Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


Δήλωση Καθηγητή Προκόπη Παυλόπουλου σχετικά με την καταδικαστική για την Ελλάδα απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τους εκτός Επικράτειας Έλληνες.
                                                                                                                                           Αθήνα, 9/7/2010

« Με αποκλειστική ευθύνη του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ η Ελλάδα, με την απόφαση της 8ης Ιουλίου 2010, καταδικάσθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου επειδή δεν έχει ως τώρα ψηφίσει τον εκτελεστικό των διατάξεων του άρθρου 51 παρ. 4 του Συντάγματος νόμο, για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τους εκτός Επικρατείας ‘Ελληνες.
Θυμίζω ότι το ΠΑΣΟΚ, ως Αντιπολίτευση, εμπόδισε την Κυβέρνηση Καραμανλή να ψηφίσει τον σχετικό νόμο – αφού απαιτείται πλειοψηφία των δύο τρίτων – και ως Κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ προτίμησε να μην φέρει προς ψήφιση το νόμο αυτό αλλά να διασφαλίσει πολιτικά δικαιώματα και ελληνική ιθαγένεια για τους Μετανάστες που ζούν στην Ελλάδα !
Αυτές είναι οι «προτεραιότητες» του κ. Γ. Παπανδρέου και της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή πρώτα η «εκλογική πελατεία» του ΠΑΣΟΚ και ύστερα οι ΄Ελληνες της Διασποράς και το Έθνος !
Κατά τα άλλα ο κ. Γ.Παπανδρέου ισχυρίζεται ότι «δίνει μάχη κατά της πελατειακής νοοτροπίας» ενώ, στην πραγματικότητα, θωρακίζει θεσμικώς την πιο αποκρουστική,  εθνικώς και πολιτικώς, έκφρασή της »