Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                    Αθήνα,  19/12/2010

 Μιλώντας στη Βουλή, κατά τη συζήτηση επί του Προϋπολογισμού του 2011, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«Στο πλαίσιο του περιορισμένου χρόνου που διαθέτω θα επικεντρώσω την ομιλία μου αρχικώς σε ορισμένες γενικές παρατηρήσεις και, στη συνέχεια, στα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Ευθύς εξ αρχής όμως οφείλω να δηλώσω τούτο: Ο Προϋπολογισμός του 2011, αυτός ο απολύτως εικονικός και ανεπίδεκτος εκτέλεσης Προϋπολογισμός, είναι το βαρύ για τον Τόπο τίμημα της πολιτικής απάτης του ΠΑΣΟΚ και του κ. Γ. Παπανδρέου, όταν προεκλογικώς «βεβαίωνε» το Εκλογικό Σώμα ότι «λεφτά υπάρχουν».  Την ίδια στιγμή εντίμως και ειλικρινώς ο κ. Κ. Καραμανλής τόνιζε ότι «δεν υπάρχουν χρήματα» και πρότεινε μια πολιτική η οποία, αν είχε υιοθετηθεί,  δεν θα είχαμε φθάσει φυσικά στο Μνημόνιο.

I.     Η αδίστακτη προπαγάνδα της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.
Ο κ. Γ. Παπανδρέου και η Κυβέρνησή του επιχειρούν, με κάθε μέσο και επιστρατεύοντας κάθε ψευδές στοιχείο, να υποστηρίξουν ότι, δήθεν, για τη σημερινή τραγική κατάσταση της οικονομίας μας ευθύνεται η Νέα Δημοκρατία.  Ιδίως μάλιστα ως προς τα δύο βασικότερα οικονομικά μεγέθη, ήτοι το έλλειμμα και το χρέος.  Ό,τι όμως και να ισχυρίζονται η αλήθεια, με βάση τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, έχει ως εξής:

hello: Σημεία ομιλίας κ. Π. Παυλόπουλου κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί του Προϋπολογισμού του 2011

   

                                                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                                                      Aθήνα,  13/12/2010
                                                                                      ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ
του Εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλου κατά τη συζήτηση, στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, του σχεδίου νόμου «Κύρωση  Συμφωνίας Έδρας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και του FRONTEX (Ευρωπαϊκού Οργανισμού για τη διαχείριση της επιχειρησιακής συνεργασίας στα εξωτερικά σύνορα των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης), για τη φιλοξενία του επιχειρησιακού γραφείου FRONTEX στην Ελλάδα.»
« Η Νέα Δημοκρατία υπερψηφίζει το υπό συζήτηση σχέδιο νόμου, δεδομένου ότι θεωρεί άκρως επωφελή για τα εθνικά μας συμφέροντα τη συμφωνία που κυρώνεται με αυτό.  Επειδή όμως στην αιτιολογική έκθεση ουδεμία αναφορά υπάρχει ως προς το πώς οδηγηθήκαμε στην απόφαση για τη φιλοξενία του επιχειρησιακού γραφείου του FRONTEX στην Ελλάδα και, συνακόλουθα, ως προς την καθοριστική συμβολή της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας προς αυτή την κατεύθυνση είμαι υποχρεωμένος, για λόγους ιστορικής αλήθειας, να αναφερθώ στα όσα προηγήθηκαν μέχρι την υπογραφή της συμφωνίας.

     I.     
Πώς φτάσαμε στο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο 
-     Συνάντηση του κ. Π. Παυλόπουλου με τον Υπουργό Εσωτερικών Γαλλίας κ. Sarkozy στην Αθήνα, 21 Ιουλίου 2006, όπου διατυπώθηκε για πρώτη φορά η ιδέα για μια κοινή ευρωπαϊκή πολιτική μετανάστευσης και ασύλου. Ειδικότερα, ο τότε Υπουργός Εσωτερικών Γαλλίας κ. Sarkozy είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Συμφωνήσαμε να συντονίσουμε τους κανόνες της μεταναστευτικής μας πολιτικής. Την ερχόμενη εβδομάδα θα απευθύνω επιστολή στον Έλληνα Υπουργό Εσωτερικών, η οποία θα περιέχει πρόταση συμφωνίας για συνεργασία πάνω σε αυτό το ζήτημα. Διαπιστώσαμε την απόλυτη συμφωνία μας προς αυτήν την κατεύθυνση συνεργασίας

hello: Σημεία εισήγησης του Εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλου κατά τη συζήτηση στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημ. Τάξης και Δικαιοσύνης του σν "Κύρωση Συμφωνίας Έδρας μεταξύ της Ελλ. Δημοκρατίας και του FRONTEX

