Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


Αθήνα,  31/12/2010

 Δηλώσεις του Βουλευτή Α΄Αθηνών κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ 

     «Στο εκβιαστικό εκλογικό δίλημμα του κ. Γ. Παπανδρέου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Σαμαράς έδωσε άμεση και αποστομωτική απάντηση: Ο κ. Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ για ν’ αναλάβουν, εφόσον αυτή είναι η εντολή του Ελληνικού Λαού, τις ευθύνες του Τόπου και την έξοδό του από τη δεινή κρίση στην οποία τον οδήγησε, με αποκλειστική του ευθύνη, ο κ. Γ. Παπανδρέου
     Όμως το εκβιαστικό εκλογικό δίλημμα του κ. Γ. Παπανδρέου δείχνει, από την πλευρά του, φόβο και έλλειψη στοιχειώδους δημοκρατικής ευαισθησίας.
     Φόβο, διότι είναι φανερό ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου οδηγείται σ’ εκλογές βλέποντας την αποτυχία της πολιτικής του και μη έχοντας τις αντοχές να πάρει πάνω του το βάρος αυτής της αποτυχίας. Θέλει να την αφήσει να την διαχειριστούν άλλοι. Την αποτυχία αυτή ομολογεί, μόλις σήμερα, σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ» ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος όταν αφήνει διάπλατα ανοιχτό το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους! Ενδεχόμενο που, μέχρι τώρα, η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου απέκλειε κατηγορηματικά.  Με απλές λέξεις ο κ. Θ. Πάγκαλος ουσιαστικά ομολογεί ότι η πολιτική Γ. Παπανδρέου μας οδηγεί στα πρόθυρα της χρεοκοπίας!

     Πέραν τούτου το δίλημμα  Γ. Παπανδρέου δείχνει και έλλειψη στοιχειώδους δημοκρατικής ευαισθησίας. Και τούτο διότι ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιεί τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προκειμένου να οδηγήσει στη συνέχεια σ’ εθνικές εκλογές, συνιστά ευθεία καταστρατήγηση του άρθρου 41 παρ. 2 του Συντάγματος και προσβάλει τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.  Το συνηθίζει άλλωστε αυτό ο κ. Γ. Παπανδρέου.  Δεν είναι αλήθεια ότι με την ίδια νοοτροπία συμπεριφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και κατά τις εκλογές του 2009; Επιπροσθέτως μιλάει σήμερα για «ψήφο ευθύνης». Τι άραγε εννοεί; Στην Δημοκρατία μας κάθε φορά που ο Ελληνικός Λαός ψηφίζει το κάνει με αίσθημα ευθύνης.  Εκτός αν ο κ. Γ. Παπανδρέου θεωρεί ότι όσοι δεν ψηφίσουν εγκρίνοντας την καταστροφική πολιτική του είναι «ανεύθυνοι»!  Έτσι αντιλαμβάνεται την λαϊκή ετυμηγορία;
     Εφόσον γίνουν εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν με τον νόμο που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία, διορθώνοντας τα τεράστια κενά του νόμου «Σκανδαλίδη».  Και σήμερα η Νέα Δημοκρατία, μέσα σ’ αυτή την κρίσιμη συγκυρία,  αισθάνεται πλήρως δικαιωμένη για τον εκλογικό νόμο που ψήφισε. Έναν εκλογικό νόμο που διασφαλίζει, όσο αυτό είναι δυνατό κατά το Σύνταγμα, κυβερνητική σταθερότητα μέσω ισχυρών κυβερνήσεων. Αυτό άλλωστε επιδιώκει το ίδιο το Σύνταγμα. Είναι γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, απέδειξε ότι δεν σέβεται αυτή την επιλογή του Συντάγματος αφού, όταν βρισκόταν μπροστά στην εκλογική ήττα, ψήφιζε εκλογικούς νόμους που δεν επέτρεπαν στη Νέα Δημοκρατία να κυβερνήσει με την επιβαλλόμενη  κοινοβουλευτική άνεση.  Το ίδιο έκανε και με τον νόμο «Σκανδαλίδη» το 2003.  Αυτό διόρθωσε, όπως προείπα ο νόμος της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα είναι φανερό, αν οδηγηθούμε σ’ εκλογές, ότι μόνο μια ισχυρή κυβέρνηση με τον πολιτικό προσανατολισμό που έχει προτείνει ο κ. Α. Σαμαράς, μπορεί να βγάλει τον Τόπο από την δεινή κρίση που τον μαστίζει.  Κυβερνήσεις συνεργασίας, που θα διαμορφώνονταν χωρίς καμία προγραμματική σύγκλιση και, άρα, ευκαιριακά και καιροσκοπικά, με μόνο στόχο την εξουσία, όχι μόνο δεν συνιστούν λύση αλλά θα επέτειναν το αδιέξοδο στο οποίο μας έχει οδηγήσει η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου.»