Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Χρυσοχοΐδης – Παυλόπουλος στο ΣΚΑΪ

για το μήνυμα των εκλογών

08/11/2010 | 23:28

 

 


«Ο Καλλικράτης θα καταρρεύσει» υποστήριξε από την πλευρά του ο Προκόπης Παυλόπουλος και τόνισε ότι η συγκεκριμένη μεταρρύθμιση δεν αποτελεί επίτευγμα, αλλά υπονόμευση.

Αναφερόμενος στο μνημόνιο ο κ. Παυλόπουλος υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση γέμισε το μνημόνιο με λάθος περιεχόμενο» και τόνισε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να γίνει συνένοχη στο έγκλημα.

 Σχολιάζοντας το δίλημμα που έθεσε ο πρωθυπουργός, ο κ. Παυλόπουλος σχολίασε ότι κ. Παπανδρέου έκανε αυτό που δεν μπορούσε να αποφύγει. «Έβαλε το δίλημμα γιατί έβλεπε ότι θα πήγαινε σε συντριβή και εάν πήγαινε σε εκλογές, θα σήμαινε ότι θέλει να αποδράσει... Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από εκλογές από μία κυβέρνηση που θα λάβει το μήνυμα και θα αλλάξει ρότα».

Για το ενδεχόμενο οικουμενικής κυβέρνησης
Κατά της οικουμενικής κυβέρνησης τάχθηκε και ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος. «Δε θα πρέπει να φτάσουμε ποτέ στο σημείο να συγκροτήσουμε οικουμενική κυβέρνηση», είπε, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ποτέ κουλτούρα συναίνεσης.

Πρόωρες εκλογές
«Εφόσον ο κ. Παπανδρέου συνεχίζει την ίδια ρότα, θεωρώ ότι το Μάρτιο θα πάμε εκλογές. Η κυβέρνηση δε θα αντέξει άλλα μέτρα», σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος.

Τρομοκρατία
«Χρειάζεται συναίνεση, αποκλεισμός της εκμετάλλευσης, αναγνώριση του έργου που έχει γίνει και χτίσιμο πάνω σε αυτό», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος.

http://www.skai.gr/news/politics/article/156119/hrysoho%CE%90dis--paylopoylos-sto-ska%CF%8A-gia-to-minyma-ton-eklogon/?utm_source=rss_news_politics&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss