Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


ΠΗΓΗ: http://www.enikos.gr/politics/84454,Na_zhthsoyme_epishma_th_lista_.html

"Να ζητήσουμε επίσημα τη λίστα"

Πρώτη καταχώρηση: 03/10/2012

12:10Πολιτική

Την άποψη ότι θα πρέπει να ζητηθεί επισήμως και πάλι η λίστα από την Βουλή, εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, στον Real fm. Ο κ. Παυλόπουλος, που σε λίγη ώρα θα συμμετάσχει στην συνεδρίαση της Επιτροπής Διαφάνειας της Βουλής, που θα ασχοληθεί με το θέμα, είπε ότι θα πρέπει πιστοποιηθεί ότι η λίστα που υπάρχει στις αρχές, είναι η ίδια με αυτήν που στάλθηκε από την κ. Λαγκάρντ.

Σε ότι αφορά το αν η λίστα είναι τελικά προϊόν εγκλήματος ο κ. Παυλόπουλος είπε: «όσοι ισχυρίζονται κάτι τέτοιο, μένουν στη διάταξη ενός νόμου, που ορίζει ότι τα στοιχεία αυτά δεν αποτελούν αποδεικτικό σε μία ποινική διαδικασία. Το ΣΔΟΕ όμως είναι ένα διοικητικό όργανο και οι έλεγχοι που κάνει και το ίδιο, ξεκινούν από ανώνυμες καταγγελίες».