Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,  15/1/2012

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «Antenna FM»
και στη δημοσιογράφο κυρία Κ. Κάπη

            Μιλώντας στον Ρ/Σ «Antenna FM», και στη δημοσιογράφο κυρία Κ. Κάπη ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« O  κ. Γ. Παπανδρέου, με τη χθεσινή θλιβερή και ως συνήθως εκτός πραγματικότητας εμφάνισή του, απέδειξε, για πολλοστή φορά, γιατί και πως ο Τόπος έφθασε στο σημερινό τραγικό κατάντημα και ποιος ευθύνεται γι’ αυτό:

I.      Ο κ. Γ. Παπανδρέου ομολόγησε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίσθηκε, εντός Ευρώπης και διεθνώς, με πρωτοφανή δυσπιστία διότι έχασε την αξιοπιστία της.  Τούτο όμως συνέβη αποκλειστικώς και μόνο διότι, τόσο προ των εκλογών του 2009 όσο και μετά, ο ίδιος ο κ. Γ. Παπανδρέου περιφερόταν ανά την Υφήλιο κατασυκοφαντώντας τη Χώρα μας ως διεφθαρμένη, ακόμη δε και ως μετερχόμενη μεθόδους απάτης σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης!  Δηλαδή ο ίδιος ο κ. Γ. Παπανδρέου, με μόνο και ευτελές κίνητρο την άνοδο στην Κυβέρνηση και τη μετάθεση των τεράστιων ευθυνών του, δυσφήμησε, με ψευδείς κατηγορίες, τη Χώρα μας, το Λαό της και το πολιτικό της προσωπικό.  Γι’ αυτό θα τον ακολουθεί πάντα το πολιτικό στίγμα του εθνικού συκοφάντη και η βαθειά περιφρόνηση της κοινωνίας.

II.      Ο κ. Γ. Παπανδρέου εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι τον «πολέμησαν» και, τελικώς, τον «έριξαν» τα συμφέροντα.  Το ακριβώς αντίθετο συνέβη.  Τα συμφέροντα και η διαπλοκή στήριξαν στο ακέραιο τον κ. Γ. Παπανδρέου -πολεμώντας και στήνοντας, συνειδητά, ανύπαρκτα σκάνδαλα σε βάρος της Κυβέρνησης του κ. Κ. Καραμανλή- τόσο για να γίνει Πρωθυπουργός όσο και στην καταστροφική του μνημονιακή πολιτική, ως την τελευταία στιγμή.  Όταν δηλαδή απεπέμφθη, με πρωτοφανώς ταπεινωτικούς όρους, από τους Ευρωπαίους Ηγέτες στις Κάννες, ως επικίνδυνος όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση!  Άρα ο κ. Γ. Παπανδρέου αποχώρησε από τη Κυβέρνηση, ύστερα από τον διασυρμό του στα κορυφαία ευρωπαϊκά fora, ως πολιτικώς ανεύθυνος και επικίνδυνα ανίκανος.

III.      Ο κ. Γ. Παπανδρέου ψεύδεται ασυστόλως, για μιαν ακόμη φορά, ρίχνοντας στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τις ευθύνες για το τι παρέλαβε και πως οδηγήθηκε ο Τόπος στην καταστροφή.  Το γνωρίζει ότι ο ίδιος, και μόνον, ευθύνεται γι’ αυτό.  Τον καταγγέλλουν μάλιστα ως και οι Υπουργοί του –όρα Μιχ. Χρυσοχοΐδη- για την τραγική κυβερνητική πολιτική του.  Κατόπιν τούτου μόνον ένας πολιτικός με το επίπεδο της πολιτικής ανεθυνότητας του κ. Γ. Παπανδρέου θα έφθανε στο σημείο εκείνο πολιτικού θράσους, το οποίο του επιτρέπει να χαρακτηρίζει ανερυθριάστως τον εαυτό του «σωτήρα» του Τόπου! Πρόκειται για την απόλυτη κατάντια.

IV.      Η Κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου έχει τη νομιμοποίηση που της διασφαλίζει η συμφωνία, πάνω στην οποία στηρίχθηκε ο σχηματισμός της και η συνακόλουθη ψήφος εμπιστοσύνης που της παρασχέθηκε.  Και μάλιστα τόσο ως προς το χρόνο διάρκειάς της όσο και ως προς το αντικείμενο των αρμοδιοτήτων της.  Υπό τα δεδομένα αυτά πρέπει να γίνουν εκλογές το αργότερο ως το Πάσχα.  Κάθε άλλη υπέρβαση, χρονική ή θεματική, από την πλευρά της Κυβέρνησης Λ. Παπαδήμου θα μπορούσε, επιπλέον, να μετατρέψει την δεινή οικονομική κρίση που μαστίζει τον Τόπο και σε κρίση θεσμών, άρα και σε κρίση Δημοκρατίας, με τις εντεύθεν εθνικώς επώδυνες συνέπειες.»