Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


Δελτία Τύπου

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ΑΘΗΝΩΝ – Ν.Δ.

                                                                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αθήνα,  16/2/2010 

Μιλώντας στους Ρ/Σ «Real fm» και «ΚΑΝΑΛΙ 1, Πειραιάς»,  ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής :

«Διευκρινίζω προκαταρκτικώς τούτο: Σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον Τόπο –και, σ’ αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, που ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, ανεύθυνα και προκλητικά, καταστροφολογούσε και πολιτευόταν με στείρα άρνηση- η Ν.Δ. ως Κόμμα ευθύνης, όπως έχει επανειλημμένα τονίσει ο Πρόεδρός της κ. Α. Σαμαράς, «βάζει πλάτη» προκειμένου να ληφθούν τα σωστά μέτρα για να ξεφύγουμε από τη κρίση.  Όμως αφενός θα κάνει με συνέπεια –και με μόνο γνώμονα το δημόσιο συμφέρον- κριτική για τις λάθος κινήσεις του κ. Γ. Παπανδρέου.  Και, αφετέρου, δεν πρόκειται να του αφήσει περιθώριο συκοφάντησης της πολιτικής της Κυβέρνησης  Κ. Καραμανλή. Ειδικότερα:

hello: Για την Ελληνική Οικονομία (16/2/2010)

   

 ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ΑΘΗΝΩΝ – Ν.Δ.

                                                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,  5/2/2010 

Μιλώντας στον Ρ/Σ ANT1,  ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής ως προς το προσχέδιο νόμου για την απονομή της Ελληνικής ιθαγένειας:

«Η θέση της Νέας Δημοκρατίας, όπως έχει άλλωστε διατυπωθεί δια του Προέδρου της κ. Α. Σαμαρά, στο προσχέδιο νόμου «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα», είναι αρνητική, και μετά τις μικρές τροποποιήσεις που επήλθαν, με βάση την ακόλουθη τεκμηρίωση:

hello: Προσχέδιο Νόμου για την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας (5/2/2010)

   

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ΑΘΗΝΩΝ – Ν.Δ.

                                                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,  12/01/2010

Απαντώντας στις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου σχετικά με την Μεταναστευτική Πολιτική και την πολιτική της Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατά την περίοδο της Κυβέρνησης Καραμανλή, ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση.

 «Ι. Πρώτον οι σημερινές δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου σχετικά με την νομιμοποίηση των μεταναστών και την μεταναστευτική πολιτική, κατά την περίοδο της Κυβέρνησης Καραμανλή, δείχνουν την πλήρη σύγχυση που επικρατεί στην Κυβέρνηση -όπως αποτυπώνεται μάλιστα  και στη σχετική πρότασή της- ανάμεσα στην μεταναστευτική πολιτική και την πολιτική απόκτησης της Ελληνικής ιθαγένειας. 

hello: Δήλωση για την Μεταναστευτική Πολιτική και την πολιτική της Διοικητικής Μεταρρύθμισης (12/1/2010)

   

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ΑΘΗΝΩΝ – Ν.Δ.

                                                                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,  10/01/2010

          Με αφορμή τη σημερινή ενημέρωση του Υπουργικού Συμβουλίου, από τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση, ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών, Βουλευτής Α΄Αθηνών, κ. Προκόπης Παυλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Με ασκήσεις επιλεκτικής μνήμης και τεχνητές συγκολλήσεις  Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, χωρίς ουσιαστική προεργασία δημιουργίας των αναγκαίων υποδομών και, κυρίως, των αντίστοιχων οικονομικών αντηρίδων, δεν μπορεί να θεμελιωθεί σοβαρή πολιτική Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

hello: Δήλωση για την Διοικητική Μεταρρύθμιση (10/1/2010)

   

Page 11 of 13