Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














 Αθήνα, 24/05/2011

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΝ  Ρ/Σ «ΡΑΔΙΟ 9»
και στoυς δημοσιογράφους κ.κ. Δήμο Βερύκιο και Δημήτρη Σταυρόπουλο

Μιλώντας στον Ρ/Σ «ΡΑΔΙΟ 9», ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής :

I.               «Το πρώτο εξάμηνο του 2009 χάθηκε, με τεράστια ευθύνη του κ. Γ. Παπανδρέου -και, εν μέρει, των ΜΜΕ- η μεγάλη ευκαιρία της συναίνεσης, σε πολύ πιο ήπια από τα σημερινά αλλά και πολύ πιο αποτελεσματικά μέτρα, για την αντιμετώπιση της κρίσης.  Και τούτο διότι απορρίφθηκε, άκριτα και ανεύθυνα, η έκκληση του τότε Πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή για εθνική συστράτευση, με στόχο την έγκαιρη αντιμετώπιση της επερχόμενης οικονομικής κρίσης, η οποία αν επιτυγχανόταν η συναίνεση δεν θα είχε βεβαίως την σημερινή τραγική έκβαση, στην οποία δυστυχώς φθάσαμε λόγω της πολιτικής της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.

II.            Ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Α. Σαμαράς τήρησε πάντα υπεύθυνη και εθνική στάση.  Σ’ αντίθεση με τη στείρα, αρνητική και αναποτελεσματική τακτική του κ. Γ. Παπανδρέου, έδωσε ευρεία συναίνεση –φαίνεται από το πόσους νόμους έχει ψηφίσει ως τώρα η ΝΔ στη Βουλή- σε μέτρα που έβαιναν, έστω και στοιχειωδώς, προς τη σωστή κατεύθυνση.  Με το ίδιο όμως αίσθημα εθνικής ευθύνης αντιτάχθηκε σε μέτρα που οδηγούσαν την οικονομία και τον Τόπο στην καταστροφή. Στο πλαίσιο αυτής της υπεύθυνης στάσης είπε «όχι» στο Μνημόνιο Ι, πέρσι τέτοιον καιρό.  Και δικαιώθηκε απολύτως.  Διότι τώρα καθένας γνωρίζει ότι η πολιτική του Μνημονίου Ι απέτυχε παταγωδώς.  Και μόνον οι αποφάσεις του χθεσινού Υπουργικού Συμβουλίου –και οι εντός αυτού πολλαπλές διαφωνίες- μαρτυρούν αψευδώς ότι το Μνημόνιο και η πολιτική του έχουν αποτύχει.  Φαντασθείτε λοιπόν πέρσι τον Μάιο ο κ. Α. Σαμαράς και η ΝΔ να είχαν συναινέσει σ’ αυτή την αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική, τη στιγμή μάλιστα που ήταν ορατή η κατάληξή της!

III.         Το ίδιο θα πράξει, πάντα με γνώμονα το δημόσιο και το εθνικό συμφέρον, και σήμερα ο κ. Α. Σαμαράς. Θα στηρίξει όσα μέτρα βαίνουν προς την σωστή κατεύθυνση –π.χ. ιδιωτικοποιήσεις, όταν βεβαίως αυτές γίνουν με όρους διαφάνειας, νομιμότητας και αποτελεσματικότητας- αλλά θα τονίσει το αδιέξοδο άλλων μέτρων –π.χ. υπερφορολόγιση- τα οποία είναι φανερό πως αποδυναμώνουν έτι περαιτέρω την ήδη βαρύτατα κλονισμένη Οικονομία μας.  Ιδίως θα στηρίξει μέτρα τα οποία εντάσσονται στην ολοκληρωμένη και ρεαλιστική πρόταση που έκανε ο κ. Α. Σαμαράς στο Ζάππειο ΙΙ. Πότε άλλοτε Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Χώρα μας συμπεριφέρθηκε τόσο υπεύθυνα; 

IV.           Ως προς το παράδειγμα της Πορτογαλίας, σας θυμίζω ότι εκεί ο Πρωθυπουργός κ. Σόκρατες πρώτα συνεννοήθηκε με την Αντιπολίτευση, και ιδίως την Αξιωματική, και ύστερα προχώρησε στη διαμόρφωση της πρότασης της Χώρας του για το αντίστοιχο Μνημόνιο.  Και μάλιστα με πολύ πιο ευνοϊκούς όρους –ιδίως σε θέματα φορολογίας, μισθών και συντάξεων- από το Μνημόνιο της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.  Στην Ελλάδα, δυστυχώς, ο κ. Γ. Παπανδρέου έκανε το αντίστροφο: Πρώτα συμφώνησε με την Τρόικα τους όρους του Μνημονίου και ύστερα –και μάλιστα υπό συνθήκες πολιτικού εκβιασμού- ζήτησε, δήθεν, συναίνεση.  Συναίνεση όμως σε τι;  Στην ανευθυνότητα ή στον επιμερισμό ευθυνών για μια αδιέξοδη πολιτική, ως προς την οποία ο κ. Γ. Παπανδρέου φέρει πλήρως το βάρος;  Τέτοια συναίνεση δεν είναι, από την πλευρά του κ. Α. Σαμαρά και της ΝΔ, νοητή γιατί δεν ωφελεί τον Τόπο.  Αντιθέτως τον βλάπτει, επιπλέον δε  παρασύρει το σύνολο του πολιτικού κόσμου στην απαξίωση.

V.              Ως προς το ενδεχόμενο να φέρει όλα αυτά τα μέτρα η Κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή με την πρόταξη ενός και μόνον Άρθρου -προφανώς για να εκβιάσει έτσι πολιτικώς την ψήφισή τους- το θεωρώ πολιτικώς αδιανόητο και θεσμικώς απαράδεκτο. Και τούτο διότι τέτοιοι πολιτικοί εκβιασμοί ευτελίζουν την Δημοκρατία και, εν πάσει περιπτώσει, δεν πρόκειται να περάσουν.  Πέραν τούτου, από θεσμική άποψη, επισημαίνω ότι όλα αυτά τα μέτρα δεν μπορεί να έρθουν με τη μορφή οιουδήποτε είδους συμφωνίας που θα κυρωνόταν απλώς από τη Βουλή.  Είμαστε κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι κρατική οντότητα εν εξελίξει και όχι Διεθνής Οργανισμός. Άρα τέτοιες συμφωνίες δεν νοούνται.

VI.           Ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής πολιτεύεται με μόνο γνώμονα το συμφέρον του Τόπου, όπως το έκανε πάντοτε.  Υπηρετεί με συνέπεια και ανιδιοτέλεια την Παράταξη και στηρίζει στο ακέραιο και την πολιτική στάση και τις πολιτικές πρωτοβουλίες του κ. Α. Σαμαρά».