Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Βουλευτή Α΄ Αθηνών
Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στην «REAL NEWS» και
στην δημοσιογράφο κα Χρύσα Ταβουλάρη
(Μεγάλο Σάββατο 23/4/2011)

1.    Πώς σχολιάζετε το πακέτο των αποκρατικοποιήσεων που εξήγγειλε η Κυβέρνηση; Συμφωνείτε με την πώληση στρατηγικών τομέων όπως η ΔΕΗ ή οργανισμών κοινής ωφέλειας όπως η ΕΥΔΑΠ;

Παραπέμπω στο θεατρικό έργο του Λουΐτζι Πιραντέλο «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε».  Θλιβερός συνδυασμός ανετοιμότητας, προχειρότητας, αοριστίας και αναποτελεσματικότητας.  Ως προς τις θέσεις της ΝΔ για τα θέματα αυτά, ο κ. Α. Σαμαράς θα τις εκθέσει, με τρόπο συγκεκριμένο και υπεύθυνο, στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙ, σε λίγες μέρες.  Δύο μόνο πρόσθετες παρατηρήσεις: Πρώτον, για λόγους δημόσιου συμφέροντος η ΝΔ, διαχρονικώς, είναι αντίθετη με κάθε έννοια πώλησης στρατηγικών τομέων που θα έθετε, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, σε κίνδυνο την ασφάλεια της Χώρας (π.χ. δίκτυα, υποδομές κλπ).  Δεύτερον, όταν η Κυβέρνηση της ΝΔ έκανε αποκρατικοποιήσεις η αξία των μετοχών των αντίστοιχων εταιρειών ήταν εξαιρετικά υψηλή και, άρα, οι αποκρατικοποιήσεις ήταν επωφελείς για τον Τόπο.  Τώρα, όταν το ΠΑΣΟΚ οδήγησε την οικονομία σε αδιέξοδο, ποιός Υπουργός θα βάλει υπογραφή για αποκρατικοποίηση, δίχως να υπολογίσει τη διαφορά μεταξύ πραγματικής και χρηματιστηριακής αξίας των μετοχών της κάθε ΔΕΚΟ , όταν επικρέμεται η δαμόκλειος σπάθη του εγκλήματος της απιστίας;

hello: 23-4-2011. Συνέντευξη στην εφημερίδα "REAL NEWS" και στην δημοσιογράφο κα Χρύσα Ταβουλάρη

   

28-3-2011. Συνέντευξη στον Ρ/Σ "ΒΗΜΑ FM" και στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Κορωναίο

Μιλώντας στον Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM» και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Δημοσιογράφου κ. Γιάννη Κορωναίου, ο Βουλευτής Α΄ Αθηνών  Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Τα αποτελέσματα των εκλογών στη Γαλλία και Γερμανία, αντιστοίχως, τα οποία απέβησαν σε βάρος του κ. Ν. Σαρκοζί και της κας Α. Μέρκελ απηχούν, κατά την εκτίμησή μου –και πέραν των άλλων παραμέτρων υπό τις οποίες μπορεί να ερμηνευθεί το εκλογικό αποτέλεσμα- και την εξής αυτονόητη πραγματικότητα.  Ο γαλλικός και ο γερμανικός λαός έκριναν τις ηγεσίες τους.  Υπάρχει σήμερα μείζον ζήτημα ηγεσίας στην Ευρώπη, ιδίως ως προς τις δύο χώρες που ηγούνται πρακτικά της Ευρώπης.  Ήτοι ως προς τη Γερμανία και τη Γαλλία.  Και αυτό βάρυνε –πάντα κατά τη γνώμη μου- καταλυτικά στη συνείδηση των δύο εκλογικών σωμάτων.  Π.χ. δεν συνιστά κρίση ευρωπαϊκής ηγεσίας το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο το ευρώ αντιμετωπίζει πρωτοφανή κρίση και έξωθεν επίθεση και ακόμη και σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση, με κύρια ευθύνη της Γερμανίας και της Γαλλίας, δεν έχει καταλήξει σ’ έναν οριστικό μηχανισμό στήριξης;  Και μόνον αυτή η αναποφασιστικότητα δείχνει το μέγεθος της κρίσης ηγεσίας που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση».

