Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του πρώην Υπουργού Εσωτερικών  και Βουλευτή Α΄Αθηνών
Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στο «newpost.gr» και
στoν δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Χατζή
(12/11/2010)

1.    Εκτιμάτε ότι αυτή την Κυριακή τα αποτελέσματα θα κρίνουν και την πορεία των πολιτικών κομμάτων;
Σε ό,τι αφορά τη ΝΔ, εκτιμώ ότι θα επιβεβαιώσουν και θα ενισχύσουν την ορθότητα της πορείας που έχει χαράξει και ακολουθεί, με εθνική ευθύνη, συνέπεια και καταφανή πια επιτυχία ο Πρόεδρός της κ. Αντώνης Σαμαράς.  Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, εκτιμώ ότι ή θα πάρει ο κ. Γ. Παπανδρέου, επιτέλους, το μήνυμα και θα υιοθετήσει τις προτάσεις του κ. Α. Σαμαρά ή θα οδηγήσει την Κυβέρνησή του –αλλ’ αυτό είναι δικό του ζήτημα- σε αδιέξοδο και τον Τόπο –αυτό όμως είναι ζήτημα όλων μας- στο χάος του καταστροφικού δρόμου που σηματοδοτεί η άφρων πολιτική του «Μνημονίου».

2.    Η μέχρι τώρα συμπεριφορά του εκλογικού σώματος θεωρείτε ότι θα μπορέσει να ανατραπεί από το σημερινό πολιτικό προσωπικό της χώρας;
Ήδη, από το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, φαίνεται καθαρά ότι το Εκλογικό Σώμα εμπιστεύεται τις τεκμηριωμένες και υπεύθυνες θέσεις του κ. Α Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας, τόσο για την έξοδο από την σημερινή δεινή κρίση όσο και για την εγγύηση της ελπίδας του κοινωνικού συνόλου.

 

3.    Η Νέα Δημοκρατία μείωσε την διαφορά από το ΠΑΣΟΚ αλλά έχασε 500.000 ψήφους περίπου. Πιστεύετε ότι αυτό θα πρέπει να σηματοδοτήσει αλλαγές εκ μέρους του κ. Σαμαρά;
Ουδέποτε –είναι πάγια τακτική μου- προκαταλαμβάνω τις αποφάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.  Εκείνο όμως που συνιστά το πραγματικό πολιτικό «ίζημα» των αποτελεσμάτων της περασμένης Κυριακής είναι ότι ο κ. Α. Σαμαράς, με τη διορατικότητα και τη στάση ευθύνης που τον διακρίνει, κατάφερε αυτό που εθεωρείτο πολιτικώς σχεδόν αδύνατο:  Ήτοι να μηδενίσει, ουσιαστικά, σε λιγότερο από δέκα μήνες, την τεράστια διαφορά που χώριζε τη Νέα Δημοκρατία από το ΠΑΣΟΚ μετά την εκλογική ήττα του Οκτωβρίου του 2009.

4.    Η κέντρο-δεξιά έχει χωριστεί σε τρία τουλάχιστον κομμάτια. Πιστεύετε ότι υπάρχει δυνατότητα... συγκατοίκησης και πάλι όλων των πτερύγων;
Η Παράταξη είναι πάντα ενιαία και έχει προοπτική.  Όσοι ακολουθούν τους προσωπικούς τους δρόμους και υπηρετούν τις προσωπικές τους στρατηγικές θ’ αποτύχουν οικτρά.  Και, πάντως, δεν είναι σε θέση να πλήξουν, τώρα και στο μέλλον, τη Νέα Δημοκρατία.  Κατά τα λοιπά η Παράταξη έχει ανάγκη από συνεπείς και αγωνιστές «κατοίκους».  Όχι από ευκαιριακούς «συγκατοίκους» οι οποίοι αναζητούν πολιτική στέγη κάθε φορά που αντιμετωπίζουν την πολιτική «κακοκαιρία», την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν.

5.    Θα θέλατε να μας σχολιάσετε την πρωτοβουλία της κ. Μπακογιάννη;
Ουδέν  σχόλιον.