Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 13/09/2011

 

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «Real FM»
και στoν διευθυντή του, δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου 

            Μιλώντας στον Ρ/Σ «REAL FM» και στον διευθυντή του, δημοσιογράφο κ. Ν. Χατζηνικολάου, σχετικά με το υπό κατάρτιση σχέδιο νόμου για τη φορολογία των ακινήτων, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«          Ι.  Η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου και προσωπικώς ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Ευ. Βενιζέλος είναι πολιτικώς έκθετοι, διότι έρχονται σήμερα να φέρουν προς ψήφιση ένα νόμο, τον οποίο ο κ. Βενιζέλος είχε αποκηρύξει κατηγορηματικά –και ως προς το περιεχόμενό του και ως προς την επιστράτευση της ΔΕΗ ως φοροεισπρακτικού μηχανισμού- σε συνέντευξή του μόλις στις 23 Ιουνίου του 2011!.

            ΙΙ.  Το σχέδιο νόμου εισάγει έναν ακόμη φόρο ως προς την ατομική ιδιοκτησία, ο οποίος είναι οικονομικώς καταστροφικός και προδήλως αντισυνταγματικώς, ως αντίθετος ιδίως προς τις διατάξεις των άρθρων 17 παρ. 1 και 4 παρ. 5 του Συντάγματος.

           Η φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας, κατά τις ως άνω διατάξεις του Συντάγματος, είναι νοητή εφόσον η περιουσία αυτή φέρει κάποια πρόσοδο.  Όταν δηλαδή παράγει, αμέσως ή εμμέσως, κάποιο εισόδημα.  Έτσι π.χ. είναι συνταγματικώς επιτρεπτή η φορολόγηση του τιμήματος πώλησης ή του εισοδήματος από ενοικίαση, μακροχρόνια μίσθωση ή άλλη επενδυτική δραστηριότητα σχετική με το ακίνητο.

            Η συστηματική άκριτη φορολόγηση όμως του ακινήτου που ουδέν, απολύτως, παράγει ή αποδίδει, οδηγεί σταδιακώς στην αποστέωση της ατομικής ιδιοκτησίας. Άρα πρόκειται για μια μορφή δρομολογημένης δήμευσης της ατομικής ιδιοκτησίας, η οποία προσβάλλει ευθέως το Σύνταγμα.

            ΙΙΙ. Η βασική αιτία της σημερινής κατάντιας της ελληνικής οικονομίας βρίσκεται στην κυβερνητική αφασία κατά την τόσο κρίσιμη περίοδο μεταξύ Οκτωβρίου 2009 και Απριλίου 2010.  Έτσι οδηγηθήκαμε, χωρίς καν διαπραγμάτευση, στον καταστροφικό δρόμο των Μνημονίων.  Άρα η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου φέρει στο ακέραιο την ευθύνη για το –αδιανόητο ως προς τη Νέα Δημοκρατία- ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και της συνακόλουθης κατάρρευσης της οικονομίας μας.»

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=92171&catID=1