Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Βουλή

Βουλή - Αγορεύσεις / Παρεμβάσεις

Αγόρευση κ. Προκόπη Παυλόπουλου κατά την συζήτηση επί των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: «Αποζημίωση των θυμάτων εγκλημάτων βίας από πρόθεση (Εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία 2004/80/ΕΚ του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 29ης Απριλίου 2004) και άλλες διατάξεις».

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009

 

Μια εισαγωγική παρατήρηση θα ήθελα να κάνω. Ένα είναι βέβαιο, κύριε Υπουργέ. Με τη ρύθμιση την οποία φέρνετε, υπάρχει επιεικέστερη μεταχείριση και μεγαλεμπόρων ναρκωτικών, είτε το θέλετε είτε όχι. Και μη βασιστείτε -εγώ να αναγνωρίσω όλες τις καλές προθέσεις στην ερμηνεία την οποία κάνετε εσείς- στο γράμμα του νόμου. Μιλάμε για ποινικό νόμο και ξέρουν όλοι ότι η ερμηνεία του ποινικού νόμου είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με άλλους νόμους.

Όπως και να το κάνουμε και ό,τι και να δηλωθεί εδώ, από τη στιγμή που ερμηνευτικά προκύπτει πράγματι -και το λέμε όλοι- αυτή η επιεικέστερη μεταχείριση, ο δικαστής, με βάση το γεγονός ότι η αρχή της επιείκειας στο χώρο του Ποινικού Δικαίου είναι βασική αρχή, να είστε βέβαιος ότι εκεί θα τείνει περισσότερο.

hello: 9-12-2009. Αγόρευση κ. Προκόπη Παυλόπουλου κατά την συζήτηση επί των άρθρων και του συνόλου του σ/ν του Υπ. Δικαιοσύνης Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: «Αποζημίωση των θυμάτων εγκλημάτων βίας από πρόθεση και άλλες διατάξεις"

   

Βουλή - Αγορεύσεις / Παρεμβάσεις

Αγόρευση κ. Προκόπη Παυλόπουλου κατά την συζήτηση επί των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών: «Έκτακτη οικονομική ενίσχυση κοινωνικής αλληλεγγύης, έκτακτη εισφορά κοινωνικής ευθύνης των μεγάλων επιχειρήσεων και της μεγάλης ακίνητης περιουσίας και άλλες διατάξεις».

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2009

 

Κύριε Πρόεδρε, μία διευκρίνιση θα κάνω στην αρχή και ύστερα θα τονίσω τρία συμπεράσματα πάνω στο νομοσχέδιο.
Η διευκρίνιση είναι η εξής. Το ξεκαθαρίζουμε από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, για μια ακόμη φορά, απέναντι στις «προσκλήσεις» οι οποίες γίνονται, απέναντι σ’ όλες εκείνες τις «συμβουλές» που μας δίδονται, σε ό,τι αφορά το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας: Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και παραμένει Κόμμα αρχών και αξιών, συνεπής σ’ αυτά που λέει. Είπαμε εδώ και καιρό ότι εμείς δεν παίζουμε με τους θεσμούς. Ξεκαθαρίσαμε, απέναντι στην τότε ανευθυνότητα του ΠΑΣΟΚ που συνέδεε, αντίθετα με ό,τι έκανε άλλες φορές, την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με εθνικές εκλογές, ότι τέτοια σύνδεση σημαίνει ευθεία παραβίαση του Συντάγματος. Τώρα μάλιστα, με νωπή τη λαϊκή ετυμηγορία, θα ήταν ακόμη περισσότερο έντονη μια τέτοια παραβίαση. Διευκρινίζουμε, λοιπόν, -και έχει διευκρινιστεί από χθες- και ας μην υπάρξουν άλλες τέτοιες «προσκλήσεις» γιατί δεν πρόκειται να βρουν καμία ανταπόκριση- δεν θα συνδεθεί από τη Νέα Δημοκρατία η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με άλλη εκλογική διαδικασία. Τιμούμε το θεσμό και τον Πρόεδρο κ. Κάρολο Παπούλια. Η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τον κ. Παπούλια για Πρόεδρο Δημοκρατίας, όπως άλλωστε είχε δεσμευθεί. Άλλα είχε πει πριν το ΠΑΣΟΚ άλλα κάνει. Αυτό είναι άλλο θέμα.

hello: 3-12-2009. Αγόρευση κ.Π. Παυλόπουλου κατά την συζήτηση επί του σ/ν του Υπ. Οικονομικών "Έκτακτη οικονομική ενίσχυση κοινωνικής αλληλεγγύηης, έκτακτη εισφορά κοινωνικής ευθύνης των μεγάλων επιχειρήσεων & της μεγάλης ακίνητης περιουσίας"

   

Βουλή - Αγορεύσεις / Παρεμβάσεις

Αγόρευση κ. Προκόπη Παυλόπουλου κατά την συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης


Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, καλή δύναμη και καλή επιτυχία σ’ όλους σας. Καλή επιτυχία στην Κυβέρνηση και καλή τύχη, καλύτερες συγκυρίες σε ορισμένα πράγματα απ’ αυτές που αντιμετωπίσαμε εμείς. Και το λέω ανυπόκριτα, καλύτερες συγκυρίες και όχι τόσο παράξενες.

Θα ήθελα να ξεκινήσω λέγοντας ότι η ετυμηγορία του ελληνικού λαού είναι απολύτως σεβαστή. Αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν διαδραματίζει το ρόλο της. Εξηγώ από τώρα γιατί η απάντησή μας είναι «όχι» στην ψήφο εμπιστοσύνης. «Όχι» στην ψήφο εμπιστοσύνης για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος λόγος; Τον αισθάνεσθε, τον ξέρετε. Από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο Υπουργό που ακούστηκε ως τώρα δεν ακούσαμε Προγραμματικές Δηλώσεις. Ακούσαμε προεκλογικές δηλώσεις. Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις ο κυβερνητικός λόγος είναι πίσω ως προς το συγκεκριμένο και μπροστά, δυστυχώς, ως προς το αφηρημένο απ’ ό,τι ήταν και πριν από τις εκλογές!

hello: 18-10-2009. Αγόρευση κ. Προκόπη Παυλόπουλου κατά την συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης

   

Page 41 of 41