Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Υποψήφιου Βουλευτή Α΄ Αθηνών Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στην εφημερίδα «ΙΣΟΤΙΜΙΑ»
και στον δημοσιογράφο κ. Κώστα ΠΑΣΙΣΗ
(Σάββατο 26/5/2012)

1. Πριν από δυο χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς  διέγραψε την Ντόρα Μπακογιάννη από τη ΝΔ. Σήμερα όμως η Ντόρα Μπακογιάννη συνεργάζεται με τη ΝΔ. Τελικά η επιστροφή της δικαιώνει και τις θέσεις της για το Μνημόνιο;

Το αντίθετο. Υπενθυμίζω ότι η κα Ντ. Μπακογιάννη είναι εκείνη η οποία, με αίσθημα ευθύνης και μπροστά στον κίνδυνο κατάρρευσης που απειλεί τον Τόπο, ανέστειλε τη λειτουργία του Κόμματός της και προσχώρησε, μαζί με στελέχη της, στη ΝΔ.  Άρα είναι οι θέσεις της ΝΔ και του κ. Α. Σαμαρά που δικαιώνονται με την κίνηση αυτή.  Και όχι, φυσικά, το αντίστροφο.  Αλλ’ ας αφήσουμε το παρελθόν.  Η πρωτοβουλία αυτή του κ. Α. Σαμαρά και της κας Ντ. Μπακογιάννη δεν έχει, με κανένα τρόπο, μικροκομματικά χαρακτηριστικά ή ρεβανσιστικές προθέσεις.  Στοχεύει αποκλειστικώς, όπως τόνισε και ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Α. Σαμαράς, αφενός στη δημιουργία μιας ισχυρής φιλοευρωπαϊκής κοινοβουλευτικής δύναμης  στη νέα Βουλή. Και, αφετέρου, στην τεκμηρίωση μιας υπεύθυνης και αξιόπιστης πρότασης διακυβέρνησης και ενός σχεδίου ανασυγκρότησης της οικονομίας, το οποίο βασίζεται στις αρχές και τις αξίες του σύγχρονου ευρωπαϊκού κοινωνικού κεκτημένου και της ελεύθερης οικονομίας που θα δώσει ελπίδα στο Λαό μας.

2. Τις τελευταίες ημέρες η πολιτική συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το δίλημμα ευρώ ή δραχμή. Η συζήτηση αυτή ωφελεί τελικά τα συμφέροντα της Χώρας;

hello: 26-5-2012 Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΙΣΟΤΙΜΙΑ" και στον δημοσιογράφο κ. Κώστα Πασίση

   

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Υποψήφιου Βουλευτή Α΄Αθήνας Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στην εφημερίδα «Παρασκευή & 13»
και στην δημοσιογράφο κα Αλεξάνδρα Λαμπρούλη 
(
Παρασκευή 25/5/2012)

1.     Κύριε Παυλόπουλε, μάλλον η νέα προεκλογική περίοδος θα σημαδευτεί καθοριστικά από την επίθεση του κ. Α. Σαμαρά και της ΝΔ εναντίον του κ. Α. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν πρέπει να το βλέπετε υπ’ αυτό το πρίσμα.  Ο κ. Α. Σαμαράς και η ΝΔ απλώς απαντούν μ’ επιχειρήματα στις «θέσεις» που αναπτύσσουν κάθε φορά ο κ. Α. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο της Χώρας από τη βαθειά κρίση που τη μαστίζει.  Πρόκειται για «θέσεις» που αφενός αλλάζουν με πρωτεϊκές μεταβολές και οβιδιακές μεταμορφώσεις, αφού όλοι γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν πρόγραμμα.  Και, αφετέρου, είναι ανεδαφικές και καταστροφικές για το μέλλον της Ελλάδας.  Κατά συνέπεια οι κ. Α. Σαμαράς και η ΝΔ έχουν χρέος να ενημερώσουν, ιδίως ενόψει των εκλογών, το Εκλογικό Σώμα ως προς το τι συνεπάγεται για το αύριο της Χώρας ενδεχόμενη επικρότηση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ.  Τούτο συνιστά υπεύθυνη στάση και όχι κινδυνολογία.

