Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


Πηγή: http://www.ert.gr/sinentefxis-sti-net-fm/item/23608-P-Paylopoylos-Ean-den-yparxei-allagh-politikhs-h-yfesh-tha-einai-bathyterh

Π. Παυλόπουλος: Εάν δεν υπάρξει αλλαγή πολιτικής η ύφεση θα είναι βαθύτερη

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 14:02

 «Εάν δεν υπάρξει αλλαγή πολιτικής, σε ό,τι αφορά το μείγμα, η ύφεση θα είναι βαθύτερη», δήλωσε στη ΝΕΤ FM ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος.

Η Χρυσή Αυγή νομίζει ότι μπορεί να υποκαταστήσει το κράτος, έτσι ώστε να καταδείξει ότι υπάρχει και μπορεί να συνδράμει το κοινωνικό σύνολο, και μάλιστα με τα δικά της κριτήρια, υποστήριξε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο Προκόπης Παυλόπουλος και πρόσθεσε ότι καμία κρίση και καμία δυστυχία, δεν είναι δυνατό να δικαιολογήσει τη στήριξη κομμάτων, προσώπων και πρακτικών, οι οποίες παραπέμπουν σε θλιβερές εποχές και δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατία. Ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι εάν δεν αλλάξει το μίγμα της πολιτικής και εάν δεν δημιουργηθεί αναπτυξιακό κλίμα, η ύφεση θα είναι βαθύτερη και κάθε προσπάθεια μείωσης του ελλείμματος και κατ' επέκταση μείωσης του χρέους, θα είναι μάταιη. Επιπλέον, έκανε λόγο για άθλιους πολιτικούς χειρισμούς, σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ, οι οποίοι, όπως σημείωσε, «έχουν δημιουργήσει την ανάγκη να φτάσουμε σε σημεία χειρισμών που μπορούν να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία ολόκληρης της έρευνας, η οποία γίνεται γύρω από αυτή τη λίστα».

Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Παναγιώτη Τσούτσια.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Κάποιοι νομίζουν, και μιλάω ευθέως για τη Χρυσή Αυγή, ότι μπορούν να υποκαταστήσουν το κράτος. Είναι θεμιτός ο κοινοβουλευτικός έλεγχος, εκείνος ο οποίος προβλέπεται από το Σύνταγμα. Αλλά παρατηρούμε, και το έχουμε δει και σε άλλες εκδηλώσεις, ότι η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να υποκαταστήσει το κράτος, βλέποντας τις πάμπολλες αδυναμίες που υπάρχουν, έτσι ώστε να καταδείξει ότι εκείνη υπάρχει και μπορεί να συνδράμει το κοινωνικό σύνολο, και μάλιστα το κοινωνικό σύνολο με τα δικά της κριτήρια. Είναι σημεία των καιρών, τα οποία πρέπει να δει η ίδια η κοινωνία. Καμία κρίση, καμία δυστυχία δεν είναι δυνατό να δικαιολογήσει τη στήριξη κομμάτων, προσώπων και πρακτικών, οι οποίες παραπέμπουν σε άλλες θλιβερές εποχές και δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατία».

Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Και αν τα μέτρα περάσουν, και αν τα μέτρα ληφθούν, εάν δεν υπάρξει από κει και πέρα αλλαγή πολιτικής, σε ό,τι αφορά το μείγμα αυτής της πολιτικής, και τη δημιουργία αναπτυξιακού κλίματος, από κει και πέρα η ύφεση θα είναι βαθύτερη. Επομένως, κάθε προσπάθεια μείωσης του ελλείμματος, και επέκεινα μείωσης του χρέους, θα είναι μάταιη. Γιατί αυτό είναι το μεγάλο κακό. Η πολιτική της τρόικας, ορθότερα η γερμανική πολιτική, γιατί έχει απομονωθεί στον τομέα αυτό μόνο η Γερμανία, αλλά δυστυχώς μπορεί και επιβάλει αυτή την πολιτική γενικότερα, αυτή η εμμονή σε αυτούς τους δημοσιονομικούς στόχους είναι κάτι το οποίο είναι καταστροφικό όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την ευρωζώνη».

ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Έχει κάνει τόσες διαδρομές αυτή η λίστα. Αντιλαμβάνεστε ότι εάν δεν την ξαναζητήσουμε, ώστε να υπάρξει ένα είδος τεσταρίσματος της γνησιότητάς της, τότε από κει και πέρα ο κόσμος, με όσο θόρυβο έχει δημιουργηθεί, θα πιστεύει ότι θα έχει πειραχθεί αυτή η λίστα, και από κει και πέρα επειδή πειράχθηκε αυτή η λίστα, ό,τι κι αν περιέχει μέσα δεν είναι ακριβές. Σε αυτή την εποχή που ζούμε, αυτοί οι άθλιοι πολιτικοί χειρισμοί σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ έχουν δημιουργήσει την ανάγκη να φτάσουμε σε σημεία χειρισμών που μπορούν να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία ολόκληρης της έρευνας, η οποία γίνεται γύρω από αυτή τη λίστα».