Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Συνεντεύξεις

17/11/2011. Ο πρώην υπουργός, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά, Κανάλι 1, στους 90,4, και στην εκπομπή «Δυο ρεπόρτερ, ένα θέμα» με τους Νίκο Μπαρδούνια και Πέτρο Κασσιμάτη, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

  • Η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν έχει τη νομιμοποίηση να λάβει νέα μέτρα.
  • Αν είναι να συνεχίσουμε την πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου και να μπαλώνουμε τις τρύπες που δημιούργησε μόνο ο λαός μπορεί να δώσει τη λύση με τις εκλογές.
  • Για να λειτουργήσουν οι δημοκρατικοί θεσμοί πρέπει να πάμε σε εκλογές… Ο ελληνικός λαός πρέπει να επιλέξει ποιους θέλει να τον κυβερνήσουν και να τιμωρήσει εκείνους που δεν θέλει .
  •  Το 2006 εκείνη επειδή σε  παγκόσμιο επίπεδο ήταν πιο χάλαρα τα πράγματα, οι ελβετικές αρχές δεν ήθελαν να συνεργαστούν.
  • Η Ελβετία πρέπει να συνεργαστεί, δεν μπορεί να θεωρείται απλώς και μόνο ο παράδεισος των φοροφυγάδων.
  • Επειδή είναι παγκόσμια η πίεση κι επειδή το ζήτημα της φοροδιαφυγής δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά είναι παγκόσμια πληγή, η ελβετική κυβέρνηση καλώς έχει πιεστεί κι ελπίζω να ανταποκριθεί.
  • Αν είχαμε ανταπόκριση από την Ελβετία το 2006 το ζήτημα του υπουργείου Άμυνας και του τι συνέβη την εποχή του ΠΑΣΟΚ θα είχε λυθεί προ πολλού.

 

 

   

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Βουλευτή Α΄ Αθηνών
Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στην «ΙΣΟΤΙΜΙΑ» και
στον δημοσιογράφο κ. Κ. Πασίση
Σάββατο 1/10/2011

I.            Οι υπάλληλοι που θα υπαχθούν στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, μετά από ένα χρόνο – πιθανότατα - θα καταλήξουν στην ανεργία. Αν στο μεσοδιάστημα γίνουν εκλογές και τις κερδίσετε, θ’ αλλάξει κάτι για τους συγκεκριμένους υπαλλήλους;

Η πολιτική ανευθυνότητα και ανικανότητα της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου είναι πια μνημειώδης.  Όχι μόνο στερείται στοιχειώδους πολιτικής, μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη Χώρα, αλλά και όταν «δανείζεται» ιδέες άλλων κυριολεκτικώς τις κακοποιεί.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Σαμαρά για την εφεδρεία, όπως επεξηγήθηκε λεπτομερώς στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.  Αν ο κ. Γ. Παπανδρέου την είχε υιοθετήσει αυτούσια και θα υπήρχε σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους του κρατικού, υπό την ευρεία του όρου έννοια, μηχανισμού και δεν θα ετίθετο, για κανέναν υπάλληλο, ζήτημα απόλυσης.  Διότι η ολοκληρωμένη πρόταση Σαμαρά αποκλείει κάθε μορφή απόλυσης υπαλλήλου.  Αντιθέτως η πρακτική Γ. Παπανδρέου μεταμορφώνει την εφεδρεία σε «κερκόπορτα» απολύσεων δεκάδων χιλιάδων υπαλλήλων.  Η πρακτική Παπανδρέου είναι και κοινωνικώς ανάλγητη και αναποτελεσματική. Διότι κατά το Σύνταγμα και την εκτελεστική του νομοθεσία, όπως έχουν ερμηνευθεί και εφαρμοσθεί παγίως από τη νομολογία των αρμόδιων δικαστηρίων, θεωρώ- και μιλώ με την ιδιότητά μου ως Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών- ότι υπάρχει δικαστική προστασία, προσωρινή και οριστική, που αποκλείει αυτό το πογκρόμ απολύσεων.  Ας είναι βέβαιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ότι η Δικαιοσύνη θα επιτελέσει το καθήκον της και θα τους προστατεύσει από την ανεύθυνη νεοφιλελεύθερη επέλαση του κ. Γ. Παπανδρέου.  Κατά τα λοιπά ισχύει η ανακοίνωση (26/9/2011) του αρμόδιου τομεάρχη της ΝΔ κ. Ν. Νικολόπουλου, κατά την οποία «η ΝΔ, ως Κυβέρνηση, θ’ αναδιαπραγματευθεί αμέσως το καθεστώς εφεδρείας», φυσικά προς την κατεύθυνση της πρότασης του κ. Α. Σαμαρά.

