Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Δελτία Τύπου

 Αθήνα, 24/05/2011

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «ΡΑΔΙΟ 9»
και στoυς δημοσιογράφους κ.κ. Δήμο Βερύκιο και Δημήτρη Σταυρόπουλο

Μιλώντας στον Ρ/Σ «ΡΑΔΙΟ 9», ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής :

I.               «Το πρώτο εξάμηνο του 2009 χάθηκε, με τεράστια ευθύνη του κ. Γ. Παπανδρέου -και, εν μέρει, των ΜΜΕ- η μεγάλη ευκαιρία της συναίνεσης, σε πολύ πιο ήπια από τα σημερινά αλλά και πολύ πιο αποτελεσματικά μέτρα, για την αντιμετώπιση της κρίσης.  Και τούτο διότι απορρίφθηκε, άκριτα και ανεύθυνα, η έκκληση του τότε Πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή για εθνική συστράτευση, με στόχο την έγκαιρη αντιμετώπιση της επερχόμενης οικονομικής κρίσης, η οποία αν επιτυγχανόταν η συναίνεση δεν θα είχε βεβαίως την σημερινή τραγική έκβαση, στην οποία δυστυχώς φθάσαμε λόγω της πολιτικής της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.

II.            Ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Α. Σαμαράς τήρησε πάντα υπεύθυνη και εθνική στάση.  Σ’ αντίθεση με τη στείρα, αρνητική και αναποτελεσματική τακτική του κ. Γ. Παπανδρέου, έδωσε ευρεία συναίνεση –φαίνεται από το πόσους νόμους έχει ψηφίσει ως τώρα η ΝΔ στη Βουλή- σε μέτρα που έβαιναν, έστω και στοιχειωδώς, προς τη σωστή κατεύθυνση.  Με το ίδιο όμως αίσθημα εθνικής ευθύνης αντιτάχθηκε σε μέτρα που οδηγούσαν την οικονομία και τον Τόπο στην καταστροφή. Στο πλαίσιο αυτής της υπεύθυνης στάσης είπε «όχι» στο Μνημόνιο Ι, πέρσι τέτοιον καιρό.  Και δικαιώθηκε απολύτως.  Διότι τώρα καθένας γνωρίζει ότι η πολιτική του Μνημονίου Ι απέτυχε παταγωδώς.  Και μόνον οι αποφάσεις του χθεσινού Υπουργικού Συμβουλίου –και οι εντός αυτού πολλαπλές διαφωνίες- μαρτυρούν αψευδώς ότι το Μνημόνιο και η πολιτική του έχουν αποτύχει.  Φαντασθείτε λοιπόν πέρσι τον Μάιο ο κ. Α. Σαμαράς και η ΝΔ να είχαν συναινέσει σ’ αυτή την αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική, τη στιγμή μάλιστα που ήταν ορατή η κατάληξή της!

hello: 24-05-2011_ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΝ Ρ/Σ "ΡΑΔΙΟ 9" ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ κ.κ.ΔΗΜΟ ΒΕΡΥΚΙΟ & ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ

   

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 8 Μαΐου 2011

Σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ ΑΝΤ1 Radio και στον δημοσιογράφο κ. Κ. Λασκαράτο, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής ως προς το δημοσίευμα του περιοδικού “Spiegel” και τη σύσκεψη στο Λουξεμβούργο:

« Ι.     Το δημοσίευμα του περιοδικού “Spiegel”  είναι απαράδεκτο.  Τόσο σε ό,τι αφορά την Ελλάδα όσο και σε ό,τι αφορά την ευρωζώνη γενικότερα.  Διότι, όπως είναι δομημένη η ευρωζώνη, η οικονομική πορεία ενός κράτους-μέλους της την επηρεάζει και εκείνη, και μάλιστα καθοριστικώς.  Κατά συνέπεια, και με όλο το σεβασμό που έχω στην ελευθερία του Τύπου –και το έχω αποδείξει εμπράκτως ως προς τη δική μου πορεία- το δημοσίευμα αυτό, ακριβώς λόγω του περιεχομένου του και των προαναφερόμενων επιπτώσεών του, δεν μπορεί να μείνει χωρίς συνέπειες, ιδίως νομικές.

