Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                       Αθήνα,  31/10/2011
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «Real FM»
και στoν διευθυντή του, δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου

             Μιλώντας στον Ρ/Σ «REAL FM» και στον διευθυντή του, δημοσιογράφο κ. Ν. Χατζηνικολάου, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

ΙΩς προς τα γεγονότα κατά τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου:
«Η αντίδραση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη είναι απολύτως καταδικαστέα.  Κάποιοι πρέπει, επιτέλους, να καταλάβουν ότι οφείλουμε να σεβόμαστε τους δημοκρατικούς θεσμούς. Η ισοπέδωσή τους ισοδυναμεί με ισοπέδωση της Δημοκρατίας. Άλλο όμως αυτό και άλλο το φαινόμενο του γενικότερου κοινωνικού αναβρασμού ανά την Ελλάδα, που είναι πια μια πραγματικότητα μέσα από την καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου. Και, φυσικά, δεν οφείλεται σε «μικρές μειοψηφίες», όπως κάποιοι ανοήτως διακινούν.  Η υποτίμηση αυτού του αναβρασμού από τους κυβερνώντες  ή άλλους συνοδοιπόρους τους είναι ακόμη πιο καταδικαστέα».

ΙΙ. Ως προς τις εκλογές: 

hello: 31-10-2011.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.Σημεία συνέντευξης στον Ρ/Σ "Real FM" και στον διευθυντή του, δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                   Αθήνα,  12/10/2011
ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ 
στο σχέδιο νόμου
«Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του
Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015»
κατά τη συζήτησή του στις αρμόδιες Διαρκείς Κοινοβουλευτικές Επιτροπές

«Τριάντα χρόνια μετά την τραγωδία της ισοπέδωσης της δημόσιας διοίκησης, το 1982, από την Κυβέρνηση Α. Παπανδρέου, αυτή τη φορά η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου επανέρχεται «δριμύτερη» για να επιφέρει το τελειωτικό χτύπημα.  Ένα χτύπημα το οποίο αποτελείται από ένα εκρηκτικό μίγμα αναξιοκρατίας, γραφειοκρατίας και αντισυνταγματικότητας.

Ι. Το υπό συζήτηση σχέδιο νόμου είναι η δραματική κατάληξη δύο, πανθομολογούμενων, αποτυχιών της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.

Α. Η πρώτη αφορά τη διάλυση της εθνικής οικονομίας κατά την περίοδο Γ. Παπακωνσταντίνου.

Β. Η δεύτερη αφορά τη διάλυση της δημόσιας διοίκησης κατά την περίοδο Γ. Ραγκούση.

ΙΙ. Ειδικότερα οι ερασιτεχνισμοί των δήθεν διοικητικών «μεταρρυθμίσεων» της περιόδου 2009-2010, μέσω του περιβόητου «Καλλικράτη» και της νομοθεσίας για την εξέλιξη των δημόσιων υπαλλήλων που συνιστά καταστροφικό συνδυασμό γραφειοκρατίας και αντισυνταγματικότητας, διέλυσαν τη δημόσια διοίκηση:

hello: 12-10-2011. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ KOIN..ΕΠ. ΤΟΥ ΣΝ "ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,  2/10/2011

           Απαντώντας στη δήλωση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γ. Ραγκούση, σχετικά με τις ετήσιες εκθέσεις του ΑΣΕΠ μετά το 2008 και τις εκεί επισημάνσεις, ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε τα εξής:

          «Στην παρέμβασή μου στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της 30.9.2011 του τηλεοπτικού σταθμού MEGA αποκατέστησα, με στοιχεία που δεν είναι επιδεκτικά αμφισβήτησης, τα μυθεύματα που ο κ. Ραγκούσης είχε παραθέσει κατά καιρούς ως αρμόδιος Υπουργός, σχετικά με τις προσλήψεις δημόσιων υπαλλήλων μεταξύ 2004-2009.  Μυθεύματα τα οποία είχαν επηρεάσει και τους δημοσιογράφους του ως άνω δελτίου.  Για τους αριθμούς λοιπόν αυτούς ο κ. Γ. Ραγκούσης σιωπά αιδημόνως στην ανακοίνωσή του.  Δηλαδή για την «ταμπακιέρα» τίποτα.  Και πως θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά όταν τα επίσημα στοιχεία του νυν αρμόδιου Υπουργείου μαρτυρούν αψευδώς.

          Κατά τα λοιπά αρκέστηκε να παραθέσει, με τη λογική της επιλεκτικής μνήμης φυσικά, συγκεκριμένα αποσπάσματα από τις ετήσιες εκθέσεις του ΑΣΕΠ, μεταξύ 2008-2010.  Μόνο που «ξέχασε» ν’ αναφέρει πόσα άλλα αποσπάσματα από τις ετήσιες εκθέσεις του ΑΣΕΠ και πόσες ομιλίες του Προέδρου του ΑΣΕΠ κ. Βέη το 2008 και το 2009 καταδεικνύουν τις μεγάλες προσπάθειες που καταβλήθηκαν για τη θωράκιση του κύρους του ΑΣΕΠ, της υποδομής του και των αρμοδιοτήτων του.

          Και κάτι τελευταίο: Μπορεί ο κ. Ραγκούσης ν’ ανακοινώσει πόσες από τις αρμοδιότητες του ΑΣΕΠ, ως προς την επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων της δημόσιας διοίκησης που εκείνος θεσμοθέτησε, έχουν ως τώρα ασκηθεί; Ή μήπως και τις «τομές» αυτές τις έχει συμπαρασύρει η σημερινή πλήρης διάλυση της δημόσιας διοίκησης;»

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 13/09/2011

 

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «Real FM»
και στoν διευθυντή του, δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου 

            Μιλώντας στον Ρ/Σ «REAL FM» και στον διευθυντή του, δημοσιογράφο κ. Ν. Χατζηνικολάου, σχετικά με το υπό κατάρτιση σχέδιο νόμου για τη φορολογία των ακινήτων, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«          Ι.  Η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου και προσωπικώς ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Ευ. Βενιζέλος είναι πολιτικώς έκθετοι, διότι έρχονται σήμερα να φέρουν προς ψήφιση ένα νόμο, τον οποίο ο κ. Βενιζέλος είχε αποκηρύξει κατηγορηματικά –και ως προς το περιεχόμενό του και ως προς την επιστράτευση της ΔΕΗ ως φοροεισπρακτικού μηχανισμού- σε συνέντευξή του μόλις στις 23 Ιουνίου του 2011!.

            ΙΙ.  Το σχέδιο νόμου εισάγει έναν ακόμη φόρο ως προς την ατομική ιδιοκτησία, ο οποίος είναι οικονομικώς καταστροφικός και προδήλως αντισυνταγματικώς, ως αντίθετος ιδίως προς τις διατάξεις των άρθρων 17 παρ. 1 και 4 παρ. 5 του Συντάγματος.

hello: 13/9/2011. Σημεία συνέντευξης στον Ρ/Σ REAL FM και στον διευθυντή του, δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου σχ. με το υπό κατάρτιση σν για τη φορολογία των ακινήτων

   

Page 4 of 13