Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


Βουλή

Βουλή - Αγορεύσεις / Παρεμβάσεις

26-5-2011. Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου κατά την συζήτηση και λήψη απόφασης σύμφωνα με το άρθρο 44 του Κ.τ.Β. επί της προτάσεως του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Αλέξη Τσίπρα, για τη σύσταση επιτροπής «για το εθνικό θέμα του δημόσιου χρέους».

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ[1]
: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, διαφωνούμε με την πρόταση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αξιοποιούμε την ευκαιρία -όπως φάνηκε και μέσα από τη συζήτηση-να αναδείξουμε ορισμένα σημεία που είναι καίρια, τούτη την κρισιμότατη συγκυρία που διέρχεται ο τόπος.

Κύριε Υπουργέ, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση έχετε επιζητήσει τη συναίνεση. Και πρέπει να σας πω ότι απλόχερα σας την έχουμε δώσει εκεί που μπορεί να δοθεί. Αλλά θέλω να τονίσω ότι η συναίνεση προϋποθέτει συνεννόηση και η συνεννόηση προϋποθέτει την αλήθεια. Αλήθειες τις οποίες ο κόσμος ξέρει, αλλά τουλάχιστον οι πολιτικοί οφείλουν να τις αναδεικνύουν. Άλλωστε, αν δεν γίνει αυτό τώρα, πότε θα γίνει;

Αντί, λοιπόν, μέσα από αυτήν τη συζήτηση να αναζητούμε την αλήθεια και αναδεικνύετε την αλήθεια, τώρα που έχετε την ευθύνη για ό,τι έχει συμβεί στον τόπο για μια ακόμη φορά αναδείξατε τι εστί ΠΑΣΟΚ. Αποδράσατε από την αλήθεια, αναδείξατε το ψέμα και κάνατε προμετωπίδα σας την παραπληροφόρηση και τη διαστρέβλωση της αλήθειας.

Γιατί όλοι ξέρουμε ότι όλες οι δυνάμεις που κυβέρνησαν τον τόπο φέρουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί και που πολλές φορές έχει τεκμηριώσει ο ελληνικός λαός. Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, έχουμε κάνει μια αυτοκριτική που δεν την έκανε ποτέ κόμμα. Και όταν ήρθε η ώρα της συναίνεσης, όπως σας είπα, που εσείς επιζητήσατε, τη δώσαμε με απλοχεριά -ο Αντώνης Σαμαράς την έδωσε με τόση απλοχεριά που δεν την έχει δώσει ποτέ Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης- όταν εσείς, πριν γίνετε Κυβέρνηση, μεταχειριστήκατε τα πάντα, για να ρίξετε την κυβέρνηση Καραμανλή, για να γίνετε ένα με κάθε αντιδραστική διεκδίκηση, αγνοώντας την πραγματικότητα και υποσχόμενοι στους πάντες τα πάντα. Είναι η γελοιοποίηση της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, όταν τον βλέπετε αυτήν την ώρα με τις φωτογραφίες που περιφέρουν οι συνδικαλιστές, να είναι πρώτος στις συνδικαλιστικές διεκδικήσεις και καταλήψεις και εκείνος και ο Υπουργός Οικονομικών. Και έρχεστε τώρα να μιλάτε για συναίνεση και να ζητάτε τα ρέστα από τη Νέα Δημοκρατία. Ε, λοιπόν, την αλήθεια θα την αναδείξουμε. Τις ευθύνες μας τις έχουμε αναλάβει, αλλά να ξέρετε ότι από τη διαδρομή του 1974, έως σήμερα, όσο κυβερνήσατε, έχετε δυο βάρη, τα οποία δεν μπορείτε να βγάλετε από πάνω σας, γιατί είναι η αλήθεια.

hello: 26-5-2011. Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου κατά την συζήτηση και λήψη απόφασης επί προτάσεως του Προέδρου της Κ.Ο. του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Αλέξη Τσίπρα, για τη σύσταση επιτροπής "για το εθνικό θέμα του δημόσιου χρέους".

