Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


«Οι καιροί επιβάλλουν να υπάρξει σύγκλιση»

«Αν υπήρχε αυτοδύναμη κυβέρνηση θα είχε πάρει την ευθύνη αυτών που έπρεπε να γίνουν», ανέφερε ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ σημείωσε ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος και πως «τώρα ανοίγεται διάπλατα ο δρόμος επαναδιαπραγμάτευσης». Η πολιτική που ακολουθείται στην Ευρώπη οδηγεί όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την Ευρωζώνη στην κατάρρευση, πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος.

Σε ερώτηση για το εάν θα πρέπει να συμμετέχουν τεχνοκράτες στη νέα κυβέρνηση, ο βουλευτής της ΝΔ εξήγησε ότι «η Ελλάδα διαθέτει ανθρώπους έξω από τον πολιτικό χώρο οι οποίοι είναι πολύτιμοι». Σημείωσε επίσης ότι αυτό το δυναμικό των τεχνοκρατών πρέπει «να το αξιοποιήσουμε στον μέγιστο βαθμό, ανεξάρτητα αν θα είναι από τον υπουργικό θώκο».

Σε ό,τι αφορά το περιστατικό με τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για το γεγονός πως δεν αντέδρασε: «Δεν ήταν στάση αμηχανίας, ήταν συνειδητή στάση αποδοκιμασίας».


Ακούστε τί δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου