Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


Βουλή

Βουλή - Αγορεύσεις / Παρεμβάσεις

22-6-2011. Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου κατά την Ειδική Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, αφιερωμένης στη μνήμη του πρώην Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Έβερτ. 

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ[1]: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.
Επιτρέψτε μου να μιλήσω από το έδρανο, τιμώντας ακριβώς το Μιλτιάδη Έβερτ. Γιατί όσοι τον θυμούνται και όσοι τον έζησαν εδώ ήξεραν ότι πάντοτε αγωνιζόταν από το μετερίζι του εδράνου, επειδή ο ίδιος απεχθανόταν την ex cathedra ρητορεία.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, τώρα που έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που πέθανε ο Μιλτιάδης Έβερτ και την πρώτη συγκίνηση -αυτονόητη για πρόσωπα σαν και αυτόν- διαδέχεται ο χρόνος της περισυλλογής, του απολογισμού, του διαλογισμού, νομίζω πως είναι καιρός να αναλογιστούμε το γιατί. Τούτες τις ώρες ιδίως, τις κρίσιμες ώρες που διέρχεται ο Τόπος, όταν λέμε για κάποιον πως, όταν φεύγει, ο χώρος που εκπροσωπούσε είναι φτωχότερος, αυτό ταιριάζει στο ακέραιο στο Μιλτιάδη Έβερτ. Συνηθίζουμε να το λέμε στον τόπο μας πολλές φορές και για πολλούς ανθρώπους. Είμαστε ένας λαός που, πρέπει να το ομολογήσουμε πολλές φορές φειδωλευόμαστε τον έπαινο από φθόνο ή τον σπαταλούμε από ιδιοτέλεια. Και αυτό πρέπει να μάθουμε να το αποφεύγουμε για να αποδίδουμε αυτά που ανήκουν στον καθένα. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω στον πολύ λίγο χρόνο που έχω, αλλά δεν χρειάζομαι και περισσότερο.

hello: 22-6-2011. Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου κατά την Ειδική Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, αφιερωμένης στη μνήμη του πρώην Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Έβερτ.

   

Βουλή - Αγορεύσεις / Παρεμβάσεις

20-6-2011. Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου κατά την συζήτηση και ψηφοφορία επί της προτάσεως του Πρωθυπουργού για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης της Βουλής προς την Κυβέρνηση σύμφωνα με τα άρθρα 84 του Συντάγματος και 141 του Κανονισμού της Βουλής.

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ[1]: Ευχαριστώ, κυρία Πρόεδρε.
Αιωνία η μνήμη του συναδέλφου, φίλου Άγγελου Τζέκη! Αυτού του ευπατρίδη του κοινοβουλευτισμού, που μπορεί να μας χώριζαν πολλές πολιτικές διαφορές, πάντως μας έμαθε τη συμπόρευση στους κοινούς αγώνες για την αναβάθμιση της ποιότητας της δημοκρατίας μέσα σε αυτό το Κοινοβούλιο, αυτές τις κρίσιμες ώρες. Πέρα από τη μνήμη του, ας θυμόμαστε και το παράδειγμά του.

Κύριοι της Κυβέρνησης, ζητάτε ψήφο εμπιστοσύνης, την οποία δεν πρόκειται να σας δώσουμε από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, όπως εξήγησε χθες ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο κ. Σαμαράς. Και αυτό δεν γίνεται τόσο για λόγους κοινοβουλευτικής τάξης, επειδή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτισμού είθισται, λόγω του ελεγκτικού της ρόλου η Αντιπολίτευση -και ιδίως η Αξιωματική Αντιπολίτευση- να αρνείται ψήφο εμπιστοσύνης.

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, η άρνησή μας εκφράζεται για λόγους εθνικής και ιστορικής ευθύνης. Το «όχι» σε αυτήν την Κυβέρνηση ύστερα από τον τελευταίο ανασχηματισμό είναι πράξη εθνικής ευθύνης μήπως και η Κυβέρνηση αυτή αφυπνισθεί και μήπως αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει προς την κατεύθυνση που έχει επιλέξει οδηγώντας τον τόπο στην καταστροφή. Ας επιλέξει τη μόνη λύση που σε κάθε δημοκρατία υπάρχει, το δρόμο των εκλογών για να μιλήσει ο ελληνικός λαός. Και εξηγώ γιατί αυτό το «όχι».

hello: 20-6-2011. Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου κατά την συζήτηση και ψηφοφορία επί της προτάσεως του Πρωθυπουργού για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης της Βουλής προς την Κυβέρνηση σύμφωνα με τα άρθρα 84 του Συντάγματος και 141 του Κανονισμού της Βουλής.

   

Βουλή - Αγορεύσεις / Παρεμβάσεις

Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου κατά την συζήτηση επί της αρχής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων και άλλες διατάξεις».

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ[1]: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.
Κύριοι συνάδελφοι, είχα προγραμματίσει να μιλήσω για το θέμα της εικαζόμενης συναίνεσης, την οποία καθιερώνει το άρθρο 9 του υπό συζήτηση σχεδίου νόμου. Αλλά η πολιτική συγκυρία παίζει παράξενα παιχνίδια. Πάλι για εικαζόμενη συναίνεση θα μιλήσω βεβαίως, και πάλι θα θέσω το θέμα, το οποίο αφορά τη δωρεά οργάνων, αλλά πρέπει να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά. Το επιβάλλει η ανάγκη σε ένα ζωντανό οργανισμό, όπως είναι το Κοινοβούλιο. Γιατί ύστερα από όσα τεκταίνονται τις τελευταίες ημέρες εν όψει της αυριανής συζήτησης του μεσοπροθέσμου και ιδίως μετά τη γενναία πραγματικά πράξη του συναδέλφου του κ. Λιάνη, το θέμα της εικαζόμενης συναίνεσης, πρώτα από όλα, τίθεται για την Κυβέρνηση.

Η δεδηλωμένη, μόνο ως εικαζόμενη μπορεί να νοηθεί αυτήν τη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Παπανδρέου. Και την πράξη του κ. Λιάνη, αν τη δούμε υπό το φως του νομοσχεδίου που συζητάμε, πρέπει να τη δούμε σαν άρνηση του κ. Λιάνη να γίνει δωρητής πολιτικής καρδιάς στην Κυβέρνηση, όπως του το ζητάει. Και καλά το κάνει. Γιατί τούτες τις ώρες, κρίνεται η συνείδηση του καθενός μας απέναντι στο συμφέρον του Τόπου.

hello: 14-6-2011 Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου κατά την συζήτηση επί της αρχής του σν του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης "Δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων και άλλες διατάξεις"

   

Page 17 of 41