Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Συνεντεύξεις

Απόσπασμα συνέντευξης στον Ρ/Σ ΒΗΜΑ FM και στον δημοσιογράφo
κ. Πολυζωίδη σχετικά με τις δηλώσεις Γιούνκερ.
Δευτέρα 11/10/2010

Προκόπης Παυλόπουλος: Να ρωτήσετε τον κ. Παπακωνσταντίνου και την  Κυβέρνηση, οι οποίοι πήραν τη δήλωση του κ. Γιούνκερ και προσπάθησαν όχι μόνο να τη διαστρεβλώσουν, αλλά να την αποδώσουν στον κ. Καραμανλή. Επομένως κανονικά θα έπρεπε αντί να κοιτάμε τι είπε ο κ. Γιούνκερ -και σήμερα φαίνεται καθαρά ότι το είπε για τον κ. Παπανδρέου, όπως προκύπτει από τον «Ελεύθερο Τύπο» και από τη δήλωση του διευθυντή του γραφείου τύπου του κ. Γιούνκερ- εκείνο που θα έπρεπε να κάνουμε είναι να δούμε πρώτον πως θα γλιτώσει ο Τόπος από αυτή τη λαίλαπα του μνημονίου. Αλλά και πως αυτά τα επικίνδυνα φαινόμενα, όπως είναι και το φαινόμενο της διαφθοράς, να τα αντιμετωπίσουμε στη Χώρα μας. Για τον Πρωθυπουργό μιας Χώρας,  και ιδίως της Ελλάδας, σημασία έχει όχι να βγαίνει έξω, όπως το κάνει ο κ. Παπανδρέου, είτε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είτε ως Πρωθυπουργός και να διασύρει τη Χώρα του, αλλά να κοιτάει πως θα αντιμετωπίσει το φαινόμενο. Επομένως αυτό που μου λέτε γιατί εξετάζουμε ποιος το είπε και γιατί, το εξετάζουμε από την εξής άποψη:  Είναι άλλο να αγωνίζεσαι εναντίον της διαφθοράς, όπως είναι και χρέος σου και άλλο να διασύρεις τη χώρα σου διεθνώς, κάνοντας μάλιστα την εξαίρεση κανόνα. Γιατί βεβαίως υπάρχει φαινόμενο διαφθοράς.  Αλλά δεν είναι αλήθεια κ. Πολυζωίδη -και αυτό το πράγμα ειλικρινά λυπάμαι που το λέει ο κ. Παπανδρέου- ότι η Ελλάδα είναι μια Χώρα διαφθοράς. Διότι δεν είναι όλοι οι Έλληνες διεφθαρμένοι, δεν είναι όλοι οι πολιτικοί διεφθαρμένοι, δεν είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι διεφθαρμένοι. Αυτή η γενίκευση και ισοπέδωση του κ. Παπανδρέου για να μεταθέσει τις ευθύνες του πραγματικά υποβαθμίζει την ποιότητα της Δημοκρατίας μας.       

Για το ίδιο θέμα στο in.gr:   http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231062394
Δημοσίευση: 11 Οκτ. 2010, 13:29 | Τελευταία ενημέρωση: 11 Οκτ. 2010, 14:14

Επίθεση Παυλόπουλου
Ανεβαίνουν οι τόνοι στη συζήτηση με αφορμή τα περί «διεφθαρμένης χώρας»
Πριν από το 2004 «όλα τα σκέπαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά» δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος.
  
Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου με αφορμή το θέμα των δηλώσεων Γιούνκερ εξαπέλυσε ο Προκόπης Παυλόπουλος. Μιλώντας στον BHMA 99,5, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κατηγόρησε τον κ. Παπακωνσταντίνου για προσπάθεια διαστρέβλωσης των δηλώσεων του επικεφαλής του Eurogroup, καθώς -όπως είπε- ο κ. Γιούνκερ δεν αναφερόταν στον Κ. Καραμανλή, αλλά στον Γ. Παπανδρέου.
Ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε ότι σε κάθε περίπτωση το ουσιαστικό ζήτημα είναι τι κάνει μια κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τη διαφθορά, ενώ επισήμανε πως άλλο είναι ο πρωθυπουργός μιας χώρας να αγωνίζεται για τη χώρα του και άλλο να τη διασύρει.
Τόνισε ότι επί Κ. Καραμανλή έγιναν τα περισσότερα πράγματα για την αντιμετώπιση της διαφοράς, σε αντιδιαστολή με την περίοδο πριν από το 2004, όταν «όλα τα σκέπαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά» και όλα «συγκαλείπτονταν συστηματικά».
Ο Πρ.Παυλόπουλος επανέλαβε ότι πρέπει να εξεταστεί τι έγινε από το 1981 και μετά στην οικονομία, καθώς η περίοδος από το 1981 έως το 1990 ήταν η «χαμένη δεκαετία για να βγει η χώρα μια και καλή από την κρίση». Σημείωσε, δε, ότι μια κρίση ελλείμματος μετατράπηκε σε κρίση δανεισμού υπό τους χειρισμούς της κυβέρνησης Παπανδρέου.

