Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.

















Π. Παυλόπουλος: Απλετο φως στην ιστορία

Πηγή: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=176055&catID=1

Π. Παυλόπουλος: Άπλετο φως στην ιστορία
27/9/2012 12:01:00 μμ
 
 

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις της Realnews και ζήτησε να χυθεί άπλετο φως, με την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης. «Δεν πρέπει να μείνει τίποτα και αυτό είναι προς το συμφέρον ιδίως των πολιτικών προσώπων. Εγώ πιστεύω ότι είναι συκοφαντίες, αλλά η δικαιοσύνη είναι εκείνη η οποία θα αποδείξει και ο έλεγχος που θα γίνει βεβαίως από τα όργανα της εκτελεστικής εξουσίας που θα επικουρήσουν το έργο της», τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Σε ερώτηση σχετικά με την αποδοτικότητα του νέου πακέτου μέτρων ο πρώην υπουργός είπε:«Αν δεν υπάρξει αναπτυξιακή πορεία η οποία θα αντιστρέψει το υφεσιακό κλίμα με αυτά τα μέτρα –και αυτό πρέπει να καταλάβει η τρόικα- η ύφεση θα γίνει βαθύτερη. Είδατε τις εκθέσεις που γίναν με τα σημερινά δεδομένα για την επόμενη χρονιά πάμε στο 7,5% κι αν η τρόικα εμμείνει σε τέτοια υφεσιακή πολιτική τότε και η Ελλάδα θα έχει πολύ μεγαλύτερη, από τη σημερινή ύφεση, που δεν την αντέχει. Γι’ αυτό τόνισα ότι πρέπει να καταλάβει η τρόικα ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι στα όριά της κι αυτή η κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς δεν έχουν την ευθύνη για ότι φτάσαν εδώ».

«Να μην παριστάνει ο κ. Βενιζέλος τον αντιμνημονιακό πολιτικό»

Οσον αφορά το ζήτημα της συνοχής της τρικομματικής κυβέρνησης εν όψει της ψήφισης των μέτρων ο κ. Παυλόπουλος τόνισε στον realfm 97,8. «Οι κυβερνητικοί εταίροι πρέπει να καταλάβουν το βάρος των ευθυνών που τους αναλογεί. Και ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης, περισσότερο ο κ. Βενιζέλος. Θέλω να τονίσω στον κ. Βενιζέλο κάτι, ξέροντας ότι είναι κυβερνητικός εταίρος. Είναι εκείνος ο οποίος πρέπει να αντιληφθεί πως αυτή τη στιγμή ο Σαμαράς φέρει τις ευθύνες της κυβερνήσεως της οποίας ήταν αντιπρόεδρος. Επομένως τα μέτρα αυτά εκείνος τα είχε εισηγηθεί και εκείνος τα είχε φέρει προς ψήφιση στη βουλή. Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή ο κ. Βενιζέλος να κάνει τον αδιάφορο τρίτο, ούτε να μου παριστάνει τον αντιμνημονιακό πολιτικό. Εκείνο που θέλω να του τονίσω είναι ότι οφείλει να στηρίξει τον Σαμαρά στην αναδιαπραγμάτευση που δεν την έκανε ποτέ ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Λουκάς Παπαδήμος προηγουμένως».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ REAL FM ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