Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.














Σημεία Συνέντευξης στο Κανάλι 1 (90,4), Πειραιά και στους δημοσιογράφους κ.κ. Βασίλη Σκουρή και Μαριτίνα Ζαφειριάδου
Αθήνα 31/8/2010

I.            Η καθολική, σχεδόν, αποδοκιμασία της οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου και του Μνημονίου αποτελεί πλήρη δικαίωση της πολιτικής του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Σαμαρά.  Πέραν τούτου η απροκάλυπτη στροφή του κ. Γ. Παπανδρέου στην ανάγκη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου (π.χ. Αντίρριο, Καϊμακτσαλάν), δικαιώνουν στο ακέραιο την πρόταση του κ. Α. Σαμαρά για την έξοδο από την κρίση.  Με απλές λέξεις ο κ. Γ. Παπανδρέου σύρεται πίσω από την πολιτική του κ. Α. Σαμαρά.

II.            Απομυθοποιείται, με ραγδαίους ρυθμούς, η οργανωμένη προπαγάνδα ότι για την οικονομική κατάσταση του Τόπου ευθύνεται η Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή.  Πέραν του ότι -πάντα κατά τη δημοσκόπηση της GPO- η ευθύνη των Κυβερνήσεων Καραμανλή εξισώνεται, περίπου, με την ευθύνη των Κυβερνήσεων Σημίτη, αν παρατηρήσει κανείς τα στοιχεία της δημοσκόπησης αυτής διαπιστώνει, μεταξύ άλλων, τα εξής: Περίπου το 30% απαντά ότι ευθύνονται, διαχρονικώς, όλες οι Κυβερνήσεις.  Ως προς τις επιμέρους ευθύνες των Κυβερνήσεων η δημοσκόπηση αναδεικνύει, περίπου, κατά 40% ευθύνη των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ (Α. Παπανδρέου, Κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου) και μόνον 25% ευθύνη των Κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας (Κ. Μητσοτάκη, Κ. Καραμανλή).  Με απλές λέξεις, τα παραμύθια τέλος.

III.         Ας αποφασίσουν στο ΠΑΣΟΚ –ιδίως οι κ.κ. Θ. Πάγκαλος και Γ. Παπακωνσταντίνου- τι προτείνουν για την Εξεταστική Επιτροπή ως προς την Οικονομία.  Οι αντιφάσεις τους και οι ανακολουθίες τους δεν μας αφορούν. Αν, όμως, συσταθεί τέτοια Επιτροπή θα επεκταθεί, χωρίς αμφιβολία, πριν το 2004 και μετά το 2009, ως σήμερα.  Και θ’ αναδειχθεί στο ακέραιο τι έχει στοιχίσει στον Τόπο τόσο η πολιτική των Κυβερνήσεων Κ. Σημίτη, όσο και, ιδίως, η σημερινή καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.