Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής Α΄Αθηνών – Ν.Δ.

 

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

(άρθρα 129 επ. του Κανονισμού της Βουλής)

ΠΡΟΣ ΤΟΝ

κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

   

          Κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, και συγκεκριμένα στις 16 Οκτωβρίου 2009, ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου είπε, verbatim, ότι διαπίστωνε «την απαξίωση της ανθρωπιάς, με φαινόμενα όπως τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός Πακιστανού μετανάστη από την Αστυνομία».  Την επόμενη μέρα, 17 Οκτωβρίου, επισήμανα από το βήμα της Βουλής ότι μια τόσο βαριά αλλά και τόσο ατεκμηρίωτη κατηγορία στρεφόταν ευθέως εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας και της ίδιας της Χώρας και έπρεπε να υπάρξει αμέσως ανασκευή της.  Ουδεμία όμως τέτοια ανασκευή υπήρξε.

          Έκτοτε, εξ όσων γνωρίζω, έχουν ολοκληρωθεί τόσον η ιατροδικαστική έκθεση όσο και οι εκθέσεις τοξικολογικής και ιστολογικής εξέτασης για το συμβάν.

 

 

Με βάση τα’ ανωτέρω

ΕΡΩΤΑΤΑΙ

ο κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

  1. Εμμένει στην αρχική του θέση ότι η ΕΛ.ΑΣ έδειρε μέχρι θανάτου τον Πακιστανό μετανάστη και, αν ναι, με ποια στοιχεία τεκμηριώνει μια τόσο βαριά καταγγελία.
  2. Αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο αποκηρύσσει δημοσίως την εσφαλμένη καταγγελία του και ποιος ευθύνεται για την παραπληροφόρησή του;

 

Αθήνα, 7 Δεκεμβρίου 2009

Ο ερωτών Βουλευτής

  

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής Α΄Αθηνών