   

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του πρώην Υπουργού Εσωτερικών  και Βουλευτή Α΄Αθηνών
Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στην εφημερίδα «ΘΕΣΣΑΛΙΑ»
 και στον δημοσιογράφο κ. Σωτήρη Λέτσιο
(Κυριακή 20/3/2011)

 1.    Γενναίες χαρακτήρισε ο κ. Γ. Παπανδρέου τις αποφάσεις της Ε.Ε. στις 11 Μαρτίου και δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Συμμερίζεσθε αυτή την εκτίμηση;

Κάθε άλλο.  Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική η εκτίμησή μου όταν την «αισιοδοξία» του κ. Γ. Παπανδρέου δεν την συμμερίζεται η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης αλλά και μεγάλο μέρος των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.  Στην πραγματικότητα με το να δηλώνει «αισιόδοξος» ο κ. Γ. Παπανδρέου απλώς προσπαθεί –ματαίως βέβαια- να συγκαλύψει την αποτυχία της πολιτικής του. Συμπεριφέρεται, δηλαδή, όπως αναφέρει η παράδοση, σαν τους Φραγκισκανούς Μοναχούς, οι οποίοι τη μεγάλη Σαρακοστή –μέρες που είναι- βάφτιζαν το κρέας ψάρι για να μπορούν να καταλύουν την νηστεία χωρίς ν’ αμαρτάνουν!  Με απλά λόγια οι αποφάσεις της 11ης Μαρτίου συνιστούν, κατ’ ουσία, πλήρη ομολογία αποτυχίας της πολιτικής του Μνημονίου, η οποία οδηγεί την οικονομία μας σε βαθύτερη ύφεση και την κοινωνία μας σε τραγικό αδιέξοδο.  Και αυτές οι διαπιστώσεις μου είναι αυταπόδεικτες: Αν το Μνημόνιο και η πολιτική, την οποία συνεπάγεται, είχαν στοιχειωδώς επιτύχει προς τι οι «διορθωτικές» αποφάσεις που λήφθηκαν την 11η Μαρτίου; Ας πάρει, επιτέλους, η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου το μήνυμα: Ή αλλάζουν την καταστροφική πολιτική του Μνημονίου ή βουλιάζουν τον Τόπο.

hello: 20-3-2011. Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΘΕΣΣΑΛΙΑ" και στον δημοσιογράφο κ. Σωτήρη Λέτσιο

   

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Βουλευτή Α΄Αθηνών
κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στην εφημερίδα «ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» και
στην δημοσιογράφο κα Κατερίνα Κατσαβού

(Κυριακή 23/1/2011)

1.    Το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ για τη Siemens περιλαμβάνει το όνομά σας μεταξύ των πολιτικών που πρέπει να διερευνηθούν οι πράξεις τους για επίμαχες συμβάσεις. Το περιμένατε;

Από το σημερινό ΠΑΣΟΚ –και, φυσικά, εξαιρώ τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν φιλότιμο και υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον- βεβαίως και το περίμενα.  Γιατί αυτό το ΠΑΣΟΚ, αποκλειστικώς υπεύθυνο και υπόλογο για την τραγωδία που ζει σήμερα ο Τόπος, έντρομο, προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες του στους ώμους των πολιτικών του αντιπάλων.  Το παρήγορο είναι ότι σιγά-σιγά πολλοί από τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αντιλαμβάνονται πού τους οδηγεί η ηγεσία τους. Γι αυτό κι ένας-ένας εγκαταλείπει το διάτρητο σκάφος της πολιτικής ανευθυνότητας.

2.    Σε ποια σημεία εμπλέκεστε σύμφωνα με το πόρισμα και τι απαντάτε;Ρωτήστε αυτούς που μιλάνε για «εμπλοκή» μου.  Αν σας απαντήσουν, έστω και μ’ ένα στοιχείο,  ελάτε να το συζητήσουμε.  Επιπλέον, ας σκεφθεί κανείς ότι ουδέποτε στο παρελθόν, όσο διαρκούσαν οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής, είχε ανακύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με το πρόσωπό μου.  Δεν θ’ αποφύγω δε τον πολιτικό πειρασμό να επισημάνω ότι στο πλαίσιο της όλης έρευνας των αρχείων της SIEMENS και των στελεχών της δεν υπάρχει οιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπό μου για οιονδήποτε λόγο. Και τούτο συνιστά μιαν ακόμη απόδειξη ως προς το πόσο προσχηματικές και συκοφαντικές είναι οι «αιτιάσεις» που μου αποδίδονται. Επομένως η απάντησή μου στο ερώτημά σας είναι:  Σε «κατηγορίες» οι οποίες στηρίζονται στο απόλυτο κενό μια απάντηση ταιριάζει:  «Αιδώς Αργείοι».  Και σπεύδω να ζητήσω συγνώμη από τους κατοίκους του Άργους!

hello: Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" και στην δημοσιογράφο κα Κατερίνα Κατσαβού, Κυριακή 23/1/2011

   

Page 8 of 14