Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του πρώην Υπουργού Εσωτερικών  και Βουλευτή Α΄Αθηνών
Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στο «newpost.gr» και
στoν δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Χατζή
(12/11/2010)

1.    Εκτιμάτε ότι αυτή την Κυριακή τα αποτελέσματα θα κρίνουν και την πορεία των πολιτικών κομμάτων;
Σε ό,τι αφορά τη ΝΔ, εκτιμώ ότι θα επιβεβαιώσουν και θα ενισχύσουν την ορθότητα της πορείας που έχει χαράξει και ακολουθεί, με εθνική ευθύνη, συνέπεια και καταφανή πια επιτυχία ο Πρόεδρός της κ. Αντώνης Σαμαράς.  Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, εκτιμώ ότι ή θα πάρει ο κ. Γ. Παπανδρέου, επιτέλους, το μήνυμα και θα υιοθετήσει τις προτάσεις του κ. Α. Σαμαρά ή θα οδηγήσει την Κυβέρνησή του –αλλ’ αυτό είναι δικό του ζήτημα- σε αδιέξοδο και τον Τόπο –αυτό όμως είναι ζήτημα όλων μας- στο χάος του καταστροφικού δρόμου που σηματοδοτεί η άφρων πολιτική του «Μνημονίου».

2.    Η μέχρι τώρα συμπεριφορά του εκλογικού σώματος θεωρείτε ότι θα μπορέσει να ανατραπεί από το σημερινό πολιτικό προσωπικό της χώρας;
Ήδη, από το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, φαίνεται καθαρά ότι το Εκλογικό Σώμα εμπιστεύεται τις τεκμηριωμένες και υπεύθυνες θέσεις του κ. Α Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας, τόσο για την έξοδο από την σημερινή δεινή κρίση όσο και για την εγγύηση της ελπίδας του κοινωνικού συνόλου.

hello: Συνέντευξη κ. Προκόπη Παυλόπουλου στο "newpost.gr" και στον δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Χατζή (12/11/2010)

   

Χρυσοχοΐδης – Παυλόπουλος στο ΣΚΑΪ

για το μήνυμα των εκλογών

08/11/2010 | 23:28

 

 


«Ο Καλλικράτης θα καταρρεύσει» υποστήριξε από την πλευρά του ο Προκόπης Παυλόπουλος και τόνισε ότι η συγκεκριμένη μεταρρύθμιση δεν αποτελεί επίτευγμα, αλλά υπονόμευση.

Αναφερόμενος στο μνημόνιο ο κ. Παυλόπουλος υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση γέμισε το μνημόνιο με λάθος περιεχόμενο» και τόνισε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να γίνει συνένοχη στο έγκλημα.

 Σχολιάζοντας το δίλημμα που έθεσε ο πρωθυπουργός, ο κ. Παυλόπουλος σχολίασε ότι κ. Παπανδρέου έκανε αυτό που δεν μπορούσε να αποφύγει. «Έβαλε το δίλημμα γιατί έβλεπε ότι θα πήγαινε σε συντριβή και εάν πήγαινε σε εκλογές, θα σήμαινε ότι θέλει να αποδράσει... Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από εκλογές από μία κυβέρνηση που θα λάβει το μήνυμα και θα αλλάξει ρότα».

Για το ενδεχόμενο οικουμενικής κυβέρνησης
Κατά της οικουμενικής κυβέρνησης τάχθηκε και ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος. «Δε θα πρέπει να φτάσουμε ποτέ στο σημείο να συγκροτήσουμε οικουμενική κυβέρνηση», είπε, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ποτέ κουλτούρα συναίνεσης.

Πρόωρες εκλογές
«Εφόσον ο κ. Παπανδρέου συνεχίζει την ίδια ρότα, θεωρώ ότι το Μάρτιο θα πάμε εκλογές. Η κυβέρνηση δε θα αντέξει άλλα μέτρα», σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος.

Τρομοκρατία
«Χρειάζεται συναίνεση, αποκλεισμός της εκμετάλλευσης, αναγνώριση του έργου που έχει γίνει και χτίσιμο πάνω σε αυτό», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος.

http://www.skai.gr/news/politics/article/156119/hrysoho%CE%90dis--paylopoylos-sto-ska%CF%8A-gia-to-minyma-ton-eklogon/?utm_source=rss_news_politics&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss

   

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του πρώην Υπουργού Εσωτερικών  και Βουλευτή Α΄Αθηνών
Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στο περιοδικό «Βουλή και Ευρωβουλή»
και στον δημοσιογράφο κ. Κώστα Κωνσταντόπουλο

(τ. 98, Οκτώβριος 2010) 

I.Κύριε Παυλόπουλε, αυτή την περίοδο, λειτουργούν  στη Βουλή τρεις εξεταστικές επιτροπές και επίκειται αυτή για την οικονομία. Πιστεύετε ότι   όλες αυτές οι επιτροπές μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της αλήθειας στις «σκοτεινές» υποθέσεις που διερευνώνται, ή το μόνο αποτέλεσμα που θα έχουν είναι να πολώνουν το πολιτικό κλίμα και  να τονώνουν τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα;

