Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














ΜΜΕ

Σχολιασμός-Δηλώσεις

                                                                                                                                                  Αθήνα, 30/4/2010

Σχόλιο στην εφημερίδα "Αδέσμευτος Τύπος" (30/4/2010) σχετικά με τον "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"

«Μετά τα «κατορθώματά της» στην οικονομία η Κυβέρνηση Παπανδρέου επιτίθεται, δριμύτερη, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον «Καλλικράτη».  Πραγματικό θέατρο του παραλόγου.  Ο Ιονέσκο θα ήταν ευτυχής να είχε τέτοιους σεναριογράφους.  Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος:

Πρώτον, πως οργανώνεται σοβαρή και αποτελεσματική διοικητική μεταρρύθμιση όταν προηγουμένως «στήνεται» ο εκλογικός μηχανισμός και μόνον ύστερα παραπέμπεται, αορίστως, στο μέλλον η χρηματοδότηση των μεταφερόμενων αρμοδιοτήτων, ιδίως δε το αντίστοιχο Επιχειρησιακό Σχέδιο Υποστήριξης; Κάπως έτσι δεν συνέβη και με τον «Καποδίστρια», του οποίου το Επιχειρησιακό Σχέδιο Υποστήριξης δεν έφτασε ούτε στο μισό απ’ αυτό που είχε εξαγγελθεί, οδηγώντας τότε την τοπική Αυτοδιοίκηση σε οικονομική εξαθλίωση, από την οποία σώθηκε, μετά το 2004, με τον «ΘΗΣΕΑ»;

hello: Σχόλιο σχετικά με τον "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" στην Εφημερίδα "ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ" (30/4/2010)

   

Άρθρα

Προκόπης Παυλόπουλος
Βουλευτής, πρώην Υπουργός Εσωτερικών,
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών

(Στην εφημερίδα "Αδέσμευτος Τύπος", Κυριακή 18/4/2010 και στη Δημοσιογράφο κ. Νίκη Ζορμπά)

Η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας στη Χώρα μας, με την ιδιομορφία την οποία εμφανίζει intra muros αυτή η μάστιγα, ιδίως λόγω και της –βέβαιης πια- διασύνδεσής της με το οργανωμένο έγκλημα, είναι ένα συλλογικό και πολύπλευρο εγχείρημα.  Θα πρόσθετα μάλιστα εθνικό εγχείρημα. Από τις διάφορες, και σαφώς αλληλοεπηρεαζόμενες πτυχές του θ’ αναφερθώ, κυρίως λόγω του περιορισμένου χώρου αυτού του σημειώματος, μόνο σε τρεις, τις οποίες θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικές. 

hello: Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. (Εφημερίδα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ 18/4/2010)

   

Άρθρα

Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

του Προκόπη Παυλόπουλου

Βουλευτή – Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου –με αντιφατικές, είναι αλήθεια, μέσα στη δίνη της ανεπάρκειάς της, δηλώσεις στελεχών της- φαίνεται ν’ αφήνει ανοιχτό το θέμα της απόλυσης μόνιμων δημόσιων υπαλλήλων σε περίπτωση κατάργησης, με νόμο ή κανονιστική πράξη,  των οργανικών θέσεων που κατέχουν.  Ο ισχυρισμός αυτός  είναι όχι μόνο πολιτικώς αλλά και νομικώς έωλος, για τους ακόλουθους λόγους:

hello: Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, 17/4/2010)

   

Άρθρα

 

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» : ΜΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ;

του

Προκόπη Παυλόπουλου

Βουλευτή Α΄Αθηνών, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών

 

 

Κατά την τόσο κρίσιμη, για το μέλλον του Τόπου γενικότερα και, άρα, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συγκυρία η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προωθεί, με εξόφθαλμη ανετοιμότητα και ανευθυνότητα, το σχέδιο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ». Και το επιχειρεί αφενός χωρίς, έστω και στοιχειώδεις, θεσμικές και οικονομικές εγγυήσεις και, αφετέρου, υψώνοντας απροκάλυπτα «σημαίες ευκαιρίας» κομματικού χρωματισμού ενόψει των προσεχών εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τούτη την ώρα λοιπόν είναι ανάγκη, τουλάχιστον για χάρη της πολιτικής αλήθειας, να διαφανεί κατά τρόπο πλήρως τεκμηριωμένο:

  • Πρώτον, η πραγματική συνεισφορά των Κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας στο πεδίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  • Δεύτερον, η ανακολουθία και η προχειρότητα με την οποία πολιτεύεται σήμερα η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ προτάσσοντας, ως συνήθως, το κομματικό της συμφέρον έναντι εκείνου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Τόπου.

hello: "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ": ΜΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ; (Περιοδικό "ΕΠΙΚΑΙΡΑ", τ.26, 15/4/2010)

   

Page 42 of 51