   

Βουλή - Αγορεύσεις / Παρεμβάσεις

19-5-2011. Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου κατά τη συζήτηση επί των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις».
…………

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ[1]: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.
Κυρία και κύριοι συνάδελφοι, κάθε νομοσχέδιο έχει τη μοίρα που του αξίζει, ιδίως μέσα στο Κοινοβούλιο. Και δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το σχέδιο ήρθε ως νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και φεύγει ως νομοσχέδιο-σκούπα για μετατάξεις, για κενά του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» και για κενά άλλων, προηγούμενων, μετατάξεων. Αυτό το είχαμε πει από την αρχή και γι’ αυτό καταψηφίσαμε και την αρχή του.

Αυτό το σχέδιο νόμου ήταν πρόσχημα. Η Κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα απολύτως ενάμιση χρόνο στο θέμα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και μας έφερε μια έκθεση ιδεών. Και έφερε αυτό το σχέδιο νόμου και του φόρτωσε όλες εκείνες τις διατάξεις για τις οποίες σας μίλησα προηγουμένως. Και τονίζω ότι πρόκειται για διατάξεις που αποτελούν ομολογία της αποτυχίας του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» και ομολογία της αποτυχίας όλων των ρυθμίσεων που έχει κάνει μέχρι σήμερα η Κυβέρνηση για τις μετατάξεις. Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα κακής νομοθέτησης από ένα Υπουργείο, το οποίο θα έπρεπε να δίνει το παράδειγμα στα υπόλοιπα.

Χάθηκε ένα νομοσχέδιο και λόγω της ανυπαρξίας του και λόγω της όσμωσής του με ένα άλλο συνονθύλευμα διατάξεων που αφορούν αντικείμενα εντελώς άσχετα με το κύριο θέμα που ρυθμίζει. Γι’ αυτό σας είπα ότι αυτό το σχέδιο νόμου θα έχει και στην πράξη τη μοίρα που του αξίζει.

hello: 19-5-2011. Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου κατά τη συζήτηση επί των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις».

   

Βουλή - Αγορεύσεις / Παρεμβάσεις

17-5-2011. Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου κατά την συζήτηση επί της αρχής, του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  «Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις».
………….

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ[1]: Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.
Κυρία και κύριοι συνάδελφοι, νομίζω πως από την ομιλία του συναδέλφου, του κ. Μιχελογιαννάκη, αντιλαμβάνεται κανείς για ποιο λόγο, ορθώς, η Νέα Δημοκρατία και ο εισηγητής μας κ. Ζώης, λένε «ΟΧΙ» σε ένα νομοσχέδιο επί της αρχής, μολονότι θα ψηφίσουμε αρκετά από τα άρθρα του. Αποδεικνύεται τι σημαίνει αυτό το νομοσχέδιο από πλευράς αρχής.

Κύριε Υπουργέ, το νομοσχέδιό σας είναι απλώς και μόνο ένα διπλό πρόσχημα, για να καλύψετε την απραξία στο να κινήσετε έστω και κατά κεραία την ηλεκτρονική διακυβέρνηση από εκεί που τη βρήκατε. Και πρόσχημα για να «φορτώσετε» σε ένα νομοσχέδιο που δεν λέει τίποτα για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση -στην ουσία είναι μία έκθεση ιδεών- μια σειρά από άλλες, άσχετες με το αντικείμενο, διατάξεις σχετικές, βέβαια, με το Υπουργείο.

Σας θυμίζω μόνο και θυμίζω στους συναδέλφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας ότι όταν ως Υπουργός -θα το λέω πάντοτε για να σας το θυμίζω- τολμούσα να φέρω κάποια τροπολογία σχετική με το Υπουργείο μου, μου έλεγαν «στερείται αρχής το νομοσχέδιο, διότι μπορεί να αφορά το Υπουργείο σας, αλλά, εν πάση περιπτώσει, δεν σχετίζεται με το συγκεκριμένο αντικείμενο». Και θα βρείτε πολλά τέτοια μπροστά σας, όσο είστε ακόμα στην Κυβέρνηση βεβαίως, σαν αυτά που λέγατε.

hello: 17-05-2011, Αγόρευση κ. Π. Παυλόπουλου κατά την συζήτηση επί της αρχής του σν του Υπ. Εσωτερικών,Αποκέντρωσης και Ηλ.Διακυβέρνησης "Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις"

   

Page 18 of 41