   

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του πρώην Υπουργού Εσωτερικών  και Βουλευτή Α΄Αθηνών
Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στην εφημερίδα
«ΘΕΣΣΑΛΙΑ»
 και στον δημοσιογράφο
κ. Σωτήρη Λέτσιο
(Κυριακή 12/9/2010)


Ο πρόσφατος ανασχηματισμός δημιουργεί προϋποθέσεις αισιοδοξίας για το μέλλον;

Κάθε άλλο, δυστυχώς.  Θάλεγα μάλιστα πως ο ανασχηματισμός αυτός, που θα μείνει στην πολιτική μας ιστορία ως ο «ανασχηματισμός του μεσονυκτίου», αποδεικνύει πως ο κ. Γ. Παπανδρέου αποδείχθηκε, για μιαν ακόμη φορά, κατώτερος των περιστάσεων.  Και μάλιστα σε μια περίοδο που, με δική του αποκλειστικώς ευθύνη, έχει οδηγήσει τον Τόπο στον πιο ολισθηρό κοινωνικό, οικονομικό και θεσμικό κατήφορο μετά την Μεταπολίτευση.  Αντί λοιπόν να διορθώσει τα κραυγαλέα λάθη της Κυβέρνησής του προτίμησε να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τον Τόπο μ’ ένα ογκωδέστατο κυβερνητικό σχήμα, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των καιρών αλλά επιχειρεί να «λύσει» -φυσικά ανεπιτυχώς- τα τεράστια εσωκομματικά προβλήματα του ΠΑΣΟΚ. Προβλήματα που δεν αφορούν τον Ελληνικό Λαό. Αντιθέτως υπονομεύουν περαιτέρω το μέλλον και την προοπτική του.

hello: Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΘΕΣΣΑΛΙΑ" και στον δημοσιογράφο κ. Σωτήριο Λέτσιο

   

Σημεία Συνέντευξης στο Κανάλι 1 (90,4), Πειραιά και στους δημοσιογράφους κ.κ. Βασίλη Σκουρή και Μαριτίνα Ζαφειριάδου
Αθήνα 31/8/2010

I.            Η καθολική, σχεδόν, αποδοκιμασία της οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου και του Μνημονίου αποτελεί πλήρη δικαίωση της πολιτικής του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Σαμαρά.  Πέραν τούτου η απροκάλυπτη στροφή του κ. Γ. Παπανδρέου στην ανάγκη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου (π.χ. Αντίρριο, Καϊμακτσαλάν), δικαιώνουν στο ακέραιο την πρόταση του κ. Α. Σαμαρά για την έξοδο από την κρίση.  Με απλές λέξεις ο κ. Γ. Παπανδρέου σύρεται πίσω από την πολιτική του κ. Α. Σαμαρά.

hello: Σημεία συνέντευξης στο Ρ/Φ Κανάλι 1 (90,4) Πειραιά και στους δημοσιογράφους κ.κ. Βασίλη Σκουρή και Μαριτίνα Ζαφειριάδου

   

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Βουλευτή Α΄Αθηνών
Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου στην εφημερίδα "REAL NEWS"
και στη δημοσιογράφο κα Μαριάννα Πυργιώτη

(Κυριακή 22/08/2010) 

Ερώτηση: Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Ν. Κακλαμάνης μίλησε για «ρομαντικό εθνικισμό» του κ. Κ. Καραμανλή, τον οποίο θα θυμηθούμε. Συμφωνείτε;

Απάντηση: Από την πλευρά μου, και βασιζόμενος τόσο στην πολιτική διαδρομή του κ. Κ. Καραμανλή όσο και στις σπουδές του- μην υποτιμούμε αυτή την παράμετρο, η οποία δείχνει από νωρίς αλλά και διαμορφώνει εν πολλοίς το χαρακτήρα των ανθρώπων- θα έκανα περισσότερο λόγο για «εθνικό ρεαλισμό».  Ο κ. Κ. Καραμανλής, με θάρρος και οξυδέρκεια, πήρε αποφάσεις εθνικής εμβέλειας, οι οποίες μάλιστα χάραξαν «κόκκινες γραμμές» για κάθε Κυβέρνηση στο μέλλον.  Άρα και για την σημερινή.  Και είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι ο νέος Αρχηγός της Ν.Δ., ο κ. Α. Σαμαράς, διαπνέεται διαχρονικώς από τις ίδιες αρχές, πράγμα που σημαίνει ότι, με το αντιπολιτευτικό του κύρος, δεν θα επιτρέψει υποχωρήσεις και υπαναχωρήσεις από πλευράς της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.

hello: Συνέντευξη στην εφημερίδα "REAL NEWS" και στη δημοσιογράφο κα Μαριάννα Πυργιώτη (22/08/2010)

   

Page 11 of 14