 

hello: 1/10/2011.Συνέντευξη στην εφημερίδα "ΙΣΟΤΙΜΙΑ" και στον δημοσιογράφο κ. Κ. Πασίση

   

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του
Προκόπη Παυλόπουλου
Βουλευτή, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών
στην εφημερίδα «Αδέσμευτος Τύπος» της 21/9/2011
και στον
δημοσιογράφο κ. Γ. Φράγκο

Ερώτηση 1η: Η Κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι μεγάλο μέρος της κρίσης που βαρύνει τη Χώρα οφείλεται σ’ ένα είδος «λευκής απεργίας» των δημόσιων υπαλλήλων.  Έχει δίκιο;

Απάντηση 1η: Κάθε άλλο.  Βρισκόμαστε μπροστά σε μιαν ακόμη απόδειξη της πολιτικώς ανεύθυνης στάσης της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου η οποία, για να δικαιολογήσει την κραυγαλέα ανικανότητά της, στρέφει τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης.  Καλλιεργεί έναν επικίνδυνο «κοινωνικό αυτοματισμό» και οδηγεί την κοινωνία σε μιαν επώδυνη εσωτερική σύγκρουση.  Στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίστροφο:  Η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου διέλυσε τη δημόσια διοίκηση και τώρα, σε μιαν επίδειξη πανικού και κουτοπονηριάς, επιχειρεί να ρίξει τις ευθύνες στους δημόσιους υπαλλήλους.  Και μάλιστα υπό την απειλή απολύσεων!  Πρόκειται για πολιτικώς και, κυρίως, δημοκρατικώς απαράδεκτη συμπεριφορά.

hello: 21-9-2011. Συνέντευξη στην εφημερίδα Ἁδέσμευτος Τύπος" και στον δημοσιογράφο κ. Γ. Φράγκο

   

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και Βουλευτή Α΄ Αθηνών
Καθηγητή κ. Προκόπη Παυλόπουλου
στο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ»
και στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Κορωναίο
τ. 88 της 23/6/2011

I.    Το απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ με την κωδική ονομασία «Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης» σας κοινοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2009. Πως το αξιολογήσατε και σε ποιες κινήσεις προβήκατε;

Ο Υπουργός –πολιτικός προϊστάμενος μιας τόσο εθνικώς ευαίσθητης υπηρεσίας, όπως είναι η ΕΥΠ, οφείλει, τηρώντας τις κατά νόμο υποχρεώσεις του –ιδίως μάλιστα μετά τις σημαντικότατες θεσμικές μεταβολές εκδημοκρατισμού της που ψηφίσθηκαν από τη Βουλή επί των ημερών μου- να σέβεται στο ακέραιο το απόρρητο.  Συγχαρητήρια βεβαίως για την δημοσιογραφική επιτυχία των «Επικαίρων».  Δεν μπορώ όμως να προσθέσω ή να εκθέσω οτιδήποτε επί του δημοσιευόμενου εγγράφου.  Η αξιολόγηση των γεγονότων προκύπτει από το ίδιο το έγγραφο.  Οι δε κινήσεις μου τότε ήταν εκείνες που προβλέπονται κατά νόμο, τόσον ως προς τα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν όσο και ως προς τα πρόσωπα που έπρεπε να ειδοποιηθούν.

II. Όπως φαίνεται από το απόρρητο έγγραφο γνώστης του Σχεδίου «Πυθία 1» (αποσταθεροποίησης της χώρας) ήταν και ο κ. Άλεξ Ρόντος, μυστικός σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου. Πιστεύετε ότι το Σχέδιο το γνώριζε και ο νυν πρωθυπουργός;   

Επαναλαμβάνω:  Από την πλευρά μου ουδέν σχόλιον.  Όλα τ’ άλλα είναι αρμοδιότητας των ιστορικών και των πολιτικών ερευνητών του μέλλοντος.  Άλλωστε ας μιλήσουν –αν το κρίνουν σκόπιμο- οι αμέσως αναφερόμενοι.

hello: 23-6-2011. Συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" τεύχος 88 της 23/6/2011 και στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Κορωναίο

   

Page 7 of 14