Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

στην εφημερίδα «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» της 4.1.2013

και στον δημοσιογράφο κ. Λάμπρο Καλαρρύτη

 

Ι.  Οι ποινικές ευθύνες του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου πού εντοπίζονται;

Απάντηση:  Κατά την πρόταση που καταθέσαμε, και την οποία συνυπέγραψα, οι ευθύνες του, κατά τις υφιστάμενες ενδείξεις, εντοπίζονται στη διάπραξη των αδικημάτων της νόθευσης εγγράφου, κατά το άρθρο 242 παρ.2 και 3 του Ποινικού Κώδικα και της παράβασης καθήκοντος, κατά το άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα.  Και τούτο διότι, πάντα κατά τις προαναφερόμενες ενδείξεις, από τη μια πλευρά αλλοίωσε την αρχική λίστα, διαγράφοντας τρία ονόματα τα οποία ανήκαν σε συγγενικά του πρόσωπα.  Και, από την άλλη, ενώ ως ο πρώτος παραλήπτης της λίστας όφειλε να την παραδώσει αυτούσια στις αρμόδιες αρχές για φορολογικό έλεγχο με τις εντεύθεν συνέπειες, όχι μόνο δεν το έπραξε αλλά και επεξεργάστηκε τη λίστα παρεμβαίνοντας ουσιωδώς σ’αυτή και, εν τέλει, την παρέδωσε υπό μορφή φορητής μονάδας αποθήκευσης (USB).

ΙΙ.  Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ποινικές ευθύνες;

hello: 4/1/2013_Συνέντευξη στην εφημερίδα ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ και στον δημοσιογράφο κ. Λάμπρο ΚΑΛΑΡΡΥΤΗ

   

Πηγή: http://www.alpha989.com/News.aspx?a_id=47397

Παρασκευή 12/10/2012.  Σημεία συνέντευξης στο Ρ/Φ Alpha 9.89.

Είπαν στον Alpha 9.89

Προκόπης Παυλόπουλος:

  • Απόλυτα θεμιτό που ζητήθηκε η λίστα, ακόμη κι αν είναι προϊόν υποκλοπής.
  • Άθλιοι οι υπηρεσιακοί χειρισμοί στο θέμα της λίστας που μας γελοιοποίησαν διεθνώς.
  • Είναι θράσος αυτό που ζητάνε (περί εκκένωσης νησιών).
  • Όταν ζητάνε κάτι που αντίκειται στο κοινοτικό δίκαιο (για τα νησιά), η απάντηση είναι απλή: Δεν το κάνουμε.

 

   

Πηγή: http://www.ert.gr/sinentefxis-sti-net-fm/item/23608-P-Paylopoylos-Ean-den-yparxei-allagh-politikhs-h-yfesh-tha-einai-bathyterh

Π. Παυλόπουλος: Εάν δεν υπάρξει αλλαγή πολιτικής η ύφεση θα είναι βαθύτερη

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 14:02

 «Εάν δεν υπάρξει αλλαγή πολιτικής, σε ό,τι αφορά το μείγμα, η ύφεση θα είναι βαθύτερη», δήλωσε στη ΝΕΤ FM ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος.

Η Χρυσή Αυγή νομίζει ότι μπορεί να υποκαταστήσει το κράτος, έτσι ώστε να καταδείξει ότι υπάρχει και μπορεί να συνδράμει το κοινωνικό σύνολο, και μάλιστα με τα δικά της κριτήρια, υποστήριξε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο Προκόπης Παυλόπουλος και πρόσθεσε ότι καμία κρίση και καμία δυστυχία, δεν είναι δυνατό να δικαιολογήσει τη στήριξη κομμάτων, προσώπων και πρακτικών, οι οποίες παραπέμπουν σε θλιβερές εποχές και δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατία. Ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι εάν δεν αλλάξει το μίγμα της πολιτικής και εάν δεν δημιουργηθεί αναπτυξιακό κλίμα, η ύφεση θα είναι βαθύτερη και κάθε προσπάθεια μείωσης του ελλείμματος και κατ' επέκταση μείωσης του χρέους, θα είναι μάταιη. Επιπλέον, έκανε λόγο για άθλιους πολιτικούς χειρισμούς, σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ, οι οποίοι, όπως σημείωσε, «έχουν δημιουργήσει την ανάγκη να φτάσουμε σε σημεία χειρισμών που μπορούν να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία ολόκληρης της έρευνας, η οποία γίνεται γύρω από αυτή τη λίστα».

Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Παναγιώτη Τσούτσια.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Κάποιοι νομίζουν, και μιλάω ευθέως για τη Χρυσή Αυγή, ότι μπορούν να υποκαταστήσουν το κράτος. Είναι θεμιτός ο κοινοβουλευτικός έλεγχος, εκείνος ο οποίος προβλέπεται από το Σύνταγμα. Αλλά παρατηρούμε, και το έχουμε δει και σε άλλες εκδηλώσεις, ότι η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να υποκαταστήσει το κράτος, βλέποντας τις πάμπολλες αδυναμίες που υπάρχουν, έτσι ώστε να καταδείξει ότι εκείνη υπάρχει και μπορεί να συνδράμει το κοινωνικό σύνολο, και μάλιστα το κοινωνικό σύνολο με τα δικά της κριτήρια. Είναι σημεία των καιρών, τα οποία πρέπει να δει η ίδια η κοινωνία. Καμία κρίση, καμία δυστυχία δεν είναι δυνατό να δικαιολογήσει τη στήριξη κομμάτων, προσώπων και πρακτικών, οι οποίες παραπέμπουν σε άλλες θλιβερές εποχές και δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατία».

Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Και αν τα μέτρα περάσουν, και αν τα μέτρα ληφθούν, εάν δεν υπάρξει από κει και πέρα αλλαγή πολιτικής, σε ό,τι αφορά το μείγμα αυτής της πολιτικής, και τη δημιουργία αναπτυξιακού κλίματος, από κει και πέρα η ύφεση θα είναι βαθύτερη. Επομένως, κάθε προσπάθεια μείωσης του ελλείμματος, και επέκεινα μείωσης του χρέους, θα είναι μάταιη. Γιατί αυτό είναι το μεγάλο κακό. Η πολιτική της τρόικας, ορθότερα η γερμανική πολιτική, γιατί έχει απομονωθεί στον τομέα αυτό μόνο η Γερμανία, αλλά δυστυχώς μπορεί και επιβάλει αυτή την πολιτική γενικότερα, αυτή η εμμονή σε αυτούς τους δημοσιονομικούς στόχους είναι κάτι το οποίο είναι καταστροφικό όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την ευρωζώνη».

ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Έχει κάνει τόσες διαδρομές αυτή η λίστα. Αντιλαμβάνεστε ότι εάν δεν την ξαναζητήσουμε, ώστε να υπάρξει ένα είδος τεσταρίσματος της γνησιότητάς της, τότε από κει και πέρα ο κόσμος, με όσο θόρυβο έχει δημιουργηθεί, θα πιστεύει ότι θα έχει πειραχθεί αυτή η λίστα, και από κει και πέρα επειδή πειράχθηκε αυτή η λίστα, ό,τι κι αν περιέχει μέσα δεν είναι ακριβές. Σε αυτή την εποχή που ζούμε, αυτοί οι άθλιοι πολιτικοί χειρισμοί σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ έχουν δημιουργήσει την ανάγκη να φτάσουμε σε σημεία χειρισμών που μπορούν να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία ολόκληρης της έρευνας, η οποία γίνεται γύρω από αυτή τη λίστα».

 

   

ΠΗΓΗ: http://www.enikos.gr/politics/84454,Na_zhthsoyme_epishma_th_lista_.html

"Να ζητήσουμε επίσημα τη λίστα"

Πρώτη καταχώρηση: 03/10/2012

12:10Πολιτική

Την άποψη ότι θα πρέπει να ζητηθεί επισήμως και πάλι η λίστα από την Βουλή, εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, στον Real fm. Ο κ. Παυλόπουλος, που σε λίγη ώρα θα συμμετάσχει στην συνεδρίαση της Επιτροπής Διαφάνειας της Βουλής, που θα ασχοληθεί με το θέμα, είπε ότι θα πρέπει πιστοποιηθεί ότι η λίστα που υπάρχει στις αρχές, είναι η ίδια με αυτήν που στάλθηκε από την κ. Λαγκάρντ.

Σε ότι αφορά το αν η λίστα είναι τελικά προϊόν εγκλήματος ο κ. Παυλόπουλος είπε: «όσοι ισχυρίζονται κάτι τέτοιο, μένουν στη διάταξη ενός νόμου, που ορίζει ότι τα στοιχεία αυτά δεν αποτελούν αποδεικτικό σε μία ποινική διαδικασία. Το ΣΔΟΕ όμως είναι ένα διοικητικό όργανο και οι έλεγχοι που κάνει και το ίδιο, ξεκινούν από ανώνυμες καταγγελίες».

 

 

 

   

Page 1 of 14