ΙΙ.      Από την άλλη πλευρά όμως δεν είναι δυνατό να μην σχολιάσει κανείς και, συνακόλουθα, να μην επικρίνει δριμύτατα την καθυστέρηση με την οποία αντέδρασαν στο απαράδεκτο δημοσίευμα του περιοδικού “Spiegel” τόσο η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου και ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, όσο και οι υπεύθυνοι της ευρωζώνης.  Άφησαν έτσι να δημιουργούνται φήμες ως προς τη σύσκεψη στο Λουξεμβούργο οι οποίες, έτσι όπως είναι οργανωμένη και ενδοεπηρεαζόμενη η παγκόσμια οικονομία, έβλαψαν και την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του ευρώ.  Ιδίως όμως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αυτής της καθυστέρησης φέρει η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου και ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, δεδομένου ότι την Ελλάδα έπλητταν περισσότερο οι φήμες αυτές.  Άρα είχαν το στοιχειώδες χρέος να υπερασπισθούν τον Τόπο.  Δυστυχώς το έπραξαν πολύ αργά, όπως τόνισε σε επανειλημμένες δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Γ. Μιχελάκης.

hello: 8-5-2011. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "SPIEGEL" ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 2 Μαΐου 2011

Σε συνεντεύξεις του στον Τ/Σ MEGA και στους Ρ/Σ της ΝΕΤ και του Ράδιο 9 (98,9 FM) ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος, αναφερόμενος στην τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών για τις αποκρατικοποιήσεις επεσήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Με την από 8/5/2010 Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης -η οποία σημειωτέον, ουσιαστικά, είναι ανίσχυρη ως ευθέως αντισυνταγματική αφού ουδέποτε κυρώθηκε από τη Βουλή, κατά προκλητική παραβίαση του άρθρου 36 παρ. 2 του Συντάγματος –καταργήθηκε ρητώς (βλ. ιδίως το άρθρο 14 παρ. 5 της Σύμβασης) κάθε ασυλία, λόγω εθνικής κυριαρχίας, της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου.  Τα Μνημόνια, με συγκεκριμένη πρόβλεψή τους, έχουν επιβάλει ως μέσο εκπλήρωσης των μνημονιακών δανειακών μας υποχρεώσεων την εκτέλεση ειδικού προγράμματος αποκρατικοποιήσεων για την πώληση περιουσιακών στοιχείων και δημόσιων επιχειρήσεων.  Στο σχέδιο νόμου «Αναμόρφωση του πλαισίου λειτουργίας του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, Δημόσιων Επιχειρήσεων και οργανισμών, Σύσταση Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας και άλλες διατάξεις», που συζητείται αυτή την εβδομάδα στη Βουλή, προστέθηκε τροπολογία (άρθρο 1 παρ. 2) με την οποία προβλέπεται, επιπλέον, ότι: «Τα έσοδα από την αποκρατικοποίηση και αξιοποίηση των επιχειρήσεων και των λοιπών περιουσιακών στοιχείων των προηγουμένων παραγράφων και του άρθρου 48 του ν. 3871/2010 (Α΄141) προορίζονται αποκλειστικά για τη μείωση του δημόσιου χρέους».  Οφείλω να εκθέσω την άποψη ότι το τόσο σημαντικό αυτό ζήτημα έρχεται στη Βουλή με τροπολογία και διότι, έτσι, η Κυβέρνηση πιστεύει ότι θ’ αποφύγει ενδεχόμενη επισήμανση αντισυνταγματικότητάς της από το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής, δεδομένου ότι, όπως ήδη διευκρινίσθηκε, η όλη τροπολογία στηρίζεται στην αντισυνταγματική (λόγω παραβίασης του άρθρου 36 παρ. 2 του Συντάγματος) Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης της 8/5/2010.

hello: 2-5-2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 11 Απριλίου 2011

  

Μιλώντας στον Ρ/Σ NET FM 105,8 (εκπομπή των κ.κ. Τ. Σαράντη, Π. Τσούτσια), ο Βουλευτής Α΄Αθηνών Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής ως προς το θέμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη:

«Διευκρινίζω, ευθύς εξ αρχής, ότι κατά την πάγια πρακτική που έχω υιοθετήσει δεν πρόκειται ν’ ασκήσω κριτική στην απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης ως προς την ποινή που επέβαλε στον κ. Π. Ψωμιάδη.  Πάντοτε σέβομαι την, συνταγματικώς βεβαίως, κατοχυρωμένη ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.  Άλλωστε το ζήτημα δεν είναι η απόφαση αυτή αλλά οι διοικητικές συνέπειες που είναι ενδεχόμενο να προκαλέσει σε βάρος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κατά την κείμενη νομοθεσία, ήτοι η ενδεχόμενη επιβολή αργίας κατ’ εφαρμογή ιδίως των διατάξεων του άρθρου 236 παρ. 2 του ν. 3852/2010 περί «Καλλικράτη».

hello: 11-4-2011. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

   

Page 6 of 13