Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


                  Δηλώσεις Προκόπη Παυλόπουλου για κ. Κ. Καραμανλή, ισχυρισμούς κ. Θεοδ. Πάγκαλου
                                                                και διαγραφές από το Κόμμα της Ν.Δ.

Αθήνα 26/09/2010

«Για να σπιλώσει και να αποπροσανατολίσει»

Πράξη πολιτικής σκοπιμότητας η κλήτευση Καραμανλή στην Προανακριτική, λέει ο Πρ.Παυλόπουλος

Ο Κώστας Καραμανλής εκλήθη στην Προανακριτική Επιτροπή για το Βατοπαίδι χωρίς στοιχεία και χωρίς αιτία, μόνο για λόγους εντυπωσιασμού, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5. Πρόσθεσε ότι ο τρόπος που λειτουργεί η εν λόγω Επιτροπή είναι για να σπιλώσει και για το θεαθήναι, ενώ συμπλήρωσε η κλήτευση του τέως πρωθυπουργού αποτελεί πράξη πολιτικής σκοπιμότητας με στόχο να αποπροσανατολίσει και να πλήξει τον ίδιο τον κ. Καραμανλή.
Ο κ. Παυλόπουλος είπε για τον τέως πρωθυπουργό ότι «το πότε θα μιλήσει για το Βατοπαίδι είναι δικό του θέμα», όπως και ότι «είναι δικό του θέμα τι θα περιέχει η επιστολή» με την οποία ο κ. Καραμανλής σκοπεύει να απαντήσει στην Προανακριτική Επιτροπή.
Και συνέχισε λέγοντας: «Γιατί κάλεσαν τον Καραμανλή; Με ποια στοιχεία;». Εξέφρασε λύπη γιατί, όπως είπε, η απόφαση αυτή της Επιτροπής «μάς βάζει σε δύσκολους δρόμους», καθώς «δεν θα υπάρξει πρωθυπουργός ή αρχηγός κόμματος που να μην περάσει από μια Εξεταστική Επιτροπή».

Στο σημείο αυτό, ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, συνδέοντάς το με το ενδεχόμενο σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής από την κυβέρνηση για τα οικονομικά της περιόδου 2004-2009. «Είναι δυνατόν να μην δεις τι έγινε νωρίτερα, την περίοδο του Χρηματιστηρίου, την περίοδο της Goldman Sachs, πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο;» είπε και πρόσθεσε ότι «το ΔΝΤ και η τρόικα είναι 'παιδιά' της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου».
Ακόμη, ζήτησε η έρευνα να επεκταθεί και στους τελευταίους μήνες του 2009, όταν ακόμη «το ζήτημα δανεισμού ήταν απόλυτα διαχειρίσιμο».
Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει ήδη πάρει την πολιτική ευθύνη για το Βατοπαίδι, έχει ήδη πει ότι υποτίμησε την υπόθεση και ότι δεν είχε πλήρη εικόνα, και όλα αυτά μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
«Τι περισσότερο πρέπει να πει και γιατί κλήθηκε ο κ. Καραμανλής;» κατέληξε ο κ. Παυλόπουλος.

Newsroom ΔΟΛ http://news.in.gr//greece/article/?aid=1231060401

Όσοι βρίσκονται εκτός ΝΔ, επεδίωξαν τις διαγραφές τους

Αθήνα, 26/9/2010 - Φακατσέλης Βαγγέλης  
     
"Δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για σκάνδαλα, πριν αυτά αποδειχτούν», δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, αναφερόμενος στο Βατοπέδι. Μίλησε για σκοπιμότητες από την πλευρά της κυβέρνησης και απέδωσε την κλήτευση Καραμανλή στην προανακριτική σε επικοινωνιακούς λόγους.

Υποστήριξε την θέση της ΝΔ ότι στην υπόθεση έχουν παραπεμφθεί άνθρωποι χωρίς να έχουν προκύψει στοιχεία εναντίον τους, ενώ, ερωτώμενος να σχολιάσει την στάση του πρώην πρωθυπουργού τους τελευταίους 11 μήνες, ο κ. Παυλόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Σήμερα, μιλάει η ίδια η ζωή, δεν χρειάζεται να μιλήσει ο Καραμανλής».

Παράλληλα, επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του τελευταίου στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής». «Δεν θα ακολουθήσω τον κ. Πάγκαλο στα σχόλια περί φαυλότητας. Όλος ο κόσμος ξέρει πότε εκμαυλίστηκε και από ποιο κόμμα ο ελληνικός λαός», είπε ο κ. Παυλόπουλος.

«Την περίοδο 1981-9 έγιναν οι πιο πολλές προσλήψεις στο Δημόσιο με αδιαφανείς διαδικασίες και ο κόσμος, έμαθε στη λογική ότι όλα επιτρέπονται», ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος. Δεν παρέλειψε πάντως, να επιτεθεί και στη σημερινή κυβέρνηση, καθώς όπως είπε, το έλλειμμα, το χρέος και η ανεργία, επιδεινώθηκαν τους 11 μήνες της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Καυστικός ήταν στο σχόλιό του για τις διαγραφές που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο κόμμα της ΝΔ. «Ας μη γελιόμαστε. Όσες διαγραφές έγιναν στη ΝΔ, έγιναν γιατί τις επιδίωξαν αυτοί που διεγράφησαν», κατέληξε ο κ. Παυλόπουλος.

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=9008&catId=1

Ο Παυλόπουλος δικαιολογεί τις διαγραφές στη ΝΔ

Δικαιολογημένες χαρακτήρισε με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο τις διαγραφές στελεχών από τη ΝΔ, ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση ο πρώην υπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ας μη γελιόμαστε. Όσες διαγραφές έγιναν στη ΝΔ, έγιναν γιατί τις επιδίωξαν αυτοί που διεγράφησαν».

Κληθείς να σχολιάσει την άρνηση του κ. Κώστα Καραμανλή τους τελευταίους 11 μήνες να μιλήσει, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε: «Σήμερα, μιλάει η ίδια η ζωή, δεν χρειάζεται να μιλήσει ο Καραμανλής».

Ο κ. Παυλόπουλος απέδωσε την κλήτευση Καραμανλή στην Προκαταρκτική Επιτροπή για το Βατοπέδι σε σκοπιμότητες και επικοινωνιακούς λόγους της κυβέρνησης και σημείωσε ότι έχουν παραπεμφθεί άνθρωποι χωρίς να έχουν προκύψει στοιχεία εναντίον τους.

Παράλληλα, επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του τελευταίου στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής». «Δεν θα ακολουθήσω τον κ. Πάγκαλο στα σχόλια περί φαυλότητας. Όλος ο κόσμος ξέρει πότε εκμαυλίστηκε και από ποιο κόμμα ο ελληνικός λαός», είπε ο κ. Παυλόπουλος.

 http://parapolitika.gr/el/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B4