Με δική του, αποκλειστικώς, ευθύνη και εξυπηρετώντας, δυστυχώς, προσωπικές του στρατηγικές, ο κ. Γ. Παπανδρέου έχει μετατρέψει τον τόσο ευαίσθητο για την ομαλή λειτουργία του Κοινοβουλευτικού μας Πολιτεύματος θεσμό των Εξεταστικών Επιτροπών σε όργανο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την ολέθρια πορεία της Κυβέρνησής του και σε μέσο δίωξης των πολιτικών του αντιπάλων. Άρα, και κατ’ επέκταση, σε μέσο ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής του Τόπου.  Υπό τα δεδομένα αυτά όμως ο κ. Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας τα πάντα και υπηρετώντας σκοπιμότητες, έχουν ευτελίσει τις Εξεταστικές Επιτροπές έτσι ώστε, όπως φαίνεται από την ως τώρα πορεία τους, δεν επιδιώκουν την αποκάλυψη αλλά τη διαστρέβλωση της αλήθειας.  Γι’ αυτό και η Νέα Δημοκρατία επέλεξε, υπηρετώντας τους θεσμούς και την ποιότητα της Δημοκρατίας μας, ν’ αποχωρήσει απ’ ορισμένες απ’ αυτές, με κορυφαία την αποχώρηση από την Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης – τη λεγόμενη «Προανακριτική»- για το Βατοπέδι.  Εδώ οφείλω να τονίσω ότι η ευθύνη του κ. Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ γι’ αυτόν τον ευτελισμό είναι τόσο μεγαλύτερη, όσο ο κ. Α. Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία είχαν συναινέσει, με πολιτική γενναιότητα και παρρησία, στη σύσταση των Εξεταστικών Επιτροπών.

hello: Συνέντευξη στο περιοδικό "Βουλή και Ευρωβουλή" και στον δημοσιογράφο κ. Κώστα Κωνσταντόπουλο (τ. 98, Οκτώβριος 2010)

   

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του πρώην Υπουργού Εσωτερικών  και Βουλευτή Α΄Αθηνών
Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ»
 και στην δημοσιογράφο κα Άννα ΔΟΛΛΑΡΗ
τ. 52 14-20/10/2010

  • Όπως όλοι οι υπουργοί, είχα δώσει πολλά σημειώματα στον Καραμανλή
  • Η κυβέρνηση Καραμανλή υπέστη πρωτοφανή επίθεση, ακριβώς όταν πλέον είχε λήξει και η τελευταία μας εκκρεμότητα στο θέμα των Σκοπίων
  • Ο κ. Παπανδρέου επιβάρυνε τον προϋπολογισμό κατά 9,5 δις ευρώ περίπου, ιδίως λόγω υστέρησης εσόδων, αυξάνοντας τελικά το έλλειμμα κατά 4%.
  • Η κυβέρνηση της ΝΔ αντέδρασε και πολιτικά και θεσμικά, όπως επέβαλλε το συμφέρον της χώρας.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, αναφέρεται στην πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή και θέτει καίρια ερωτήματα για την ενορχηστρωμένη και συνεχόμενη επίθεση που δέχτηκε κυρίως ο τέως πρωθυπουργός έπειτα από χειρισμούς του, που αφορούσαν κατά κύριο λόγο ζητήματα εξωτερικής πολιτικής: «Πώς γίνεται μία ημέρα μετά από το βέτο στο Βουκουρέστι να υπάρξει αυτή η ενορχηστρωμένη πολεμική εναντίον της κυβέρνησης Καραμανλή και, κυρίως, πώς γίνεται κάθε υπόθεση να βαφτίζεται “σκάνδαλο”, όπως για παράδειγμα τα ομόλογα ή το Βατοπαίδιο;». Επιπλέον, ο κ. Παυλόπουλος στηλιτεύει την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου όσον αφορά την οικονομική κρίση αλλά και σοβαρά εθνικά ζητήματα, ενώ εκφράζει την αισιοδοξία του για τη θετική για τη ΝΔ έκβαση των δημοτικών εκλογών.    

Κύριε Παυλόπουλε, στο προηγούμενο τεύχος φιλοξενήσαμε επιστολή του κ. Αβραμόπουλου, ο οποίος σημείωνε ότι είχε προειδοποιήσει τον τότε πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την επερχόμενη οικονομική κρίση. Θα ήθελα να μου κάνετε ένα σχόλιο για το χρόνο που επέλεξε να δώσει μια τέτοια επιστολή.
Πάγια αρχή μου είναι να μην σχολιάζω τις απόψεις και τις θέσεις των συναδέλφων μου. Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Με τον κ. Αβραμόπουλο δεν με χωρίζει τίποτα. Με συνδέουν και μας ενώνουν οι κοινές αγωνίες για το πώς θα μπορέσει η παράταξη να πάει μπροστά υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά. Μένω σε αυτό και δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.

hello: Συνέντευξη στο Περιοδικό "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" τ. 52 της 14/10/2010 και στην Δημοσιογράφο κα Άννα ΔΟΛΛΑΡΗ

   

Page 10 of 14