Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


28-3-2011. Συνέντευξη στον Ρ/Σ "ΒΗΜΑ FM" και στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Κορωναίο

Μιλώντας στον Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM» και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Δημοσιογράφου κ. Γιάννη Κορωναίου, ο Βουλευτής Α΄ Αθηνών  Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Τα αποτελέσματα των εκλογών στη Γαλλία και Γερμανία, αντιστοίχως, τα οποία απέβησαν σε βάρος του κ. Ν. Σαρκοζί και της κας Α. Μέρκελ απηχούν, κατά την εκτίμησή μου –και πέραν των άλλων παραμέτρων υπό τις οποίες μπορεί να ερμηνευθεί το εκλογικό αποτέλεσμα- και την εξής αυτονόητη πραγματικότητα.  Ο γαλλικός και ο γερμανικός λαός έκριναν τις ηγεσίες τους.  Υπάρχει σήμερα μείζον ζήτημα ηγεσίας στην Ευρώπη, ιδίως ως προς τις δύο χώρες που ηγούνται πρακτικά της Ευρώπης.  Ήτοι ως προς τη Γερμανία και τη Γαλλία.  Και αυτό βάρυνε –πάντα κατά τη γνώμη μου- καταλυτικά στη συνείδηση των δύο εκλογικών σωμάτων.  Π.χ. δεν συνιστά κρίση ευρωπαϊκής ηγεσίας το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο το ευρώ αντιμετωπίζει πρωτοφανή κρίση και έξωθεν επίθεση και ακόμη και σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση, με κύρια ευθύνη της Γερμανίας και της Γαλλίας, δεν έχει καταλήξει σ’ έναν οριστικό μηχανισμό στήριξης;  Και μόνον αυτή η αναποφασιστικότητα δείχνει το μέγεθος της κρίσης ηγεσίας που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση».