Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 «Κατοχικό δάνειο – πολεμικές αποζημιώσεις»

Αθήνα,  15/04/2013

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ

Στην τηλεόραση της ΝΕΤ και στον Ρ/Σ της ΕΤ3

            Μιλώντας στην εκπομπή της ΝΕΤ «Συμβαίνει τώρα» και στους δημοσιογράφους κ.κ. Φ. Παπαθανασίου – Μ. Αλεξάκη και στον Ρ/Σ της ΕΤ 3 στην εκπομπή «Πολιτικές όψεις και απόψεις» και στους δημοσιογράφους κ.κ. Β. Σπυριδωνίδη – Κ. Ρενιέρη,  ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος αναφερόμενος στις απαιτήσεις της Ελλάδας εναντίον της Γερμανίας επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Διευκρινίζω ότι έχουμε να κάνουμε με δύο εντελώς διαφορετικά, από νομική άποψη, θέματα. Ήτοι:

Ι. Πρώτον, με το κατοχικό δάνειο προς τη Γερμανία, το οποίο συνήφθη υποχρεωτικώς –ορθότερα με καταναγκαστικό και εκβιαστικό τρόπο- μεταξύ της κατοχικής Ελληνικής Κυβέρνησης και της Γερμανίας, προς συντήρηση των στρατευμάτων κατοχής.  Εδώ πρόκειται, λοιπόν, από νομική σκοπιά για ενοχή εκ συμβάσεως.  Άρα η αντίστοιχη εκ της συμβάσεως απαίτηση της Ελλάδας είναι ενδοσυμβατικής και όχι αδικοπρακτικής προέλευσης.

          Α. Σ’ αυτήν την απαίτηση προστίθενται ποσά τα οποία προκύπτουν από συναφείς προς τη δανειακή σύμβαση αιτίες, όπως είναι ιδίως οι τόκοι υπερημερίας λόγω μη έγκαιρης εξόφλησης.

hello: 15/4/2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ-ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

   

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ΑΘΗΝΩΝ – Ν.Δ.

 ΔΗΛΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 Αθήνα,  26-9-2012

           Σχετικώς με την από 20/9/2012 (Α.Π. 271) επιστολή του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης της Τράπεζας της Ελλάδος επί της από 11/9/2012 ανακοίνωσής του, ύστερα από την απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών στην Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων που είχε υποβάλει, ο Βουλευτής Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Διπλά ευχαριστώ τον κ. Διευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδος για την πρωτοβουλία του:  Συγκεκριμένα, και γιατί μπήκε στον κόπο ν’ ασχοληθεί με την ανακοίνωση ενός απλού Βουλευτή –άλλωστε γνωρίζω πόσο βεβαρυμένο είναι, ιδίως κατά την τρέχουσα περίοδο, το πρόγραμμα των υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος, και πολύ περισσότερο των Διευθυντών της- αλλά και γιατί, με το αυξημένο κύρος των αναλύσεών του, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα συμπεράσματά μου επί της ουσίας, διαφωνώντας σε κάποια σημεία μόνον ως προς τους αριθμούς και αποκλειστικώς με βάση τα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών.  Υπενθυμίζω λοιπόν στον κ. Διευθυντή τ’ ακόλουθα:

I.     
Ευχαριστώ για τη διόρθωση –«δαίμων του «τυπογραφείου» γαρ- κατά την οποία πράγματι, στις 31/12/2009, ο εγχώριος τομέας κατείχε ομόλογα αξίας 55,9 δισ. ευρώ και όχι 56,9 δισ. ευρώ. Πολλώ μάλλον όταν και αυτή η διόρθωση είναι ενισχυτική των επιχειρημάτων μου.

II.      Υπενθυμίζω, επιπλέον, στον κ. Διευθυντή τα εξής δύο δεδομένα:

hello: 26-9-2012 ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

   

Αθήνα,  25/8/2012

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «Antenna FM»
και στον δημοσιογράφο κ. Κ. Λασκαράτο

            Μιλώντας στον Ρ/Σ «Antenna FM», και στον δημοσιογράφο κ. Κ. Λασκαράτο, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος σχολιάζοντας τ’ αποτελέσματα των συναντήσεων του Πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά με την κα A. Mέρκελ και τους κ.κ. Ζ.Κ. Γιούνκερ και Φ. Ολάντ επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Οι συναντήσεις αυτές του Πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά έχουν ως τώρα αποφέρει δύο, τουλάχιστον, εξαιρετικά σημαντικά αποτελέσματα:

I.      Το πρώτο αφορά την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της Χώρας διεθνώς, και ιδίως στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τούτο έχει ως περαιτέρω συνέπεια το ότι δόθηκαν αρμοδίως οι αναγκαίες διαβεβαιώσεις ως προς την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, πράγμα το οποίο συνιστά ηχηρό μήνυμα προς τις αγορές και, πολύ περισσότερο, προς τους διεθνείς κερδοσκόπους. Ως προς την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της Ελλάδας πρέπει να τονισθεί και τούτο:  Μετά μια θλιβερή τριετία, όπου κυριάρχησαν ο διασυρμός της Χώρας μας από την κραυγαλέα ανευθυνότητα του κ. Γ. Παπανδρέου και η απουσία στα ευρωπαϊκά fora λόγω της πολιτικής ανυπαρξίας του κ. Λ. Παπαδήμου, ο κ. Α. Σαμαράς εκπροσώπησε την Ελλάδα με το επιβαλλόμενο κύρος και θάρρος. Διεκδίκησε, επιπλέον, αυτό που ανήκει στον Ελληνικό Λαό, με βάση την ιστορία του και τις θυσίες του.  Και δεν είναι τυχαίο πως για πρώτη φορά και η κα Μέρκελ και ιδίως ο κ. Ολάντ αναγνώρισαν δημοσίως τις θυσίες του Ελληνικού Λαού.

hello: 25-8-2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΝ Ρ/Σ ΑΝΤΕΝΝΑ FM ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κ. Κ.ΛΑΣΚΑΡΑΤΟ

   

Αθήνα,  19-4-2012

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ

Σε συνεντεύξεις του στους Τ/Σ «ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL» στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» την 18/4/2012 και «ΝΕΤ» στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» την 19/4/2012, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄Αθήνας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Ο Αρχηγός του πρώτου Κόμματος που θα προκύψει μετά τις εκλογές δικαιούται, κατά το Σύνταγμα και την πολιτική πρακτική, να ζητήσει την ψήφο ανοχής του Κόμματός του τουλάχιστον από το δεύτερο Κόμμα.  Αν ο Αρχηγός του τελευταίου αρνηθεί την ψήφο ανοχής, αναλαμβάνει την ευθύνη νέων εκλογών.  Με ό,τι τούτο συνεπάγεται για την τύχη του Τόπου, αυτές τις κρίσιμες ώρες κατά τις οποίες η ακυβερνησία μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε άτακτη χρεοκοπία.»

   

Page 1 of 13