Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Δελτία Τύπου

 ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ΑΘΗΝΩΝ – Ν.Δ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,  20/12/2009

Μιλώντας στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2010, ο Βουλευτής Α΄ Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Δύο ρήσεις του Σαίξπηρ περιγράφουν, αντιπροσωπευτικά, την ουσία του Προϋπολογισμού του 2010:  Κατά την πρώτη «οι παλιές αμαρτίες ρίχνουν μεγάλες σκιές».  Και, κατά τη δεύτερη, σύμφωνα με την απάντηση του Άμλετ στον Πολώνιο, «λόγια, λόγια, λόγια».  Και εξηγούμαι:

Ι. Είναι προδήλως φανερό –και δεν το αρνείται ούτε ο κ. Πρωθυπουργός ούτε η Κυβέρνηση- ότι ο Προϋπολογισμός του 2010 έχει έναν ορίζοντα μόλις τριών μηνών, αφού τότε θ’ αναγκασθούν να πουν τη μεγάλη και πικρή αλήθεια και για την εικονικότητά του και για τα επώδυνα μέτρα που πρόκειται να πάρουν, σε βάρος ιδίως των χαμηλόμισθων και των συνταξιούχων.  Ποιος όμως ευθύνεται γι αυτό;  Όχι βέβαια η Κυβέρνηση Καραμανλή.  Αλλά, και μάλιστα στο ακέραιο, το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου.

Ειδικότερα:

Α. Η σημερινή κατάσταση της οικονομίας μας βαρύνεται από τις χρόνιες αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ.

1. Αυτό είναι αποκλειστικώς υπεύθυνο για το τεράστιο δημόσιο χρέος που αποτελεί, δυστυχώς, «θηλιά» στο λαιμό του Ελληνικού Λαού και των επόμενων γενιών.

2. Το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου είναι, αποκλειστικώς, υπεύθυνοι για την πρωτοφανή, ανεύθυνη και καταστροφική δυσφήμιση της οικονομίας μας, στο εσωτερικό και, ιδίως, διεθνώς. Συγκεκριμένα:

                   α. Το ΠΑΣΟΚ, ήτοι ο κ. Παπανδρέου και τα στελέχη του, δεν έλεγαν, πριν από τις εκλογές, ότι «οδεύουμε προς πτώχευση» και ότι η Ελλάδα είναι «Αφγανιστάν» και η Αθήνα «Καμπούλ»;

hello: Προϋπολογισμός έτους 2010 (20/12/2010)

   

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής Α΄ Αθηνών – Ν.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 2 Δεκεμβρίου 2009

 Σε απάντηση προς την εξαγγελία του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ραγκούση, αναφορικά με την επεξεργασία σχεδίου  νόμου για την ανάρτηση των αποφάσεων των φορέων του Δημοσίου στο Διαδίκτυο, ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπης Παυλόπουλος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

          «Ο κ. Ραγκούσης εξήγγειλε, μεταξύ άλλων «καινοτομιών», την επικείμενη κατάθεση σχεδίου νόμου με αντικείμενο την υποχρεωτική ανάρτηση στο Διαδίκτυο όλων των αποφάσεων των φορέων του Δημοσίου, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αφορούν τους φορολογουμένους.  Καλό θα ήταν ο κ. Ραγκούσης ν’ ανατρέξει στο site του Υπουργείου του για να διαπιστώσει ότι, ήδη από τις 27 Απριλίου του 2009, έχει θεσμοθετηθεί η «Εφημερίδα της Υπηρεσίας», στην οποία κάθε φορέας του Δημοσίου υποχρεούται ν’ αναρτά τις αποφάσεις του, διαμορφώνοντας ειδικό χώρο στην ιστοσελίδα του την επόμενη ημέρα από την έκδοση κάθε πράξης, προς διευκόλυνση της πρόσβασης του πολίτη σε κάθε δημόσια πληροφορία που τον αφορά και προς την κατεύθυνση της ουσιαστικής ενίσχυσης της διαφάνειας.  Η υποχρέωση αυτή αφορά τα Υπουργεία, τα ν.π.δ.δ., τις Περιφέρειες, τους ΟΤΑ α΄και β΄βαθμού, καθώς και τις Ανεξάρτητες Αρχές.  Πέραν τούτου ειδικός χώρος υπάρχει για τις πράξεις των οργάνων του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.  Άλλωστε, από το 2008, ισχύει η υποχρέωση ανάρτησης στο Διαδίκτυο όλων των δημόσιων συμβάσεων, με έμφαση στις συμβάσεις προμηθειών».

   

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής Α΄ Αθηνών – Ν.Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2009

 Ο Βουλευτής Α΄Αθηνών και πρώην Υπουργός κ. Προκόπης Παυλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά το οικονομικό αλαλούμ της Κυβέρνησης Παπανδρέου έρχεται το φορολογικό πογκρόμ. Μέσα στις 50 μέρες που κυβερνά το ΠΑΣΟΚ η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, χωρίς να το καταλάβει, φαίνεται να πλούτισε και ν’ απέκτησε μεγάλη ακίνητη περιουσία! Και η Κυβέρνηση Παπανδρέου, με την φοροεπιδρομή, θέλει να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε αυτό το «θαύμα» της πράσινης ανάπτυξης!»

   

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΩΝ, Ν.Δ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                     Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009

 Ενόψει της σημερινής ενημέρωσης των αρμόδιων συντακτών από τον κ. Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Α΄ Αθηνών κ. Προκόπης Παυλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επειδή τακτική της Κυβέρνησης Παπανδρέου είναι η παραμόρφωση της πραγματικότητας και η επιχείρηση μηδενισμού του έργου της Κυβέρνησης Καραμανλή, υπενθυμίζουμε στον κ. Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ότι, στον τομέα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ενώ ως το 2004 η Δημόσια Διοίκηση βρισκόταν στον αστερισμό του τριτοκοσμικού ψηφιακού μαρασμού, εφεξής και ως τον Οκτώβριο του 2009, έχουν γίνει, μεταξύ άλλων, και τα εξής, τα οποία μας έχουν πλέον οδηγήσει στην εποχή της Ψηφιακής Δημόσιας Διοίκησης:

 Ι.          Ειδικό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για τη «Διοικητική Μεταρρύθμιση» 2007-2013, προϋπολογισμού 631 εκ. ευρώ που εφαρμόζει το Υπουργείο Εσωτερικών. Πρόκειται για το σημαντικότερο πρόγραμμα διοικητικής αναδιοργάνωσης που έχει επιχειρηθεί ποτέ για τον ανασχεδιασμό των κρισιμότερων δημόσιων υπηρεσιών καθημερινότητας, το οποίο καλύπτει τόσο τη Δημόσια Διοίκηση όσο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συνιστά τη «ναυαρχίδα» της προώθησης της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Υπενθυμίζεται ότι στο Γ΄ Κ.Π.Σ., που σχεδιάσθηκε από το ΠΑΣΟΚ, ουδεμία τέτοια πρόνοια είχε ληφθεί.

hello: Δήλωση σχετικά με την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση / Ψηφιακή Δημόσια Διοίκηση (20/11/2009)

   

Page 12 of 13