Αν θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικες εταιριες στον κόσμο τότε μπορείτε να διαβάσετε τις πιο έγκυρες αξιολογήσεις για εταιριες στοιχηματων με πολλές πληροφορίες για υπηρεσίες και τα στοιχηματικά μπόνους εγγραφής που δίνουν. Δείτε τη σελίδα και συλλέξτε τις δυνατές γνώσεις για να επιβιώσετε στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.


ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής Α΄ Αθηνών – Ν.Δ.  

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

(άρθρα 129 επ. του Κανονισμού της Βουλής)

ΠΡΟΣ ΤΟΝ

κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

Πάνω από πενήντα πέντε χιλιάδες υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπηρετούν σήμερα στη δημόσια διοίκηση.  Πρόκειται για υπαλλήλους που, στην μεγάλη τους πλειοψηφία και κατά γενική ομολογία, έχουν εξαιρετικά προσόντα και είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι για να καλύψουν υφιστάμενα σημαντικά κενά στις επιμέρους δημόσιες υπηρεσίες.  Ως το 2009 οι υπάλληλοι αυτοί έμεναν στο περιθώριο, χωρίς ίχνος αξιοποίησης στη διοικητική ιεραρχία και, συνακόλουθα, χωρίς υπηρεσιακή προοπτική.  Με το ν. 3801/2009 και, συγκεκριμένα, με τις διατάξεις του άρθρου 1 επ. αυτού του νόμου, καθιερώθηκε, από την Κυβέρνηση Καραμανλή, η δυνατότητα ένταξής τους στη διοικητική ιεραρχία –και, άρα, η προοπτική κατάλληλης αξιοποίησής τους- ως το βαθμό του διευθυντή.  Τότε το ΠΑΣΟΚ, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, κατά την προσφιλή του λαϊκίστικη και στείρα αρνητική τακτική, όχι μόνο δεν στήριξε τη σχετική νομοθετική πρωτοβουλία αλλά και δια συγκεκριμένων Βουλευτών του, με προϋπηρεσία μάλιστα στην ηγεσία της ΑΔΕΔΥ, υποστήριξε ότι οι υπάλληλοι αυτοί έπρεπε να μονιμοποιηθούν(!), προβλέποντας προκλητικά τη ρητή απαγόρευση του άρθρου 103 παρ. 8 εδ. γ΄ του Συντάγματος.  Σήμερα το ΠΑΣΟΚ, ως Κυβέρνηση, όχι μόνο δεν παίρνει πρωτοβουλία μονιμοποίησης των υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, όπως είχε δεσμευθεί προεκλογικώς, αλλά ούτε καν εφαρμόζει τις ισχύουσες διατάξεις του άρθρου 1 επ. του ν. 3801/2009.

 

Ενόψει των ανωτέρω:

 

ΕΡΩΤΑΤΑΙ

ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

  1. Προτίθεται να εφαρμόσει, ως οφείλει, τις διατάξεις των άρθρων 1 επ. του ν. 3801/2009 για την, κατά την κατά τ’ ανωτέρω, ένταξη στη ιεραρχία των υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, και αν όχι γιατί;
  2. Πρόκειται, όπως το ΠΑΣΟΚ είχε προτείνει ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, να τους μονιμοποιήσει και αν όχι γιατί;

 

Αθήνα, 02/02/2010

Ο ερωτών Βουλευτής

 

 

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής Α΄ Αθηνών