Ασφαλιστικών  Ταμείων...

Ο πρώην υπουργός υπογραμμίζει ότι υποχρέωση της κυβέρνησης είναι επίσης να υλοποιήσει την προεκλογική της δέσμευση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής ώστε να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για την κατάληξη της χώρας στο μηχανισμό στήριξης. 

1.     Τι προκύπτει σε σχέση με την κίνηση της των ελληνικών ομολόγων, με βάση τα στοιχεία που κατατέθηκαν στη Βουλή;

hello: 15-9-2012. Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ" και στον δημοσιογράφο κ. Λάμπρο Καλαρρύτη

   

ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 97,2

 http://972.gr/Είπαν/653/Π.-Παυλόπουλος-Προεκλογική-μας-δέσμευση-η-εξεταστική/

Προκόπης Παυλόπουλος – Βουλευτής ΝΔ

«Στο μεγάλο αυτό θέμα το οποίο αφορά την πορεία εισόδου της Ελλάδας στο Mνημόνιο -και μετά, δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και μετά, η  πορεία μετά, γιατί το κούρεμα και όλα αυτά τα πράγματα έχουν τη δική τους σημασία- είναι γεγονός ότι πρέπει να πέσει φως. Μπορεί στο παρελθόν να λέγαμε την ίδια φράση πολλές φορές και να μην έπεσε φως  σe άλλες περιπτώσεις, εδώ όμως με την τραγωδία που έχει πλήξει την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία, και ιδίως τους πιο αδύναμους, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να μην φανεί πως φτάσαμε εδώ. Και αυτή ήταν προεκλογική μας δέσμευση. Είναι γνωστό αυτό το πράγμα, ότι μια εξεταστική πρόκειται να γίνει, αυτή η οποία αφορά την είσοδο της Ελλάδας στο μνημόνιο και όσα επακολούθησαν. Αυτό είναι το ένα γεγονός. Από κει και πέρα η ΝΔ και ο Πρόεδρός της θα σταθμίσουν πως και με ποιο τρόπο θα γίνει αυτή η εξεταστική επιτροπή».

ΕΡ. Πάντως ένα Kόμμα, θα μου επιτρέψετε, είστε πολύ έμπειρος, δεν έχει μόνο αρχηγό, έχει και στελέχη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Θέλω να πω ότι δεν σταθμίζουν μόνο οι Πρόεδροι και τα επιτελεία των Kομμάτων, αλλά σταθμίζει και ο κάθε βουλευτής τα πράγματα, σύμφωνα με την συγκυρία, σύμφωνα με την συνείδησή του.

ΑΠ. Έχετε απόλυτο δίκιο. Γι αυτό σας είπα, ο αρχηγός και η ΝΔ, δηλαδή όλη η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα.

ΕΡ. Εσείς είστε θετικός σε αυτή την πρόταση έτσι όπως την είδατε, όπως την διαβάσατε, την ακούσατε;

hello: 6-9-2012_ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ANTENNA FM

   

Page 2 of 14