   

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

                                                                  Αθήνα, 13/12/2010

          Σε συνεντεύξεις του στον Ρ/Σ 9,84 και στον Τ/Σ ΣΚΑΙ, σχετικά με το υπό συζήτηση σχέδιο νόμου της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου για τα πρόσθετα οικονομικά μέτρα, ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

 Ι.  O Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος, με δική του αποκλειστικώς ευθύνη, οδήγησε τη Χώρα στο σημερινό οικονομικό και κοινωνικό χάος, ζητάει τώρα, και με αφορμή το σχέδιο νόμου για τα νέα, άκρως επιβαρυντικά και κοινωνικώς άδικα, οικονομικά μέτρα, συναίνεση. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Σαμαράς, με υψηλό αίσθημα εθνικής ευθύνης, του έχει ήδη διαμηνύσει:  Ναι στην προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος, όχι όμως στη συνενοχή ως προς τη διαχείριση της πολιτικής ανευθυνότητάς του.  Συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία λέει όχι επί της αρχής του σχεδίου νόμου, διότι:

           Α.-  Ευτελίζει την κοινοβουλευτική δημοκρατία αφού, για πολλοστή φορά -7η σ’ ένα χρόνο!-  η Κυβέρνηση Παπανδρέου, και μάλιστα το ίδιο πάντα Υπουργείο ήτοι το Υπουργείο Οικονομικών, νομοθετεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.  Όταν επί πεντέμισι χρόνια η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε φέρει μόνον ένα νόμο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

hello: Σημεία συνέντευξης στον Ρ/Σ 9,84 και στον Τ/Σ ΣΚΑΙ για τα νέα οικονομικά μέτρα

   

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

                                                            Αθήνα, 7 Δεκεμβρίου 2010

Σημεία από την παρέμβαση του Εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτή κ. Προκόπη Παυλόπουλου, κατά τη συζήτηση επί της αρχής, στην Ολομέλεια της Βουλής, του σχεδίου νόμου «Εξορθολογισμός διαδικασιών και επιτάχυνσης της διοικητικής δίκης και άλλες διατάξεις», του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
       « Η Νέα Δημοκρατία ψηφίζει επί της αρχής το υπό συζήτηση σχέδιο νόμου, δεδομένου ότι, σε γενικές τουλάχιστον γραμμές, κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση ως προς τον εξορθολογισμό των διαδικασιών και την επιτάχυνση της διοικητικής δίκης.  Ωστόσο, ως προς συγκεκριμένες ρυθμίσεις εκφράζει σοβαρές επιφυλάξεις ή και έντονες αντιρρήσεις, δεδομένου ότι οι ρυθμίσεις αυτές περιορίζουν υπερμέτρως και αδικαιολογήτως το δικαίωμα δικαστικής προστασίας.  Σε σημείο μάλιστα ώστε οι ρυθμίσεις αυτές δυσχερώς συμβιβάζονται με τις επιταγές των διατάξεων τόσο του άρθρου 20 παρ.1 του Συντάγματος όσο και του άρθρου 6 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του άρθρου 1 του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου αυτής (όπως κυρώθηκε με το ν.δ. 53/1974), που κατοχυρώνουν το δικαίωμα δικαστικής προστασίας, μέσω των κατάλληλων ένδικων βοηθημάτων και μέσων.  Ειδικότερα οι επιφυλάξεις και αντιρρήσεις αυτές εστιάζονται στα ακόλουθα άρθρα του σχεδίου νόμου.

hello: Σημεία από την παρέμβαση του Εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου κατά τη συζήτηση επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής του σν "Εξορθολογισμός διαδικασιών και επιτάχυνσης της διοικητικής δίκης και άλλες διατάξεις" του Υπ. Δικαιοσύνης

   

Page 8 of 13