Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»

 ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κα ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΔΗΛΙΝΗ

(2/12/2009) 

1. Κύριε Παυλόπουλε, πως απαντάτε στο κέλευσμα του Γιώργου Καρατζαφέρη να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές τον προσεχή Μάρτιο με αφορμή την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και κατόπιν να στηρίξετε και η ΝΔ και το ΛΑΟΣ τον Κάρολο Παπούλια;

Η ΝΔ, ως Κόμμα αρχών και αξιών, έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της εδώ και πολύν καιρό:  Δεν παίζει με τους θεσμούς, αντιθέτως τους υπηρετεί.  Έχει διευκρινισθεί, σε όλους τους τόνους, ότι η ΝΔ θα στηρίξει τον κ. Κάρολο Παπούλια ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ότι η σύνδεση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας με εκλογές για άλλους λόγους έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το γράμμα και το πνεύμα του Συντάγματος.  Ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα παραμείνουν υπόλογοι θεσμικώς διότι, παραβιάζοντας προκλητικώς το Σύνταγμα, θυσίασαν προεκλογικώς ακόμη και τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας στον βωμό των κομματικών τους σκοπιμοτήτων.

hello: Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" και στην δημοσιογράφο κα ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΔΗΛΙΝΗ (2/12/2009)

   

Page 14 of 14