2.     Π.χ. ποιές θέσεις του κ. Α. Τσίπρα θεωρείτε ανεφάρμοστες και επικίνδυνες για τον Τόπο;

hello: 25-5-2012_ Συνέντευξη στην εφημερίδα "Παρασκευή & 13" και στην δημοσιογράφο κα Αλεξάνδρα Λαμπρούλη

   
Πρ. Παυλόπουλος: Κατατροφικό το ενδεχόμενο νέων εκλογών
8/5/2012 12:11:00 μμ
 

«Εάν ο κ. Τσίπρας εγγυάται την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, την καλύτερη από την πλευρά του αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και δεν προχωρήσουμε σε στάση πληρωμών, τότε να του δώσουμε ψήφο ανοχής», δήλωσε στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε καταστροφικό το σενάριο για επαναληπτικές εκλογές: «Αν πάμε σε εκλογές, ενδεχομένως τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά για τον τόπο. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το πολιτικό μας σκηνικό, είναι πολύ μικρός ο χρόνος για να αλλάξει κάτι δραματικά».


Ακούστε τί δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου
   

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Υποψήφιου Βουλευτή
Α΄ Αθήνας  της ΝΔ
Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στην εφημερίδα «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ»
και στον δημοσιογράφο κ. Γιώργο ΦΡΑΓΚΟ

1.     Η ΝΔ έθεσε από την αρχή της προεκλογικής περιόδου ως στόχο την αυτοδυναμία. Θεωρείτε ότι τελικά θα την επιτύχει;
Το επιβάλλει η κρισιμότητα της περίστασης. Τη Δευτέρα η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί. Και η Ν.Δ., υπό τον κ. Α. Σαμαρά, είναι η μοναδική αξιόπιστη και βιώσιμη κυβερνητική πρόταση, ανάμεσα σ’ ένα διαλυμένο ΠΑΣΟΚ, μια κατακερματισμένη δημαγωγούσα Αριστερά και ανθρώπους που δεν άντεξαν το ιστορικό φορτίο της μεγάλης μας Παράταξης. Βλέπετε άλλη λύση;  Μέρα με τη μέρα η συσπείρωση αυξάνεται. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται τους ολέθριους κινδύνους που εγκυμονεί η ακυβερνησία. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι θα δώσουν στη ΝΔ ισχυρή εντολή ευθύνης.

2.     Η συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ πλήγωσε μια μεγάλη μερίδα της βάσης της ΝΔ. Τι απαντάτε στο κόσμο αυτόν;
Κατανοώ πλήρως ότι η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου ερέθισε ευαίσθητες χορδές της εκλογικής και κοινωνικής βάσης μας. Δεν ήταν όμως προγραμματική σύμπραξη, πολλώ μάλλον πολιτική συμπόρευση. Ήταν ύστατη πράξη εθνικής ευθύνης, για ν’ αποτραπεί η πλήρης κατάρρευση από την παράνοια των χειρισμών Γ. Παπανδρέου, σε μια χρονική στιγμή που δεν μπορούσαν, δυστυχώς, να γίνουν εκλογές για ν’ αρθεί η δυσαρμονία της Βουλής με τη λαϊκή βούληση. Ήταν κατάσταση που επιβλήθηκε. Και τη δεχτήκαμε για να περισώσουμε ό,τι είχε απομείνει. Την υπομείναμε με μόνο γνώμονα τη σωτηρία της Ελλάδας. Ας μην την ερμηνεύσουν κάποιοι κακόβουλοι ως άφεση πολιτικών αμαρτιών ή ως προπομπό μελλοντικής συνεργασίας με τους βασικούς υπαίτιους της καταστροφής. Οι βαρύτατες ευθύνες του συστήματος ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν θα διαχυθούν, αλλά θα καταλογισθούν στο ακέραιο.

hello: 5-5-2012 Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ" και στον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Φράγκο

   

Page 4 of 14