Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                                               Αθήνα,  25 Νοεμβρίου 2010 

            Ο Βουλευτής Προκόπης Παυλόπουλος, μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, έθεσε κατά την σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής τα ακόλουθα ερωτήματα, για τα οποία πρέπει να ζητηθούν αμέσως εξηγήσεις από την Κυβέρνηση και τους κατά περίπτωση αρμόδιους υπουργούς :

Ι.      Από τον περασμένο Αύγουστο, μετά την παραίτηση του κ. Γ. Καμίνη, είναι ουσιαστικά ακέφαλος ο θεσμός του Συνηγόρου του Πολίτη.

ΙΙ.     Πολλές θέσεις μελών του ΑΣΕΠ παραμένουν κενές.

ΙΙΙ.    Από τον Σεπτέμβριο του 2009 (!!) δεν έχει ανανεωθεί η θητεία του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

IV.    Πως εξελίσσεται η έρευνα για την διαφυγή από την Πάρο του μεγαλοστελέχους της SIEMENS Φ. Γιούνκ ;

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                               Αθήνα,
 24/11/2010

Θέσεις της Νέας Δημοκρατίας κατά τη συζήτηση, στην Ολομέλεια της Βουλής, του σχεδίου νόμου «Κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του δημόσιου τομέα».

 

            Ι.  Η Νέα Δημοκρατία υπερψηφίζει επί της αρχής το υπό συζήτηση σχέδιο νόμου, με σημαντικές όμως επιφυλάξεις ως προς συγκεκριμένες διατάξεις του.  Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Μαΐου 2009, μετά τη συνεδρίαση της τότε Διϋπουργικής Οικονομικής Επιτροπής, δόθηκε στη δημοσιότητα κατάλογος 255 φορέων και οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, των οποίων η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δρομολογούσε την κατάργηση ή συγχώνευση.  Είχε προηγηθεί η δραστική συρρίκνωση του αριθμού των Ασφαλιστικών Ταμείων, στην οποία όχι μόνον εναντιώθηκε τότε το ΠΑΣΟΚ αλλά αποχώρησε από τη Βουλή, ο δε Πρόεδρός του  κ. Γ. Παπανδρέου τέθηκε επικεφαλής των διαδηλώσεων έξω από τη Βουλή!  Σήμερα η Νέα Δημοκρατία ωθεί την Κυβέρνηση να προχωρήσει ακόμη περισσότερο, δεδομένου ότι το υπό συζήτηση σχέδιο νόμου αφορά μόνο 78 υπηρεσίες και νομικά πρόσωπα, από τα οποία μάλιστα 51 είναι τα Τοπικά Κέντρα Αγροτικής Ανάπτυξης.  Το βήμα δηλαδή είναι δειλό.

 

hello: Θέσεις της Νέας Δημοκρατίας κατά τη συζήτηση, στην Ολομέλεια της Βουλής, του σχεδίου νόμου «Κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του δημόσιου τομέα».

   

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΣΤΟ Ρ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ 1 ΠΕΙΡΑΙΑ»
και στον δημοσιογράφο κ. Πέτρο Κασιμάτη
(5/11/2010)

I.               Ως προς το ενδεχόμενο των διπλών εκλογών.

     Α. Σε πολιτικό επίπεδο έχει απαντήσει ο κ. Α. Σαμαράς: Αν αποφασίσει κάτι τέτοιο ο κ. Γ. Παπανδρέου, σημαίνει ότι επιχειρεί ν’ αποδράσει από τις ευθύνες του.  Η Νέα Δημοκρατία είναι όμως εδώ, έτοιμη ν’ αναλάβει τις τύχες και το μέλλον του Τόπου.

     Β. Από καθαρώς θεσμική άποψη είναι σαφές, σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος, ότι άλλη είναι η ουσία της λαϊκής ετυμηγορίας ενόψει εθνικών εκλογών και άλλη ενόψει των εκλογών των οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των οποίων η αρμοδιότητα αφορά τις τοπικές υποθέσεις.  Κατά συνέπεια η σύμπτωση των δύο εκλογών, και μάλιστα υπό τις συνθήκες που επιχειρείται σήμερα, συνιστά πραγματική πολιτική «σύντηξη» της θεσμικής υπόστασης της λαϊκής ετυμηγορίας, η οποία καταστρατηγεί τις συνταγματικές διατάξεις που αφορούν τις εκλογές και, κατ’ επέκταση, τη δημοκρατική αρχή.

II.            Ως προς τα οικονομικά του «Καλλικράτη».

hello: Σημεία συνέντευξης στο Ρ/Σ "ΚΑΝΑΛΙ 1 ΠΕΙΡΑΙΑ" και στον δημοσιογράφο κ. Πέτρο Κασιμάτη

   

Αθήνα,  31/12/2010

 Δηλώσεις του Βουλευτή Α΄Αθηνών κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ 

     «Στο εκβιαστικό εκλογικό δίλημμα του κ. Γ. Παπανδρέου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Σαμαράς έδωσε άμεση και αποστομωτική απάντηση: Ο κ. Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ για ν’ αναλάβουν, εφόσον αυτή είναι η εντολή του Ελληνικού Λαού, τις ευθύνες του Τόπου και την έξοδό του από τη δεινή κρίση στην οποία τον οδήγησε, με αποκλειστική του ευθύνη, ο κ. Γ. Παπανδρέου
     Όμως το εκβιαστικό εκλογικό δίλημμα του κ. Γ. Παπανδρέου δείχνει, από την πλευρά του, φόβο και έλλειψη στοιχειώδους δημοκρατικής ευαισθησίας.
     Φόβο, διότι είναι φανερό ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου οδηγείται σ’ εκλογές βλέποντας την αποτυχία της πολιτικής του και μη έχοντας τις αντοχές να πάρει πάνω του το βάρος αυτής της αποτυχίας. Θέλει να την αφήσει να την διαχειριστούν άλλοι. Την αποτυχία αυτή ομολογεί, μόλις σήμερα, σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ» ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος όταν αφήνει διάπλατα ανοιχτό το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους! Ενδεχόμενο που, μέχρι τώρα, η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου απέκλειε κατηγορηματικά.  Με απλές λέξεις ο κ. Θ. Πάγκαλος ουσιαστικά ομολογεί ότι η πολιτική Γ. Παπανδρέου μας οδηγεί στα πρόθυρα της χρεοκοπίας!

hello: Δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ σχετικά με το εκβιαστικό δίλημμα του κ. Γ. Παπανδρέου, τον εκλογικό νόμο και αναφορά του κ. Θ. Πάγκαλου περί αναδιάρθρωσης του χρέους.

   

Page 9 of 13